Satılık Akvaryum Malzemeleri

Çerkezköy, Çorlu ve Silivride oturan malavi meraklısı arkadaşlar
Ben Çerkezköyden Dr. İsmail DOĞAROĞLU. Özel Çerkezköy Hastanesinde İntaniye ( Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları )uzmanı olarak çalışmaktayım. Bir hobimde ciddi olarak malavi hastasıyım. Üretmekten çok zevk alıyorum. Şu an kurulu 4 tane akvaryumum var ve hepside tıkabasa dolu, taşmak üzereler. Çerkezköyde aradığım akvaryumcu ortamını bulamadım. Elimdeki damızlık balıkların eşleri kimi zaman öldü, bazen balıklar tek kaldı, onların eşlerini bulmak veya tek olarak sembolik fiyatlara satmak, yada elimdeki yavrudan yetiştirdiğim balıklar la takas etmek istiyorum. İstanbulda bile bulmakta zorluk çekeceğiniz kalitede damızlık malavilerim var, hemde bir çok türden. Ancak ben bunları akvaryumcuya yok pahasına vereceğime, hiç olmazsa bir akvariste, meraklısına satarım daha iyi diye düşünüyorum. Çerkezköyde, Silivri yada Çorluda oturan, balıkları görebilecek, gelip alabilecek tanıdık yada arkadaşlarınız varsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hatta elinde ihtiyacım olan balıktan fazla olan varsa takasta yapabiliriz. Böylece hem birbirimize destek olmuş oluruz, hem balıklar araya gitmemiş olur. Ne dersiniz?. Elimdeki balıklar: Damızlık Şov boyda Erkekler: Ahli, Red Kadango, İce Man, Ahli, dişi Red Rubin. Bolca Sarı Prenses ( Damızlık ve 4 cm civarı olanlardan bolca var ), Red Rubin yavruları ( 3 cm civarında, henüz rengini almamışlar. Takas etmek istediğim balıklar: Red Rubin Erkek, Red kadango dişi, Makrakanta. Balık vermeden satın almak istemiyorum, ancak takas edebilirim, Çünkü akvaryumlarım gerçekten çok dolu. Görüşmek dileği ile. 🔒 Üyelere Özel. 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın