Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

köpek arıyorum... (ücretli yada ücretsiz )

apartman hayatına uyum sağlaya bilecek dost canlısı en önemlisi çocuklarla iyi geçinebilecek bir köpek arıyorum cinsi önemli değil ama biraz iri cüsseli olması tercihimdir... [email protected] msn adresinden bana ulaşabilirsiniz... köpeğinize iyi bakacağımı temin edebilirim...

img

abraham

18 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

PUG - MOPS yavrusu tavsiye ediyorum. Fiyati 800 euro tum belgeler birlikte Istanbulda teslim ediyorum. Siparis uzerine yurtdisindan getiriyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

mrb lar ben ücretsiz yavru erk pappilon cinsi köpek arıyorum illa ücret diyosanız sadece 100 ytl var :(

2 aylık erkek bi klasik terrier yavrusu var ilgilenirsen msn:[email protected]

img

kaanfb

18 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba cocker köpeğimi vermek istiyorum iri cüsseli deil ama::)düşünürsen...

img

masal

17 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım saf kangal dişi 350 ytl ne dersin

img

colaq

17 yıl 10 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş nasıl resim koyuyosun

img

colaq

17 yıl 10 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sewgılı kızım zeytın 2 yasında annee oldu cok saglıklı yawrularımızı satmayı dusunuoruz...resımlerı war ısteyenlere yollayabılırım. 23/07/2007 dogumlular 40 gun emzırılmelerı gerekmektedır o yuzden 1,5aylık olabıldıklerrınde sahıp olabılıceksınız....

img

fuatuba

17 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bende husky var eğitimli ew terbiyesi de var.fiyat çok önemli değil anlaşabiliriz.yeterki temiz bir aileye gitsin.üni gideceğim için mecburiyetten veriyorum .. [email protected]

img

diiidem

17 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ