Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
köpek arıyorum... (ücretli yada ücretsiz )
apartman hayatına uyum sağlaya bilecek dost canlısı en önemlisi çocuklarla iyi geçinebilecek bir köpek arıyorum cinsi önemli değil ama biraz iri cüsseli olması tercihimdir... [email protected] msn adresinden bana ulaşabilirsiniz... köpeğinize iyi bakacağımı temin edebilirim...
PUG - MOPS yavrusu tavsiye ediyorum. Fiyati 800 euro tum belgeler birlikte Istanbulda teslim ediyorum. Siparis uzerine yurtdisindan getiriyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
mrb lar ben ücretsiz yavru erk pappilon cinsi köpek arıyorum illa ücret diyosanız sadece 100 ytl var :(
2 aylık erkek bi klasik terrier yavrusu var ilgilenirsen msn:[email protected]
merhaba cocker köpeğimi vermek istiyorum iri cüsseli deil ama::)düşünürsen...
arkadaşım saf kangal dişi 350 ytl ne dersin
kardeş nasıl resim koyuyosun
sewgılı kızım zeytın 2 yasında annee oldu cok saglıklı yawrularımızı satmayı dusunuoruz...resımlerı war ısteyenlere yollayabılırım. 23/07/2007 dogumlular 40 gun emzırılmelerı gerekmektedır o yuzden 1,5aylık olabıldıklerrınde sahıp olabılıceksınız....
arkadaşlar bende husky var eğitimli ew terbiyesi de var.fiyat çok önemli değil anlaşabiliriz.yeterki temiz bir aileye gitsin.üni gideceğim için mecburiyetten veriyorum .. [email protected]