BEN EVİNDE YALNIZ YAŞAYAN ANNESİNİ VE BABASINI KAYBETMİŞ BİRİYİM EVDE YALNIZ KALDIĞIM İÇİN BANA ARKADAS OLACAK CİNSİ FARKETMEZ Bİ TANE DİŞİ YAVRU KÖPEK VEREN OLURSA ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.ONA BEKLEDİĞİNİZ ÜSTÜNDE BAKACAĞIM EMİN OLUN.ÜCRET OLARAK TA 100-150 YTL DEN FAZLA VEREMEM.KİMSEYİ KANDIRMAK İSTEMEM SONUCTA. SAMSUNDA OTURUYORUM.KARGO ÜCRETİNİ DE KARSILAYABİLİRİM.
Ne zamandan beri rot alıcaktım ama fiyatlar çok uçuk bir gün öylesine gezdiğim bir mama sitesinde anket vardı anketi doldurdum ve 2 senelik köpek maması kazandım şirkette beni ve köpeğimi çağırıyo şimdi acele rot lazım benle kalıcak terasta yuvası bile hazır
ücretsiz erkek golden yavrusu istiyorum. ona cok iyi bakacağımdan ve gerekli ilgiyi fazlalasıyla göstereceğimden emin olabilirsiniz.
ilgilenenler için:
🔒 Üyelere Özel
şimdiden tesekkürler
l3 senedir ailemizin ferdi terier kızımızı yeni kaybettik. eğer beyaz ve 6 aylıktan küçük vermek isteyen birisi çıkarsa yuvamızda çok iyi bakılacağını garanti ederim. Biz İzmirde oturan 28 yaşında bir oğlu olan iki emekliyiz. Avimizde onu rahat ettirecek imkanımız mevcuttur.
Erol Gündüz Tlf: (532)658559l e-mail: 🔒 Üyelere Özel
BEN ÜCRETSİZ ROTT VEYA GOLDEN YAVRUSU İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN DURUMUM OLSA GERÇEKTEN HİÇ SAKINMADAN BÜTÜN PARAMI VERİRDİM AMA YOK İŞTE NOLURSUNUZ Bİ YAVRUYU BENDEN ESİRGEMEYİN EĞER GERÇEKTEN ELİNİZDE VARSA VERİN NOLUIRSUNUZ GERÇEKTEN DURUMUM YOK AMA YERİM MÜSAİT LÜTFEN BEKLİORM MUTLAKA CEVAP YAZIN BİLİYORUM Kİ BİR İNSAFLI KİŞİ MESAJIMI OKİCAK VE BANA BİR YAVRU VERECEKTİR......İNŞ..
BEN ÜCRETSİZ ROTT VEYA GOLDEN YAVRUSU İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN DURUMUM OLSA GERÇEKTEN HİÇ SAKINMADAN BÜTÜN PARAMI VERİRDİM AMA YOK İŞTE NOLURSUNUZ Bİ YAVRUYU BENDEN ESİRGEMEYİN EĞER GERÇEKTEN ELİNİZDE VARSA VERİN NOLUIRSUNUZ GERÇEKTEN DURUMUM YOK AMA YERİM MÜSAİT LÜTFEN BEKLİORM MUTLAKA CEVAP YAZIN BİLİYORUM Kİ BİR İNSAFLI KİŞİ MESAJIMI OKİCAK VE BANA BİR YAVRU VERECEKTİR......İNŞ..
ücretsiz husky yada golden yawrusu arıyorum. alacağım yavruya gerçekten çok iyi bakacağıma emin olabilirsiniz. her zaman gerekli bakımını yapacağım. köpekleri cok seviyorum ve bu iki cinsten birine bakmak istiyorum.
ilgilenenler lütfen mesaj atsın
🔒 Üyelere Özel
kucuk bir kızım var ona arkadaslık etsin diye alacağım buyuk bahcede bir bekci kopegi istiyorum ancak ucretsiz olması tercihimdir. aşıları vs. islemleri yapabilirim onceden 1 aylıktan itibaren iki alman kurdu buyuttum bu konuda tecrubeliyim. alman kurdu veya baska bekci kopeginin 1 yasını gecmemis olması istiyorum.
kucuk bir kızım var ona arkadaslık etsin diye alacağım buyuk bahcede bir bekci kopegi istiyorum ancak ucretsiz olması tercihimdir. aşıları vs. islemleri yapabilirim onceden 1 aylıktan itibaren iki alman kurdu buyuttum bu konuda tecrubeliyim. alman kurdu veya baska bekci kopeginin 1 yasını gecmemis olması istiyorum.
uzun zamandır husky cıns arıyorum ücret sıkıntısı oldugu için ücretsız arıyorum yanlıs anlamayın ben bunun tıcaretını yapan bırı degılım 20 yasında eskısehırde yasıyan bırıyım gercekten insandan iyi bir dost oldugunu bılıorum ve kendıme en ıyı arkadasın o oldugunu bıldıgım için beslemek ıstıorum erkek dişi farketmez yavru olması daha ii bırbırımıze daha ii alısabılmek ıçın sımdıden tesekkurler vermek ıstıyebler telden yada msn ulasabıulır msn: 🔒 Üyelere Özel telno:🔒 Üyelere Özel
SLM BEN 17 YASINDAYIM KENDIME BI ARKADAS ARIYORUM BAKIMI ASILARI SORUN OLMAZ EVDE BAKICAM BALIKESIR/BANDIRMADA OTURUYORUM ILGILENENLERIN CVPLARINI BEKLIYORUM BANA 🔒 Üyelere Özel dan ULAŞABILIRSINIZ
SLM BEN 17 YASINDAYIM KENDIME BI ARKADAS ARIYORUM BAKIMI ASILARI SORUN OLMAZ EVDE BAKICAM BALIKESIR/BANDIRMADA OTURUYORUM ILGILENENLERIN CVPLARINI BEKLIYORUM BANA 🔒 Üyelere Özel dan ULAŞABILIRSINIZ
Üsküdarda oturuyorum bi abime rot yada alman kurdu lazım ücretsiz almak istiyor ama ücret talep eden olursa uçuk fiyatlar hariç kabul edebilir ilgililere sunuyorum Saygılar...