Merhaba, Golden yavrusu arıyorum. Daha önce coucer cinsi köpeğim vardı. Deprem zamanında bir arkadaşım bakamadığın söylediği için vermişti ve bana okadar yakın bir dost olmuştu ki hayvanlara olan sevgimi özellikle köpeklere aşırı şekilde arttırdı. Yaklaşık 2 sene önce dostumu kaybettim. Şimdi yeniden yeni bir dost sıcaklığının iyi olacağını düşünüyorum. Golden cinsi yavru ve özellikle de dişi olabilirse seve seve bakabileceğimi söyliyebilirim. Ücretsiz istememin sebebi de, ben bu sıcak kanlı hayvanlara ticari bir gözle bakılmasından yana değilim...
Söylediğim gibi ücretsiz olarak bir yavruya yuva arayanlarınız varsa lütfen benimle irtibata geçiniz.
badursun[*]🔒 Üyelere Özel MSN ve e-posta olarak yada 0555 625 03 72
Teşekkürler.
İstanbul da oturuyorum ve evim bahçelidir. Can dostumu çok kısa bir süre önce kaybettim ve boşluğu çok büyük oldu. Yavru 1,5 2 aylık ve ücretsiz olmak şartıyla Husky ya da Golden Retriever aramaktayım. Kırma olmamaları tercih nedenidir. Dostluk para ile satılmaz bu sebeple ücretsiz verecek ciddi hayvanseverlere sesleniyorum. Şimdiden ilginize teşekkürler. Mail: 🔒 Üyelere Özel Not: Lütfen mail yollarken yavrunun resmini ve irtibat bilgilerinizi ekleyiniz. En kısa sürede sizinle olumlu ya da olumsuz irtibata geçeceğim.
Merhabalar
Dişi,2 veya 3 aylık,açık renkli labaradora ihtiyacım var.istanbul`da oturuyorum.15 güne kadar kesin alacağım!ilgilenenlerin msn veya telefondan ulaşırlarsa çok sevinirim
msn:🔒 Üyelere Özel
Tel:🔒 Üyelere Özel
Merhabalar
Dişi,2 veya 3 aylık,açık renkli labaradora ihtiyacım var.istanbul`da oturuyorum.15 güne kadar kesin alacağım!ilgilenenlerin msn veya telefondan ulaşırlarsa çok sevinirim
Merhabalar
İstanbul/Kumburgaz`da çeşitli sebze meyva yetiştirdiğim ve muhtelif cinslerde tavuk,ördek,hindi,sülün,tavuskuşu,güvercin, keçi,tavşan vs. beslediğim HOBİ BAHÇEME bull mastif ya da labrador cinsi ücretsiz köpek arıyorum.Bahçemizi görebilirsiniz. Sait 🔒 Üyelere Özel
İstanbul/Kumburgaz`da çeşitli sebze meyva yetiştirdiğim ve muhtelif cinslerde tavuk,ördek,hindi,sülün,tavuskuşu,güvercin, keçi,tavşan vs. beslediğim HOBİ BAHÇEME bull mastif ya da labrador cinsi ücretsiz köpek arıyorum.Bahçemizi görebilirsiniz. Sait 🔒 Üyelere Özel
istanbul maltepede oturuyorum bana arkadaşlık edicek bir husky arıyorum 100 ytl biriktirebildiğim için o kadar limitim var ilgilenen arkadaşlara telefon numaram 🔒 Üyelere Özel
istanbul maltepede oturuyorum bana arkadaşlık edicek bir husky arıyorum 100 ytl biriktirebildiğim için o kadar limitim var ilgilenen arkadaşlara telefon numaram 🔒 Üyelere Özel
apartman hayatına uyum sağlaya bilecek dost canlısı en önemlisi çocuklarla iyi geçinebilecek bir köpek arıyorum cinsi önemli değil ama biraz iri cüsseli olması tercihimdir... 🔒 Üyelere Özel msn adresinden bana ulaşabilirsiniz... köpeğinize iyi bakacağımı temin edebilirim...
apartman hayatına uyum sağlaya bilecek dost canlısı en önemlisi çocuklarla iyi geçinebilecek bir köpek arıyorum cinsi önemli değil ama biraz iri cüsseli olması tercihimdir... 🔒 Üyelere Özel msn adresinden bana ulaşabilirsiniz... köpeğinize iyi bakacağımı temin edebilirim...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.