ARKADAŞLAR ÇOK İYİ BAKILCAĞNA EMİN OLABİLİRSİNİZ...HATTA KENİ ÖZEL ODASI BİLE OLUCAK..ANNESİNİ GÖRÜP ÖLE ALMAK İSTEDİĞİM İÇİN PETSHOPLAR 2.TERCİHİM.. HABER VERİRSENZ SEWNRM.. mail: 🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR ÇOK İYİ BAKILCAĞNA EMİN OLABİLİRSİNİZ...HATTA KENİ ÖZEL ODASI BİLE OLUCAK..ANNESİNİ GÖRÜP ÖLE ALMAK İSTEDİĞİM İÇİN PETSHOPLAR 2.TERCİHİM.. HABER VERİRSENZ SEWNRM.. mail: 🔒 Üyelere Özel
elimde 1dişi 1erkek alman kurdu kaldı uzun tüy ve bel düşük
anne baba satıldığı için resim koymadım.olan resimleri de bulamadım
fiyat 300ytl her ikisi için de iletişim:🔒 Üyelere Özel denizli
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
oğlumun yıllardır hayalini kurduğu küçük cins yavru köpek arıyoruz köpeği doğum yapmış arkadaşlar vermek isterlerse bizi minnettar ederler öğretmen aileyiz 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ona benden daha iyi bakabilecegine inanan,kendine güvenen bir kişiye evlatlık verilecektir.9 aylık terrier erkek . bartın zonguldak çevresi olursa daha iyi olur.
8 aylık cok iyi bir dost temel egitimlerini almistir asilari tamdir yerim müsait olmadigindan br iki komusunun sorun cikarmasi yüzünden vermem gerekiyor coban kirmasi tüylü simit kuyruklu bir kopek sagligi cok iyidir herhangi bir ücret taleb etmiyorum resmini gosterebilirim gercekten ilgilenenler yazsin 🔒 Üyelere Özel
Merhaba arkadaşlar.Ben büyük bahçeli güzel bir evde oturuyorum.Aileme dost olacak bizi seven insnlardan haha sadık ve mert olan köpeklerden bir tane yavru almak istiyorum.Ancak bütçem sınırlı.(100ytl civarı)Onu hep sevecek ve ona iyi bakacak bir ailem var.Büyük köpek alamıyorum.Çünkü büyük bahçeli bir sitedeyim.Site sakinlerini rahatsız etmemesi için hem evde besleyebileceğim, hem de bahçede oynatabileceğim bir köpek arıyorum.İlgilenen arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar.Ben büyük bahçeli güzel bir evde oturuyorum.Aileme dost olacak bizi seven insnlardan haha sadık ve mert olan köpeklerden bir tane yavru almak istiyorum.Ancak bütçem sınırlı.(100ytl civarı)Onu hep sevecek ve ona iyi bakacak bir ailem var.Büyük köpek alamıyorum.Çünkü büyük bahçeli bir sitedeyim.Site sakinlerini rahatsız etmemesi için hem evde besleyebileceğim, hem de bahçede oynatabileceğim bir köpek arıyorum.İlgilenen arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkür ederim.
arkadaşlar ankaradaki dubleks evime bana arkadaş olabilecek yetişkin bir golden arıyorum.ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim(ucret karşılığı vermek isteyenler mail atması lutfen sevgi parayla ölçülmez)mail adresim aşağıdadır.
🔒 Üyelere Özel
merhaba ankaradaki dubleks evime golden cinsi arkadaş arıyorum ilgilenen arkadaşlar için mail adresim 🔒 Üyelere Özel bu adrese mail atabilirsiniz.(lütfen ücret karşiliği vermek isteyenler ilgilenmesin sevgi parayla ölçülmez)
İzmir - Bornova`da oturuyorum, öğrenciyim, yaşım 22.. öğrenci olduğum için ücretsiz arıyorum arkadaşlar.. Sadece ( bulabilirsem tabii ) dostuma mama ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için harçlığımdan ayırabilirm.. İlgilenirseniz
🔒 Üyelere Özel (online)
[Kesinlikle ücretsiz arıyorum]
İzmir - Bornova`da oturuyorum, öğrenciyim, yaşım 22.. öğrenci olduğum için ücretsiz arıyorum arkadaşlar.. Sadece ( bulabilirsem tabii ) dostuma mama ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için harçlığımdan ayırabilirm.. İlgilenirseniz
🔒 Üyelere Özel (online)
[Kesinlikle ücretsiz arıyorum]
LÜTFEN BARINAKLARADA BAKINIZ BİR ŞANS VERİNİZ!AYRICA 🔒 Üyelere Özel sitesindede BİRSÜRÜ HAYVAN SİZİ BEKLİYOR SİZDEN İLGİ VE SEVGİ BEKLİYOR!ÜCRETSİZ OLARAK!
NİÇİN PARA VERİYORSUNUZ SÖYLERMİSİNİZ??
BARINAKLARDA YÜZLERCE CİNS KÖPEK VAR YAVRU OLANLARI VAR BÜYÜKLÜ KÜÇÜKLÜ OLANLARI VAR!!!
RİCA EDİYORUM HEPİNİZDEN..ÖYLE GÜZEL KÖPECİKLER VE KEDİCİKLER VARKİ!
EĞER NEREDE BARINAK VAR BİLMİYORUZ DİYORSANIZ BİR ŞEKİLDE BEN YARDIM EDEYİM BURAYA YAZINIZ!
GERÇEKTEN HAYVAN İSTEYENLER 3 GÜN SONRA SOKAĞA ATMAYACAĞINDAN EMİN OLANLAR HAYVAN EDİNSİNLER! HER ŞARTI VE HER KOŞULUNUZU GÖZDEN GEÇİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM, ÇÜNKÜ HİÇTE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ KOLAY DEĞİLDİR, AYNI BEBEK SAHİBİ OLMAK GİBİDİR!HİÇ BİR FARKI YOKTUR..
DUYARLI HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
LÜTFEN BARINAKLARADA BAKINIZ BİR ŞANS VERİNİZ!AYRICA 🔒 Üyelere Özel sitesindede BİRSÜRÜ HAYVAN SİZİ BEKLİYOR SİZDEN İLGİ VE SEVGİ BEKLİYOR!ÜCRETSİZ OLARAK!
NİÇİN PARA VERİYORSUNUZ SÖYLERMİSİNİZ??
BARINAKLARDA YÜZLERCE CİNS KÖPEK VAR YAVRU OLANLARI VAR BÜYÜKLÜ KÜÇÜKLÜ OLANLARI VAR!!!
RİCA EDİYORUM HEPİNİZDEN..ÖYLE GÜZEL KÖPECİKLER VE KEDİCİKLER VARKİ!
EĞER NEREDE BARINAK VAR BİLMİYORUZ DİYORSANIZ BİR ŞEKİLDE BEN YARDIM EDEYİM BURAYA YAZINIZ!
GERÇEKTEN HAYVAN İSTEYENLER 3 GÜN SONRA SOKAĞA ATMAYACAĞINDAN EMİN OLANLAR HAYVAN EDİNSİNLER! HER ŞARTI VE HER KOŞULUNUZU GÖZDEN GEÇİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM, ÇÜNKÜ HİÇTE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ KOLAY DEĞİLDİR, AYNI BEBEK SAHİBİ OLMAK GİBİDİR!HİÇ BİR FARKI YOKTUR..
DUYARLI HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.