Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryum Malzemeleri

100*40*60 -
3 adet mercan 3 adet kaya hava motoru kum(20kg) filtre(atman) ısıtıcı(200w) dijital drece kepçe ışıklı,üstü kapaklı yeri istanbul-ataşehir 350 ytl ye veriyorum. 🔒 Üyelere Özel

100*40*60 -
3 adet mercan 3 adet kaya hava motoru kum(20kg) filtre(atman) ısıtıcı(200w) dijital drece kepçe ışıklı,üstü kapaklı yeri istanbul-ataşehir 350 ytl ye veriyorum. 🔒 Üyelere Özel

Çerkezköy, Çorlu ve Silivride oturan malavi meraklısı arkadaşlar -
Ben Çerkezköyden Dr. İsmail DOĞAROĞLU. Özel Çerkezköy Hastanesinde İntaniye ( Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları )uzmanı olarak çalışmaktayım. Bir hobimde ciddi olarak malavi hastasıyım. Üretmekten çok zevk alıyorum. Şu an kurulu 4 tane akvaryumum var ve hepside tıkabasa dolu, taşmak üzereler. Çerkezköyde aradığım akvaryumcu ortamını bulamadım. Elimdeki damızlık balıkların eşleri kimi zaman öldü, bazen balıklar tek kaldı, onların eşlerini bulmak veya tek olarak sembolik fiyatlara satmak, yada elimdeki yavrudan yetiştirdiğim balıklar la takas etmek istiyorum. İstanbulda bile bulmakta zorluk çekeceğiniz kalitede damızlık malavilerim var, hemde bir çok türden. Ancak ben bunları akvaryumcuya yok pahasına vereceğime, hiç olmazsa bir akvariste, meraklısına satarım daha iyi diye düşünüyorum. Çerkezköyde, Silivri yada Çorluda oturan, balıkları görebilecek, gelip alabilecek tanıdık yada arkadaşlarınız varsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hatta elinde ihtiyacım olan balıktan fazla olan varsa takasta yapabiliriz. Böylece hem birbirimize destek olmuş oluruz, hem balıklar araya gitmemiş olur. Ne dersiniz?. Elimdeki balıklar: Damızlık Şov boyda Erkekler: Ahli, Red Kadango, İce Man, Ahli, dişi Red Rubin. Bolca Sarı Prenses ( Damızlık ve 4 cm civarı olanlardan bolca var ), Red Rubin yavruları ( 3 cm civarında, henüz rengini almamışlar. Takas etmek istediğim balıklar: Red Rubin Erkek, Red kadango dişi, Makrakanta. Balık vermeden satın almak istemiyorum, ancak takas edebilirim, Çünkü akvaryumlarım gerçekten çok dolu. Görüşmek dileği ile. 🔒 Üyelere Özel. 🔒 Üyelere Özel

profil sehpa -
akvaryumunuzu göre profil sehpa yapılır. 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz

akvaryum ve her turlu malzeme -
her turlu akvaryum ımalatı vede malzeme satısımız vardır ...sız musterılerımız ısteklerınızı lısteleyıp maıl adresımıze yazın...bizlerde fiyatlarını cıkartıp verelım sıze ...sehır dısına her turlu malzeme yollama ımkanımız vardır...akvaryum ise 120 cm uzunluga kadardır........istanbul içi müsterılerımız ise her turlu malzeme vede her ebatta akvaryum adresınıze teslım edılır...ayrıntılı bilgi için 🔒 Üyelere Özel adresınden yada 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulasabılırsınız...SAYGILAR

10cm 50 ad melek 50 ytl -
kanat açıklığıyla 10 cm karışık triclor tül leopar melek 50 ad 50 ytl almak isteyen arkadaşlar gelip görebilir yada ulaşım masrafı karşılığında gönderilir. 🔒 Üyelere Özel

10cm 50 ad melek 50 ytl -
kanat açıklığıyla 10 cm karışık triclor tül leopar melek 50 ad 50 ytl almak isteyen arkadaşlar gelip görebilir yada ulaşım masrafı karşılığında gönderilir. 🔒 Üyelere Özel

beta -
arkadaslar 2yasında sağlıklı beta,kavanozu,yem ve aksesuarları sadece 5 ytl uskudar/istanbulda oturuyorum

FORUM YETKILISI!!!! -
SAYIN YETKILI FORUM ELDEN GIDIYOR HABERINIZ YOK..YAKINDA ARABA,KIRALIK EV GIBI ILANLARDA VERILECEK BILMIYORUM FARKINDAMISINIZ.BUNA BIR AN ONCE DUR DEYIN.INSANLAR DOGRU YERE DOGRU KONULARI YAZSINLAR LUTFEN YOKSA COK ZIYARETCI KAYBEDECEK BURASI..

FORUM YETKILISI!!!! -
SAYIN YETKILI FORUM ELDEN GIDIYOR HABERINIZ YOK..YAKINDA ARABA,KIRALIK EV GIBI ILANLARDA VERILECEK BILMIYORUM FARKINDAMISINIZ.BUNA BIR AN ONCE DUR DEYIN.INSANLAR DOGRU YERE DOGRU KONULARI YAZSINLAR LUTFEN YOKSA COK ZIYARETCI KAYBEDECEK BURASI..

Leptosoma mpulungu -
Leptosoma mpulungu 10 adet koloni dişi ağarlıklı 4,5 cm kendi yetiştirme yavrularım 175 ytl

İthal büyütme yemi -
Hollanda dan ithal.Elimde 300 mikrondan 1500 mikrona kadar mevcut.Protein, yağ ve kül oranı suyun kalitesini düşürmüyor(nitrit ve nitrat oluşumu minimal seviye),öte yandan balığın büyümesini ciddi anlamda hızlandırıyor. Yerli büyütme yemlerinden çok farklı. Hormon içermiyor. En az 1 kg olmak kaydıyla ve kargo alııcya ait olmak kaydıyla heryere gönderebilirim. Kg fiyatı 20 ytl 🔒 Üyelere Özel Mustafa Mercan, Buca-Izmir

İthal büyütme yemi -
Hollanda dan ithal.Elimde 300 mikrondan 1500 mikrona kadar mevcut.Protein, yağ ve kül oranı suyun kalitesini düşürmüyor(nitrit ve nitrat oluşumu minimal seviye),öte yandan balığın büyümesini ciddi anlamda hızlandırıyor. Yerli büyütme yemlerinden çok farklı. Hormon içermiyor. En az 1 kg olmak kaydıyla ve kargo alııcya ait olmak kaydıyla heryere gönderebilirim. Kg fiyatı 20 ytl 🔒 Üyelere Özel Mustafa Mercan, Buca-Izmir

İthal büyütme yemi -

İthal büyütme yemi -

İthal büyütme yemi -

İthal büyütme yemi -

Protein Skimmer ATMAN PH - 2000 -

Elimde bulunan Atman PH-2000 Protein Skimmeri satmak istiyorum. 2200 Lt / h kapasiteli protein skimmer. II. El olarak almış olduğum akvaryumumla gelmişti. Ben şu anda tatlı su akvaryumu kullandığım için bir işe yaramıyor. Bu sebeple satmak istiyorum. Fiyatı 75 YTL Kargo ile Türkiyenin Her yerine ödemeli olarak gönderebilirim. 🔒 Üyelere Özel 0 212 635 74 14

Protein Skimmer ATMAN PH - 2000 -

Elimde bulunan Atman PH-2000 Protein Skimmeri satmak istiyorum. 2200 Lt / h kapasiteli protein skimmer. II. El olarak almış olduğum akvaryumumla gelmişti. Ben şu anda tatlı su akvaryumu kullandığım için bir işe yaramıyor. Bu sebeple satmak istiyorum. Fiyatı 75 YTL Kargo ile Türkiyenin Her yerine ödemeli olarak gönderebilirim. 🔒 Üyelere Özel 0 212 635 74 14

3 aylık erkek golden -
3 aylık erkek goldenımızı masrafları karşılığı vermek zorundayız.çok tatlı,sağlıklı,golden renginde,aşılarının bir kısmı yapılmış,ev ortamında bakılmış ve çok temiz. tel no 🔒 Üyelere Özel aysun büyükyazı