Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

BALIKESİR den ücretsiz yavru köpek arıyorum -
Arkadaşlar merhaba, cinsi farketmez kanımız kaynasın yeter :) bahçeli evimizde bakabiliceğimiz yavru köpek arıyoruz.yardımcı olucak arkadaşlar msn de görüşelim: 🔒 Üyelere Özel

BALIKESİR den ücretsiz yavru köpek arıyorum -
Arkadaşlar merhaba, cinsi farketmez kanımız kaynasın yeter :) bahçeli evimizde bakabiliceğimiz yavru köpek arıyoruz.yardımcı olucak arkadaşlar msn de görüşelim: 🔒 Üyelere Özel

Toy Fox Terrier,chihuahua -
Toy Fox Terrier,chihuahua cınsı kopek arıyorum cinsiyet fark etmez.ucretsız yada makul bır fıyata verbılecek olan kısılerden mesaj beklıyorum.(evde tek basıma kalıyorum apartman oldugu ıcın bu cınslerı arıyorum ve veteriner fakultesı ogrencısıyım kopegınıze en ıyı sekılde bakılacagından emın olabılırsınız) maıl adresım : 🔒 Üyelere Özel

Toy Fox Terrier,chihuahua cınsı kopek arıyorum cinsiyet fark etmez.ucretsız yada makul bır fıyata verbılecek olan kısılerden mesaj beklıyorum.(evde tek basıma kalıyorum apartman oldugu ıcın bu cınslerı arıyorum ve veteriner fakultesı ogrencısıyım kopegınıze en ıyı sekılde bakılacagından emın olabılırsınız) maıl adresım : 🔒 Üyelere Özel

PİNSCHER ARIYORUM (İSTANBUL) -
YAVRU PİNSCHER ARIYORUM TERCİHEN 5 AYLIĞA KADAR

YAVRU PİNSCHER ARIYORUM... PLEASE HELP MEEE! -
5 AYLIĞA KADAR YAVRU PİNSCHER ARIYORUM UYGUN FİYATA VEYA ÜCRETSİZ VERECEK ARKADAŞLARLA ANLAŞABİLİRİZ. BAHÇELİ EVİM VAR VE ÇOK İYİ BAKILACAĞINA EMİN OLABİLİRSİNİZ

5 aylık izmirden albino boxer isteyen -
5 aylık aşıları tamamlanmış gayet saglıklı ve bekçilik ve oyunculuk karakterleri yüksek tam bi dost arayanlar bu albino boxerı kaçırmasın ... ücreti 400 ytl`dir ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bize ulaşabilirler

izmirden ücretsiz yavru köpek arıyorum -
arkadaşlar musaıt evım ve bahcem vardır.yavru kopek arıyorum.1 3 aylık arası olursa sevınırım.kopegınıze cok ıyı bakacagımdan emın olabılırsınız.. msn :🔒 Üyelere Özel tel :🔒 Üyelere Özel barış koşal

French Bulldog ARIYORUM........ -
uygun fiyata 2 ile 4 ay arası saglıklı french bulldog arıyorum.elinde olan yada bilen varsa 🔒 Üyelere Özel adresine e-mail atarlarsa cok sevınırım.

French Bulldog ARIYORUM........ -
uygun fiyata 2 ile 4 ay arası saglıklı french bulldog arıyorum.elinde olan yada bilen varsa 🔒 Üyelere Özel adresine e-mail atarlarsa cok sevınırım.

PUG CİNSİ KÖPEK ARIYORUM -
FAZLA YETİŞKİN OLMAMIŞ YADA YAVRU UCUZ BİR PUG CİNSİ KÖPEK ARIYORUM LÜTFENNN BANA YARDIMCI OLUCAK ARKADAŞLARIN 🔒 Üyelere Özel msn veya e.mail yoluyla bana ulaşırlarsa çok mutlu olurum ilgi ve alaka için şimididen herkeze teşekkürler....

ÜCRETSİZ çok tatlı Beagle -
Oğlumuz 8,5 aylık erkek beagle. İstanbul`da apartman hayatının vermiş olduğu sorunları yaşamaktayız. Bu nedenle oğluşumuza onu bizim kadar çok sevebilecek ve bahçeli evi olan bir aile arıyoruz. İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmaları rica olunur. İstanbul`da yaşayan aileler tercihimizdir.

izmirden ücretsiz yavru köpek arıyorum -
merhaba arkadaslar kendı musaıt evımde ve bahcemde bakabılecegım bır kopek arıyorum.bana yardımcı olursanız sevınırım tür ve cinsiyet farketmez...tesekkurler msn: 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel barış

Golden retriever yavrusu erkek arıyorum -
Bahçeli bir evde bakılmak üzere, yaşları 9 ve 5 (ikiz) olan 3 erkek çocuğuna arkadaşlık etmek üzere erkek Golden yavrusu arıyorum. Adanada ikamet etmekteyim. Daha önce Alman- Rus kurdu ve kırma ırklardan köpeklerim oldu. Golden`a bahçede en iyi bakımı yapabilmek için ne yapmalıyım ? Özel bir durum söz konusu mudur ? Bilgilendirirseniz sevinirim. Uygun rakamlarda ödeme yapmaya hazırım.

Golden retriever yavrusu erkek arıyorum -
Bahçeli bir evde bakılmak üzere, yaşları 9 ve 5 (ikiz) olan 3 erkek çocuğuna arkadaşlık etmek üzere erkek Golden yavrusu arıyorum. Adanada ikamet etmekteyim. Daha önce Alman- Rus kurdu ve kırma ırklardan köpeklerim oldu. Golden`a bahçede en iyi bakımı yapabilmek için ne yapmalıyım ? Özel bir durum söz konusu mudur ? Bilgilendirirseniz sevinirim. Uygun rakamlarda ödeme yapmaya hazırım.