Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

İspanyol cocker arıyorum!hemen alabilirim -
Merhaba,yavru dişi ispanyol cocker arıyorum..ne zamandir istedigim bir kopek..cok iyi bakabilecegime eminim 150 milyona kadar verebilirim ama resimlerini gorup dayanamazsam daha fazla da para verebilirim

İspanyol cocker arıyorum!hemen alabilirim -
Merhaba,yavru dişi ispanyol cocker arıyorum..ne zamandir istedigim bir kopek..cok iyi bakabilecegime eminim 150 milyona kadar verebilirim ama resimlerini gorup dayanamazsam daha fazla da para verebilirim

***Yavru labrodor arıyorum*** -
Ben köpekleri çok seviyorum.Ona da iyi bakabalaceğimi düşünüyorum.Yeter ki bir köpeğim olsun istiyorum.Rengi fark etmez.Erkek olsun.Eğer benimle ilgilenirseniz çok memnun olurum. tel:🔒 Üyelere Özel msn:dialektik 🔒 Üyelere Özel Yalnız iki tane alttan tire var.

***Yavru labrodor arıyorum*** -
Ben köpekleri çok seviyorum.Ona da iyi bakabalaceğimi düşünüyorum.Yeter ki bir köpeğim olsun istiyorum.Rengi fark etmez.Erkek olsun.Eğer benimle ilgilenirseniz çok memnun olurum. tel:🔒 Üyelere Özel msn:dialektik 🔒 Üyelere Özel Yalnız iki tane alttan tire var.

YAVRU AV KÖPEĞİ ARIYORUM. -
Merhaba, Dostuma aramak için çıktım yola..Umarım buruda bulurum. Tercihen erkek İngiliz setter ve pointer, yavrusu arıyorum. Malesef en fazla 150 ytl. verebiliyorum. Umarım bana yardımcı olursunuz? İstanbul dışından gönderenler olursa kargo masrafınıda ben karşılarım.Yeterki yavru sağlıklı olsun.. Mail adresim : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

bullterrier yavrusu aranıyor -
annesi altında,standart bullterrier yavrusu arıyorum 🔒 Üyelere Özel

danua aranıyor büyük kücük farketmez -
arkadaşlar danua arıyorum bi arkadaşıma bana yardımcı olursanız sevinirim 🔒 Üyelere Özel

Yavru Arıyorum.. -
Ücretsiz veya düşük bir ücrette; Yavru; Alman Kurdu,Golden,Labrador yada Husky arıyorum.. Saygılar.. Cüneyt ÜNVER 🔒 Üyelere Özel

Yavru Arıyorum.. -
Ücretsiz veya düşük bir ücrette; Yavru; Alman Kurdu,Golden,Labrador yada Husky arıyorum.. Saygılar.. Cüneyt ÜNVER 🔒 Üyelere Özel

Yavru... -

Yavru Labrador -
Izmir`den Merhaba, Kucuk bir minik labrador ariyorum kendime, en fazla 3 aylik. Cook severek buyutecegim, yasaminin her aninda mutlu olmasi icin elimden geleni yaparak buyuyuzunu izleyecegim, kendi yavrummus gibi sahiplenecegim bir labrador yavrusu istiyorum. Ogretmen oldugum icin cok yuksek ucret odeyemem. Ucretsiz veya cok az bir ucretle tatli bir yavru sahibi olmama yardimci olur musunuz? 🔒 Üyelere Özel

Yavru Labrador -
Izmir`den Merhaba, Kucuk bir minik labrador ariyorum kendime, en fazla 3 aylik. Cook severek buyutecegim, yasaminin her aninda mutlu olmasi icin elimden geleni yaparak buyuyuzunu izleyecegim, kendi yavrummus gibi sahiplenecegim bir labrador yavrusu istiyorum. Ogretmen oldugum icin cok yuksek ucret odeyemem. Ucretsiz veya cok az bir ucretle tatli bir yavru sahibi olmama yardimci olur musunuz? 🔒 Üyelere Özel

safkan husky yavrusu arıyorum. -
tercihan ücretsiz makul safkan husky yavrusu arıyorum. çok iyi bakacağıma süpheniz olmasın.

safkan husky yavrusu arıyorum. -
tercihan ücretsiz makul safkan husky yavrusu arıyorum. çok iyi bakacağıma süpheniz olmasın.

2 adet golden yavrusu arıyorum -
Kendime ve oğluma. Avukatım, golden sevgisini ve neşesini tanıyorum ve minik bir arkadaş arıyorum. Oğlum eskişehirde oturmakta. Yıllardır köpek isteği vardı, müstakil eve taşınınca ve başarılı bir yıl geçirince bu isteğinini gerçekleştirmek keyif verecek. Ücretsiz olmasını dilerim, sevgisini paylaşacağı bir canlıyı satın almak kabul edemediğim bir yaklaşım İlginize teşekkürler. İyi günler sizlere

3 ile 5 aylık boxer -
merhabalar 3-5 ay arasında boxer arıyorum üçretsiz verenler tercihimdir. istanbul ümraniyedeyim msn adresim 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkür ederim..

Ev Arkadaşı Arıyorum -
Selam.Ben Barış. Bodrumdayım. Bana arkadaş olacak bir kopek arıyorum. Sevgili köpeğim Lucky yi yaklaşık iki yıl önce kaybettim. Onun acısı daha yeni geçti. Şimdi oğlumun yerini dolduracak bir köpek istiyorum. Cinsi çok önemli değil tek istediğim yanlızlığımı paylaşacak sadık bir dost,ama çok küçük olmaması lazım. Golden, Rot, husky vb olabilir. Bu arada evim bahçeli. Alacağım köpeğe çok iyi bakacağıma emin olabilirsiniz. Hayvanların ticaretinin yapılmasına karşıyım ama arkadaşıma bu güne kadar yaptığınız masrafları seve seve karşılarım. Bana ulaşmak için: 0.555.236 10 36

Ev Arkadaşı Arıyorum -
Selam.Ben Barış. Bodrumdayım. Bana arkadaş olacak bir kopek arıyorum. Sevgili köpeğim Lucky yi yaklaşık iki yıl önce kaybettim. Onun acısı daha yeni geçti. Şimdi oğlumun yerini dolduracak bir köpek istiyorum. Cinsi çok önemli değil tek istediğim yanlızlığımı paylaşacak sadık bir dost,ama çok küçük olmaması lazım. Golden, Rot, husky vb olabilir. Bu arada evim bahçeli. Alacağım köpeğe çok iyi bakacağıma emin olabilirsiniz. Hayvanların ticaretinin yapılmasına karşıyım ama arkadaşıma bu güne kadar yaptığınız masrafları seve seve karşılarım. Bana ulaşmak için: 0.555.236 10 36

Ev Arkadaşı Arıyorum -

Ev Arkadaşı Arıyorum -