Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
GOLDEN RETRİEVER
KENDİ KÖPEĞİMİZİN YAVRULARI OLAN 5 ADET GOLDEN RETRİEVER YAVRULARIMIZ VAR İLGİNENLER 05556252782 NUMARALI TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİRLER BU ARADA BODRUM`DA YAŞIYORUZ...
merhaba ben bi golden yavrusu istiorum ama fiyat olarak birşey düşünüyormusunuz yoksa ücretsizmi vermek istiosunuz? 2 tane köpeğim var ama onlar koruma köpeği olduğu için evde bana yoldaşlık edemiyorlar ben evdede seveceğim ve beni sevebilecek (özellikle golden) bi yavru arıyorum... Bana eğer fiyat düşünüyorsanız ne civarda olduğunu yazarsanız bende ona göre bi hesap yapmayı düşünüyorum çünkü mersindeyim ve kargo ile getirtmem gerekicek nekadara mal olucağını bilmem lazım. Mail adresim [email protected] ... Anlaşmamız halinde yavrunuza çok iyi bakılıcaktır isterseniz sürekli olarak mms yada mail aracılığı ile resimini yollayabilirim...
merhaba eyer yavrular duruyorsa 1 adet bana lazım.ben adana,dayım.bana [email protected] adresınden ulasabilirsiniz.
bodrumdan istanbula nasıl yolluyacaksınız acaba ben ciddi bir şekilde ilgileniyorum size ulaşmak istiyorum...msn i vereyim ben mail atarsınız bana ya da ben size ulaşırım cep telefonundan [email protected]
mrb.ben senın yavrulara talıbım. ankarada oturuyorum fıyatta anlasırsak hemen alacam bana ulas senı arıyacagım vede nasıl gonderecen mustesar90*[email protected]
merhabalar köpeğinizin bir fotosunu birde düşündüğünüz rakamı bana iletirseniz sewinirim.. [email protected]
merhaba bende izmirdenim ve bir golden yawrusu almayı gerçekten çok istiyorum bakıcam inanın bana :) kendimden bile daha iyi bakılacaktır..bana ücret olarak ne düşündüğünüzü yazarsanız sewinirim..ama ailem sadece erkeği kabul ediyor şimdiden teşekkürler..