Hayatım boyunca bi husky beslemek istedim. Verilen ilanlarda hep ücretli oluyor. O parayı aldığım köpeğe harcamak isterim. Kardeşimin doğum günü yaklaşıyor. O sokaktan bi köpek getirmeden ben ona bi süpriz yapmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun!
selam arkadaşlar! ben 1-2 yada en fazla 3 aylık çok büyümeyen, evde bakabilceğim köpek arıyorum. Beagle yada american cockeri arasında kaldım.Bana yardım edebilir misiniz? hangisini en kolay şekide bulabilirim? ve hangisi çok büyümez?Lütfen yardımcı olun bu iki cinsten biribni bulam için!cewaplarınız için şimdiden teşekkürler
selam arkadaşlar! ben 1-2 yada en fazla 3 aylık çok büyümeyen, evde bakabilceğim köpek arıyorum. Beagle yada american cockeri arasında kaldım.Bana yardım edebilir misiniz? hangisini en kolay şekide bulabilirim? ve hangisi çok büyümez?Lütfen yardımcı olun bu iki cinsten biribni bulam için!cewaplarınız için şimdiden teşekkürler
YAVRU HUSKY ARIYORUM.
GENİŞ BİR ARAZİDE BAKILACAK.
FERAH VE DOĞAL BİR ORTAM OLMASI SEBEBİYLE GAYET GÜZEL GELİŞECEĞİDEN EMİN OLABİLİRSİNİZ.
AYRICA VETERİNER KOMŞULARIM SAYESİNDE (TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ VETERİNERLERİ) HER TÜRLÜ İHTİYACI ANINDA KARŞILANABİLİNECEKTİR.
SADECE HAYVANSEVER OLDUĞUM İÇİN ÜCRETSİZ VERMEK İSTEYEN OLURSA NUTLAKA ULAŞIM BANA.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
KOCAELİDE OTURUYORUM ÇEVRE İLLERDEN ALABİLİRİM. (İST. ADAPAZARI VB..)
MAİL İLE ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
BURAK
🔒 Üyelere Özel
yavru CHOW CHOW arıyorum.
KOCAELİNDEYİM AMA İSTANBUL VEYA YAKIN İLLERDEN GELİP ALABİLİRİM.
büyük bir arazi içinde bakılacak.
doğal bir ortam olduğundan asla sıkılmayacağından ve ferah huzurlu çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.
ayrıca veteriner komşularım sayesinde(tarım il müdürlüğü çalışanları) her türlü ihtiyacı anında karşılanacaktır.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Ücretsiz sadece hayvansever biri olduğum için vermek isteyen varsa CHOW CHOW istiyorum.
BURAK
MAİL İLE ULAŞIR İSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
🔒 Üyelere Özel
KANGAL veya KAFKAS ÇOBAN KÖPEĞİ ARIYORUM.
Büyük bir arazi içinde bana yardımcı olması ve arkadaşlık etmesi için;
En iyi çoban köpekleri arasında yer alan "kangal veya kafkas çoban köpeği" arıyorum.
çok iyi bakılacağından ve bana oldukça faydalı olacağından emin olabilirsiniz.
Kulubesi vb. ihtiyaçları hazır durumda.
geniş bir alan olması sebebiyle bu köpek sıkılmayacak; ferah ve rahat bir ortama kavuşmuş ve doğal yaşam şartları sağlanmış olacaktır.
Ve veteriner komşularım (tarım il müdürlüğü personeli) sayesinde her türlü ihtiyaç ve problemleri anında giderilebilinecektir.
İLGİLENENLER İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
BURAK
CEP: 🔒 Üyelere Özel
e-POSTA: 🔒 Üyelere Özel
köpeğin anne babasının safkan olduğuna dair seceresi mevcut ise ve koyu renkte(kızıl) golden retriever yawrunuz varsa lütfen bana ulaşın karakterini tesbit ettikten sonra fiyat sorun değil..Ayrıca yawrusuna ev arayan sahipler varsa emin olabilirler ki çok iyi bi şekilde evde bakılacaktır gelip gönül rahatlıgıyla görebilirler ..
bana mailimden ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel saygılar..
KENDİ KÖPEĞİMİZİN YAVRULARI OLAN 5 ADET GOLDEN RETRİEVER YAVRULARIMIZ VAR İLGİNENLER 🔒 Üyelere Özel NUMARALI TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİRLER BU ARADA BODRUM`DA YAŞIYORUZ...
KENDİ KÖPEĞİMİZİN YAVRULARI OLAN 5 ADET GOLDEN RETRİEVER YAVRULARIMIZ VAR İLGİNENLER 🔒 Üyelere Özel NUMARALI TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİRLER BU ARADA BODRUM`DA YAŞIYORUZ...
ücretsiz köpek istiyrum veren olursa çok sevinirim pekinges cinsi köpeğim bobo adlı vefat etti ama onun yerini dolduracak
cins:farketmiyo
yas:1-5 ay aralığı olursa sevinirm
ücretsiz köpek istiyrum veren olursa çok sevinirim pekinges cinsi köpeğim bobo adlı vefat etti ama onun yerini dolduracak
cins:farketmiyo
yas:1-5 ay aralığı olursa sevinirm