Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryum Malzemeleri

Green rotala + paludaryum için bitki + bir kısım malzeme vs. (( resimli )) -
paludaryum bitkisi 🔒 Üyelere Özel resimleri linkde ekli isteyen arkadaşlarıma toptan veya perakende yollayabilirim....10 cm kare si bedava..20-25 cm karesi 15 ytl...metre kare 50 ytl.....AYRICA 2,5 kg kum , 1000 ml zemin gübresi , 100 ml sıvı gübre , 8 adet orta ve küçük boy kaya , 600/h çok az kullanılmış iç filtre ve linkteki akvaryum içindeki ROTALA nın tamamı 75 ytl .....onlarında resimleri 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel cep tel 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

beyaz kurt ve kültürü -
beyaz kurt üretiyorum dondurulmuş fotoğraf filmi dolusu 5 ytl ayrıca beyaz kurt kültürü satışıda yapılır

beyaz kurt ve kültürü -
beyaz kurt üretiyorum dondurulmuş fotoğraf filmi dolusu 5 ytl ayrıca beyaz kurt kültürü satışıda yapılır

beyaz kurt ve kültürü -

beyaz kurt ve kültürü -

beyaz kurt ve kültürü -

beyaz kurt ve kültürü -

beyaz kurt ve kültürü -

İkola Yavruları Arıyorum -
9-10 adet tropheus ikola yavruları arıyorum. En az 3cm boylarında olmaları tercih sebebidir. Saygılar, Emre CENGİZ 🔒 Üyelere Özel

Satılık Resun 100W Isıtıcı -
Sadece 1 hafta kullanılmış Resun ayarlanabilir termostat ayarlı 100 w ısıtıcı. Bana yeterli gelmedi 200 Wlığını aldım 200 lt`den büyük akvaryumlar için küçükgelsede orta boy akvaryumlar için ideal. Fiyatı 10 mil.

ÇİFTLEŞTİRELİM SEVAPTIR -
Terriyer cinsi 2. yaşında beyaz erkek köpeğimizi çiftleştirmek istiyoruz.Lütfen ilgilenenlerimiz bi el atsın, yazıktır, yanıyor hayvancağız

Terriyer cinsi 2. yaşında beyaz erkek köpeğimizi çiftleştirmek istiyoruz.Lütfen ilgilenenlerimiz bi el atsın, yazıktır, yanıyor hayvancağız

eheim fiyat listesi -
selamlar, eheim 2211 (boş) -- 85 ytl eheim 2213 (dolu)-- 135 ytl eheim 2213 (dolu musluklu) -- 155 ytl eheim 2215 (dolu)-- 195 ytl eheim 2217 (dolu)-- 260 ytl eheim 2232 (eco comfrot)-- 130 ytl eheim 2234 (eco comfrot)-- 155 ytl eheim 2236 (eco comfrot)-- 175 ytl isteyenler benimle temas kurabilir 🔒 Üyelere Özel saygılarımla

eheim fiyat listesi -
selamlar, eheim 2211 (boş) -- 85 ytl eheim 2213 (dolu)-- 135 ytl eheim 2213 (dolu musluklu) -- 155 ytl eheim 2215 (dolu)-- 195 ytl eheim 2217 (dolu)-- 260 ytl eheim 2232 (eco comfrot)-- 130 ytl eheim 2234 (eco comfrot)-- 155 ytl eheim 2236 (eco comfrot)-- 175 ytl isteyenler benimle temas kurabilir 🔒 Üyelere Özel saygılarımla

6-7 Bant frontozalar -
Elimde bulunan 4-5-6-7-8 cm 6 ve 7 ban 150 kadar frontoza var bunların arasında dişilerde seçip vere bilirim. çabuk olursanız bu balıkları kaçırmassınız cep numaram : 🔒 Üyelere Özel nunaradan ulaşa bilirsiniz yada 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşa bilirsiniz. balıklar evimde gelip göre bilirsiniz yerim İsanbulda

6-7 Bant frontozalar -
Elimde bulunan 4-5-6-7-8 cm 6 ve 7 ban 150 kadar frontoza var bunların arasında dişilerde seçip vere bilirim. çabuk olursanız bu balıkları kaçırmassınız cep numaram : 🔒 Üyelere Özel nunaradan ulaşa bilirsiniz yada 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşa bilirsiniz. balıklar evimde gelip göre bilirsiniz yerim İsanbulda

KELEPİR AKVARYUM -
her çeşit boy ve ebatta sıfır akvaryumlar...İstediğiniz cam kalınlığını ve hayalinizdeki akvaryumu tarif etmeniz yeterli..Fiyatlarımız makuldur şehir içi ve şehir dışı teslimat yapma imkanımız vardır.. isteyen arkadaşlarım anlatmayla tarif edemedikleri , hayalindeki akvaryumun resmini paint ve benzeri bir programda çizip yollayabilir.... 🔒 Üyelere Özel numaralı hattan ulaşabilirler...

KELEPİR AKVARYUM -
her çeşit boy ve ebatta sıfır akvaryumlar...İstediğiniz cam kalınlığını ve hayalinizdeki akvaryumu tarif etmeniz yeterli..Fiyatlarımız makuldur şehir içi ve şehir dışı teslimat yapma imkanımız vardır.. isteyen arkadaşlarım anlatmayla tarif edemedikleri , hayalindeki akvaryumun resmini paint ve benzeri bir programda çizip yollayabilir.... 🔒 Üyelere Özel numaralı hattan ulaşabilirler...

KELEPİR AKVARYUM -