Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

150-200 ytl ye kadar -
merhabalar 150-200 ytl ye kadar chov chov , rotveller yada sibirya yavrusu aruyorum 🔒 Üyelere Özel /bursa

Safkan İngiliz Bulldogu Arıyorum -
Satmak isteyenler mail atarsa sevinirim.... 🔒 Üyelere Özel

Safkan İngiliz Bulldogu Arıyorum -
Satmak isteyenler mail atarsa sevinirim.... 🔒 Üyelere Özel

Safkan İngiliz Bulldog arıyorum -
Mail adresim: 🔒 Üyelere Özel

Husky yada golden yavrusu arıyorum ücretsiz -
istanbuldayımm ve hayvanları çok seviorum bana ücretsiz evcil vereebilcek varmı iletişim için msn adresim 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsinz .

Safkan İngiliz Bulldogu arıyorum -
2 Dişi 1 erkek safkan ingiliz bulldogu arıyorum... satmak isteyenler mail gönderirse sevinirim... 🔒 Üyelere Özel

dişi husky arıyorum -
erkek huskyme ücret karşılğı yetişkin dişi arıyorum bursa ve civarlarından yada ulaştırma imkanı olursa sevinirim

Erkek Alman Kurdu edinmek istiyorum... -
Mrb arkadaşlar ben istanbul sarıyerde oturuyorum, büyük bahçeli bir evim var, yaklaşık 10 yıldır buradayız ve geçen zamanda 2 köpeğimiz oldu bi tanesi 5 sene önce maalesef öldü diğeri ise yaklaşık 2 hafta önce kayboldu, sibirya kurdu ve 4 yaşındaydı. bir köpeğin nasıl bakılcacağını bu geçen zamanda çok ii öğrendik son olay bizi hayli üzdü boynunda tasması da vardı belediyeden şüphelenmiyoruz ama günde sadece 3 4 saat bağlı kalıyordu diğer zamanlarda buralarda dolaşıyordu çok uzaklaşmış ve dönememiş olabilir, tüm çabalarımıza rağmen bulamadık. Bir Alman kurdu edinmek istiyoruz en fazla 5 aylık ve erkek olması şartımız, bakılamayan yavruları zor durumda kalan ailelerden alabiliriz ya da cüzi miktarda satın da alabiliriz, ilgilenenler irtibata geçerse sevinirim, şimdiden çok teşekkürler. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

mrb izmirde bahçeli evde besleye bilceğim cins köpek -
mrb arkadaşlar izmir güzelbahçede bahçeli ewde besleye bilceğim köpek arıyorum. kulubesi tasması mama kabı herşeyi hazır sadece can dostum kaldı.lütfen yardımcı olun . şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

mrb arkadaşlar izmir güzelbahçede bahçeli ewde besleye bilceğim köpek arıyorum. kulubesi tasması mama kabı herşeyi hazır sadece can dostum kaldı.lütfen yardımcı olun . şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Rottweiler Dogo -
500 m e kadar verebileceğim saf kan köpek arıyorum 2-3 aylık arası min. 2 aylık olucak annesini iyi emmiş olsun

Rottweiler Dogo -
500 m e kadar verebileceğim saf kan köpek arıyorum 2-3 aylık arası min. 2 aylık olucak annesini iyi emmiş olsun

Rottweiler Dogo -

bull terier beyaz ücretli ücretsiz satın almak istiyorum -
izmirdeyim beyaz bull terier yavrusu arıyorum msn :🔒 Üyelere Özel email:🔒 Üyelere Özel

bull terier beyaz ücretli ücretsiz satın almak istiyorum -
izmirdeyim beyaz bull terier yavrusu arıyorum msn :🔒 Üyelere Özel email:🔒 Üyelere Özel

Yavru köpek arıyorum -
Ankara da yasayan bahcesi olan bir evim var ve bakmak icin yavru bir kopek arıyorum alman kurdu tercihimdir.İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulasabilir...

Tibetan Mastiff (Tibetli Mastif) -
Bu köpekten almak istiyorum ama bir türlü temin edemedim. Bana yardımcı olursanız sevinirim.