Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Ev Arkadaşı Arıyorum

Selam.Ben Barış. Bodrumdayım. Bana arkadaş olacak bir kopek arıyorum. Sevgili köpeğim Lucky yi yaklaşık iki yıl önce kaybettim. Onun acısı daha yeni geçti. Şimdi oğlumun yerini dolduracak bir köpek istiyorum. Cinsi çok önemli değil tek istediğim yanlızlığımı paylaşacak sadık bir dost,ama çok küçük olmaması lazım. Golden, Rot, husky vb olabilir. Bu arada evim bahçeli. Alacağım köpeğe çok iyi bakacağıma emin olabilirsiniz. Hayvanların ticaretinin yapılmasına karşıyım ama arkadaşıma bu güne kadar yaptığınız masrafları seve seve karşılarım. Bana ulaşmak için: 0.555.236 10 36

img

nealle

21 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

madem iyi bir hayvanseversin...siyah labradorum 10 gün önce harika yavrular dünyaya getirdi...sadece doğum masraflarını istiyorum 150 ytl sadece 2 tane kaldılar...

img

caky16

21 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hala bi yavru bulamadım arkadaşlar. Aramaya devam ediyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum

img

nealle

21 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende terrier var. 300 USD istiyorum.

img

alara21

18 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam . 8 aylık ingiliz cocker spanialim var.dişi.tüm asıları tam ve hiçbir sağlık sorunu yok.ankarada yasıyorum. ilgilenirsen [email protected] dan ulasabilirsin.

img

cigdem06

19 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

uygun fiyata golden yavrusuna sahip olabilirsin köpeğim yeni doğum yaptı ve yavrular çok sağlıklılar 10tane elimizde şuan 5ierkek 5i dişi ilgileniyorsanız [email protected] bana ulaşabilirsin.

img

zeynep1

20 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2aylık golden erkek yavrumuz var izmirde ikamet etmekteyiz evimiz müsait olmadığı için vermek istiyoruz ilgilenirseniz [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Nevşehirdeyim 1,5 aylık dişi yavru köpeğim var .Köpek Ankarada vetirner hekim tarafından mauyene edilmiş olup,iç ve dış parazit tedavisi yapılmıştır.Küçük olduğundan aşıları için daha 1-1,5 ay zamanı vardır.Köpeği istersen yanında kulubesi ahşap (balkon ve banyo için uygun),tarama fırçası,2 ay yetecek kadar yemi,temizleme pudrası,vitamin şurubu ,dış parazit ilacı(sprey) hediye vereceğim.Gazete kağıdına tuvalet alışkanlığı vardır.Köpek çok şirin bir yavru , yurt dışına çıkmak zorunda olduğumuz için bakabilecek birini arıyorum.Köpeğin Pet shoplarda fiyatı 400-500$ civarında ama ben 300 ytl ye tüm malzemeleriyle birlikte vereceğim.Malzemleri zaten 150 ytl falan tutar.İsteyen arayabilir. Resimleri aşağıda Selçuk 0533 7728428 http://img63.imageshack.us/img63/664/img0832og0.th.jpg http://img147.imageshack.us/my.php?image=img0840ap4.jpg resimlere bakabilirsiniz

img

selcob

20 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ