Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

YA NOLUR BANA CİNSİ ÖNEMLİ OLMAYAN Bİ DİŞİ KÖPEKKKK:(

BEN EVİNDE YALNIZ YAŞAYAN ANNESİNİ VE BABASINI KAYBETMİŞ BİRİYİM EVDE YALNIZ KALDIĞIM İÇİN BANA ARKADAS OLACAK CİNSİ FARKETMEZ Bİ TANE DİŞİ YAVRU KÖPEK VEREN OLURSA ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.ONA BEKLEDİĞİNİZ ÜSTÜNDE BAKACAĞIM EMİN OLUN.ÜCRET OLARAK TA 100-150 YTL DEN FAZLA VEREMEM.KİMSEYİ KANDIRMAK İSTEMEM SONUCTA. SAMSUNDA OTURUYORUM.KARGO ÜCRETİNİ DE KARSILAYABİLİRİM.

img

blackangel

17 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm öncelikle başınız sağolsun ben antalya kemerde oturuyorum burada hayvan barınma tesisleri var her cinsten var ii bakacak insanlara veriyorlar şayet iii bakacaksan ama nasıl kargo ile gidermi onu bilemem bende yeni cocker köpeğimi kayıp ettim hayvan sevgisi insan sevgisine benzemiyor

neyapacan dişiyi çiftleşecenmi

img

emsalsiz1089

17 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok tesekkür ederm emrecan inş. sende en kısa zamanda dostunu bulursun.bana yardımcı olursan da çok memnun olurum . emsalsiz kardesim böle bir cevap yazmak sana hiç yakısmıyor herkesin anası bacısı var bunuda ınutma.bugün banaysa yarında sana sırayla bu işler bunu da aklından cıkarma....!!

img

blackangel

ÖZEL MESAJ

merhaba benim köpeğim zeytin doğum yaptı henüz 1 aylık. Cinsi labrador tam bir ev köpeğidir. İstersen sana verebiliriz ama kargo nasıl yollanıyor bilmiyorum.Sen araştır istersen yollarım. Tel: 0536 388 30 10 eşimin telefonu Bodrum da yaşıyoruz.

img

karakurtert

17 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya aslında sadık bir dost aramak için bu siteye girmişim kendime bi dost bulamadım ama hayatımın anlamını eş ruhumu buldum.çok teşekkür ederm hepsievcil iyiki varsın :)

img

blackangel

ÖZEL MESAJ

Selam başın sağ olsun kardeşim bende husky var eğitimli ew terbiyesi de var evi pisletmez. çok insancıldır tam bir dost seni korkur da. ben istanbulda oturuyorum kargo sorun değil.yeterki ilgili ol onu sev.fiyatta [email protected] buradan bana ulaşabilirsn

img

diiidem

17 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim elimde dişi 1,5 aylık doberman yavrusu var ben manisadyım istersen bana [email protected] adresinden ulaşabilirsin görüşmek dileğiyle bu arada başta yazmayı unuttum başın saolsun.kendine iyi bak sana çok ii bir dost ve koruma köpeği olacağından eminim fiyatı ise bir büyük boy mama karşılığında vermeyi düşünüyorum tekrar tekrar görüşmek dileğiyle iyi günler

img

loopus45

17 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

coban kırması 55 gunlukler.sakaryadayız.

img

pamuksasa

17 yıl 6 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

coban kırması ısteyen yok mu [email protected]

img

pamuksasa

17 yıl 6 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ