Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

BARINAKLARA BİR ŞANS LÜTFEN!YOL GÖSTEREBİLİRİM..

LÜTFEN BARINAKLARADA BAKINIZ BİR ŞANS VERİNİZ!AYRICA www.yasamhakkinasaygi.com sitesindede BİRSÜRÜ HAYVAN SİZİ BEKLİYOR SİZDEN İLGİ VE SEVGİ BEKLİYOR!ÜCRETSİZ OLARAK! NİÇİN PARA VERİYORSUNUZ SÖYLERMİSİNİZ?? BARINAKLARDA YÜZLERCE CİNS KÖPEK VAR YAVRU OLANLARI VAR BÜYÜKLÜ KÜÇÜKLÜ OLANLARI VAR!!! RİCA EDİYORUM HEPİNİZDEN..ÖYLE GÜZEL KÖPECİKLER VE KEDİCİKLER VARKİ! EĞER NEREDE BARINAK VAR BİLMİYORUZ DİYORSANIZ BİR ŞEKİLDE BEN YARDIM EDEYİM BURAYA YAZINIZ! GERÇEKTEN HAYVAN İSTEYENLER 3 GÜN SONRA SOKAĞA ATMAYACAĞINDAN EMİN OLANLAR HAYVAN EDİNSİNLER! HER ŞARTI VE HER KOŞULUNUZU GÖZDEN GEÇİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM, ÇÜNKÜ HİÇTE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ KOLAY DEĞİLDİR, AYNI BEBEK SAHİBİ OLMAK GİBİDİR!HİÇ BİR FARKI YOKTUR.. DUYARLI HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

img

aycapinar

17 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

katılıyorum size.kopegimi petshoptan aldım ilkti.arastırdıktan sonra barınaklarahere ne sebeple olursa olsun atılan bırakılan cins kopekler oldugunu ogrendim.bundan sonra barınaklara bakmadan almam herhalde.hatta ve hatta izmir bostanlıda oturuyorum sahilde cok guzel bi golden yada labrador kırması var oyle tatlı ve oyuncuku ama maalesef kopekli insanlarımız ona resmen zarar veriyolar.neymis sökoymuş.belediye bakıyo ama ne kadar bi alan olsa da içimiz rahatlasa.

img

dark_25

17 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tesekkur ederim keske herkes sizin gibi dusunse ama iste..bu kadar mesaj yazdim kimse donmuyor hala para verip sanki kullanilmamis havan almaya calisiyorlar, oyle uzuluyorumki... Daha bugun İstanbul/Gurpınar barınagındaki cins kopeklerin bazilarinin resimleri geldi bana..yani niye kimse bunu anlayamiyor bende bunu anlayamiyorum :(

img

aycapinar

17 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya çok komik geçen bir yuva arayan köpek ilanında gördüm.. bitane danua sahibi petshoptan yüksek ücretle almış.sonra boyu yeterince büyümedi die barınağa bırakmış.şimdi hayvan 1 yaşına yakın.boyunu görseniz inek kadar olmuş resmen:Pçok güzel tertemiz.neden insanımız öncelikle barınaktan almıoki orda aşılarıda yapılıo çoğu kısırlaştırılıyorda(özellikle kedi için diyorum)barınaktakide bir zamanlar annesinin memesini emen tertemiz bir bebekti.oda petshoptaydı.oda iyi bakıldı sıcacık evde büyüdü.şimdi orda buz gibi fayansların üzerinde yatıyolar... yazık diyorum sadece www.yuvaariyorum.blogspot.com buraya adres yazıyorum umarım site yöneticileri yanlış anlamaz.sadece barınaklara giden bir yol belki insanların birkaçı fikir değiştirir.orda yaşam savaşı veren bi dolu köpek var çünkü..

img

catzillaa

18 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba .. bursadaki barınakların nerede oldugunu yazabilirseniz sevinirim .

img

irras_

17 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.barinak.gen.tr/ bu sitede yan tarafta bursadaki barinak adreslerine ulasabilirsiniz.. Ayrica www.yuvaariyorum.blogspot.com bu sitedende bursada var olan (sadece bir kısmı tabiki) kopeciklere bakabilirsiniz, umarım yardımcı olabilmisimdir..

img

aycapinar

17 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ