Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Terrier arıyorum

Arkadaşlar ben australian terrier arıorum yavru olması tercihimdir ilgilenenler lütfen konuya msj atsın

img

stiffler59

17 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 yaşında çok akıllı dişi bir terriere yuva arıyorum. Australian olup olmadığını bilmiyorum. İlgilenirseniz mesajınızı bekliyorum

img

nru

20 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok saolun ama ben yavru arıyorum ilginiz için teşekkürler

img

stiffler59

17 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam 6 aylık saf 3 no terrier yavrumuz var bütün aşıları yapıldı karneli evde bakılan yavrumuzu ücretsiz verebiliriz.

img

jamaikali

17 yıl 4 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

4 aylık dişi beyaz ingiliz terrier..tuvalet alışkanlığı edinmiş, uysal,ne bulursa yiyen(cips,elma,nar :)) sadece ilgi ve sevgi bekleyen,oyunu çok seven cici köpeğim, apartmanda bakamadığımdan ve işe başladığımdan satılıktır.. ilgilenirseniz mail atabilirsiniz

img

iklimya26

17 yıl 4 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ankarada yavru terrierlerimiz ev ariyor. 1,5 aylik cok tatlilar.

img

usbobi

17 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 aylık terrierimi 100 ytl karşılığında vermek istiyorum son gün yarin akşam 0505 839 77 81 yada [email protected]

img

canedi2000

17 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

usbobi bir buçuk aylık köpeklerini görmek isterim msn adresini verirsen seninle daha iyi irtibat kurabiliriz sanırım. bekliyorum

img

guipago

17 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar bende Terrier arıyorum lütfen irtibata geçin noolur [email protected]

img

gizemlierkin

17 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar bende terrier cinsı bır kopek var 7 aylık egıtımlı söz dınleyen akıllı bır erkek kopek var 450 ytl ye satıyorum ıyı bakabılecek bırıne satmak ıstıyorum bursadan alıcı olursa sevınırım [email protected]

img

neslihannn

17 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ