Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Terrier arıyorum -
Arkadaşlar ben australian terrier arıorum yavru olması tercihimdir ilgilenenler lütfen konuya msj atsın

Terrier arıyorum -
Arkadaşlar ben australian terrier arıorum yavru olması tercihimdir ilgilenenler lütfen konuya msj atsın

Terrier arıyorum -

Terrier arıyorum -

Terrier arıyorum -

0 numara terrier arıyorum -
0 numara erkek yavru terrier arıyorum.ilgilenenler varsa bana mail atrlarsa sevinirim.mail adresim 🔒 Üyelere Özel

SARI LABRADOR KÖPEKLER ARANIYOR -
100-250 YTL ARASI LABRADORLAR ARANIYOR.2.5 6 AY ARASI FİYATINIZ DAHA YÜKSEKSE ARA YAPILABİLİR.KÖPEKLER BAKIMLI VE ŞİRİN OLSUN.ERKEK VE YA DİŞİ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİLDİR.LABRADORLARININ SATMAK İSTEYENLER 05340256057061 E SMS ATSINLAR VEYA QUİN_61@HOTMAİL.COM U EKLEYİP AYRINTILARI KONUŞALIM.

LABRADOR RETRİEVER ARANOYOR -
KÖPEKLER 2.5 6 AYRASI,BAKIMLI AŞILARI YAPILMIŞ OLMALIM LABRADORLARINI SATMAK İSTEYENLER QUİN_61@HOTMAİL.COM 5340256057061 SMS ATABİLİRLER

LABRADOR RETRİEVER ARANOYOR -
KÖPEKLER 2.5 6 AYRASI,BAKIMLI AŞILARI YAPILMIŞ OLMALIM LABRADORLARINI SATMAK İSTEYENLER QUİN_61@HOTMAİL.COM 5340256057061 SMS ATABİLİRLER

Satılık Veya Ücretsiz Yavru Labrador Retreiver Köpekler Aranıyor -
Gerçekten Labrador sahibi olanlar.Köpeğinizi Almak istiyorum.Ne kadar istiyorsunuz.Satmak istiyenler buraya yada 🔒 Üyelere Özel u msnlerine eklesinler

Gerçekten Labrador sahibi olanlar.Köpeğinizi Almak istiyorum.Ne kadar istiyorsunuz.Satmak istiyenler buraya yada 🔒 Üyelere Özel u msnlerine eklesinler

Australian Terrier Arıyorum İlgilenin Lütfen... -
bakabilme konusunda verebileceğim güvence şuan bütün hazırlıkları yaptım yemek kabından mamalara kadar uyuma sepeti de hazır fakat pet shop lar çok yüklü miktar istiyorlar yavru australian terrier için eğer ilgilenen varsa lütfen irtibata geçsin benimle yavruluktan itibaren tercihimdir çünkü veteriner eşliğinde eğitim vericem aşı periyotlarınıda yavruluktan itibaren takip etmek istiorum cevaplarınız bekliyorum şimdiden çok sağolun ilginiz için...

Australian Terrier Arıyorum İlgilenin Lütfen... -
bakabilme konusunda verebileceğim güvence şuan bütün hazırlıkları yaptım yemek kabından mamalara kadar uyuma sepeti de hazır fakat pet shop lar çok yüklü miktar istiyorlar yavru australian terrier için eğer ilgilenen varsa lütfen irtibata geçsin benimle yavruluktan itibaren tercihimdir çünkü veteriner eşliğinde eğitim vericem aşı periyotlarınıda yavruluktan itibaren takip etmek istiorum cevaplarınız bekliyorum şimdiden çok sağolun ilginiz için...

yavru golden arıyorum -

Bana dost olacak yavru altın renkli golden arıyorum sakin oyuncu ve ücretsiz olması beni sevindirir.İyi bakılacağından şüpheniz olmasın.Ankara dayım ama köpeği heryerden alabilirim.

Tel:🔒 Üyelere Özel

Msn:🔒 Üyelere Özel

ARKADAŞLAR UYGUN FİYATA KÖPEK ARIYORUMM!!! -
istanbulda oturuyorum 150-200 ytlye erkek yawru köpek arıyorummm