Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

mrb izmirde bahçeli evde besleye bilceğim cins köpek

mrb arkadaşlar izmir güzelbahçede bahçeli ewde besleye bilceğim köpek arıyorum. kulubesi tasması mama kabı herşeyi hazır sadece can dostum kaldı.lütfen yardımcı olun . şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Merhabalar, Barınaklarda o kadar çok güzel köpek varki yavrudan tutunda büyüklerine kadar bir sürüde cins hayvanlar var zamaninda sahipleri onlara acımadan sokağa atmıslar.. Lütfen rica ediyorum oralarida gezin o kadar güzellerki, oradan bir tanesini bile kurtarsak bizim için büyük bir adımdır.. İsterseniz size yardımcı olmaya çalışayım, barınaklarıda köpekleri bilen arkadaşlarım var..Balçovada İnciraltında ve daha bir sürü yerde dibimizde barınaklar mevcut sizin ilginiz için bekliyorlar.. Teşekkür ederim..

img

aycapinar

17 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer ilgilenirsen bende golden war.3aylık.270ytl ilgilenirseniz bana 05395613093ten ulaşabilirsiniz.onunla okul nedeniyle çk fazla ilgilenemiyorum buyüzden ona benden daha iyi bakabilecek yeni dostlar arıyorum

img

meli

17 yıl 5 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ücretsiz arıyorum eyer ücretsiz vercekseniz anlaşabiliriz izterseniz bakçağım evide görebilirsiniz

merhaba ilgilenirseniz griffon kırması terier köpeğim var (kısa terierlerden değil) işlerim dolayısıyla pek ilgilenemiyorum :( tuvalet eğitimlidir. ücretsiz vereceğim tel 0 555 589 91 92 (bende izmir merkezdeyim)

img

gkmn

18 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ