Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryum Malzemeleri

KELEPİR AKVARYUM -
her çeşit boy ve ebatta sıfır akvaryumlar...İstediğiniz cam kalınlığını ve hayalinizdeki akvaryumu tarif etmeniz yeterli..Fiyatlarımız makuldur şehir içi ve şehir dışı teslimat yapma imkanımız vardır.. isteyen arkadaşlarım anlatmayla tarif edemedikleri , hayalindeki akvaryumun resmini paint ve benzeri bir programda çizip yollayabilir.... 🔒 Üyelere Özel numaralı hattan ulaşabilirler...

KELEPİR AKVARYUM -
her çeşit boy ve ebatta sıfır akvaryumlar...İstediğiniz cam kalınlığını ve hayalinizdeki akvaryumu tarif etmeniz yeterli..Fiyatlarımız makuldur şehir içi ve şehir dışı teslimat yapma imkanımız vardır.. isteyen arkadaşlarım anlatmayla tarif edemedikleri , hayalindeki akvaryumun resmini paint ve benzeri bir programda çizip yollayabilir.... 🔒 Üyelere Özel numaralı hattan ulaşabilirler...

KELEPİR AKVARYUM -

TÜM AKSESUARLARIYLA BÜYÜK AKVARYUM -
Yeni evimdeki yer sıkıntısından dolayı 100*45*40 ebatlarında akvaryumumu ve ısıtıcısı,kayaları,kumu, motoru vs tüm tertibatıyla vereceğim. Fiyat : Pazarlıksız 150 YTL dir.Ankara içinde satlıktır.Şehir dışına gönderecek vaktim yok.Teşekkürler

TÜM AKSESUARLARIYLA BÜYÜK AKVARYUM -
Yeni evimdeki yer sıkıntısından dolayı 100*45*40 ebatlarında akvaryumumu ve ısıtıcısı,kayaları,kumu, motoru vs tüm tertibatıyla vereceğim. Fiyat : Pazarlıksız 150 YTL dir.Ankara içinde satlıktır.Şehir dışına gönderecek vaktim yok.Teşekkürler

2006 TÜM SİTE ÇALIŞANLARI VE ÜYELERİNE KUTLU OLSUN!... -

Yeni Yılda ; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerinizi ikiyle çarpın bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayırın kendinize...

MUTLU YILLAR!..

3-4 cm frontoza yavruları -
selamlar, isteyenler benimle temas kurabilir 🔒 Üyelere Özel (BU ARADA HERKESE İYİ SENELER)

selamlar, isteyenler benimle temas kurabilir 🔒 Üyelere Özel (BU ARADA HERKESE İYİ SENELER)

DEĞERLİ HEPSİEVCİL ÜYELERİ ÖNCELİKLE SAYGILARR!! -
değerli arkadaşlar hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum yeni yılın sağlık mutluluk esenlikler getirmesi dileği ile!!!saygılar...

Yeni Yılınız Kutlu Olsun. -
Tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2006 yılının sizlere mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini dileriz. Sevgi ve Saygılarımızla, 🔒 Üyelere Özel

Yeni Yılınız Kutlu Olsun. -
Tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2006 yılının sizlere mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini dileriz. Sevgi ve Saygılarımızla, 🔒 Üyelere Özel

Atman F201 Filtre -
Arkadaşlar Atman F201 filtre fazlalıktan dolayı satılık ben şelale filtre kullandığım için bu filtreye ihtiyacım yok.. Sadece 1 defa kullandım oda 2 gün.. Yani Sıfır gibi kutusunda tertemiz filtre. ben 10 Ytl istiyorum.. İlgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel Yerim 4 levent-şirintepe/istanbul Levent beşiktaş civarına elden teslim ederim iyi günler

MERGEN KAFES SANAYİ -
MERGEN KAFES SANAYİ 1952''DEN BERİ HİZMETİNİZDEDİR.YILLARIN VERDİĞİ TECRÜBE İLE KALİTE ÜRETİYORUZ.ÇOK YAKINDA KULLANIMA GİRECEK WEB SİTEMİZLE ÜRETTİĞİMİZ KALİTEYİ SİZLERE TANITACAĞIZ. ŞU ANDA BİZE ULAŞMAK İÇİN;millet cad.dervişpaşa sok.cumhuriyet ap.no18/20 çapa İST.(kuş ötüm cd leri çıktı) 0212 586 12 26 🔒 Üyelere Özel

Frontoza Brundi -
Hobiye bir süre ara vermek istedğimden dolayı, akvaryumumdaki tüm mevcutu oluşturan bu 5 balığımın hepsini birden alabilecek bir arkadaşa vermek istiyorum. 1 erkek 15 cm 1 erkek 12 cm 3 dişi 8-10 cm Yaklaşık 15 aylıklar, hepsine birden 230 YTL düşünüyorum.Almak isteyen olursa,gelip evimde görebilir.

Frontoza Brundi -
Hobiye bir süre ara vermek istedğimden dolayı, akvaryumumdaki tüm mevcutu oluşturan bu 5 balığımın hepsini birden alabilecek bir arkadaşa vermek istiyorum. 1 erkek 15 cm 1 erkek 12 cm 3 dişi 8-10 cm Yaklaşık 15 aylıklar, hepsine birden 230 YTL düşünüyorum.Almak isteyen olursa,gelip evimde görebilir.

Frontoza Brundi -