Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

yakışıklı asil napolitan oğullarıma eşler aranıyor -
secereli asil napolitan mastifflerim boy ve roxy''e gelin veya gelinler arıyorum

ErKeK mİnYaTüR pİnScHeRıMa Eş ArIyOrUm. ACİİİLL!! -
İYİGÜNLER. BEENİM 8 YAŞINDA 8 KİLO ( 3 NUMARA) BİR ERKEK PİNSCHERIM VAR. İLGİLENENLERİN GOKCE_106@HOTMAİL.COM ADRESİNE MESAJ ÇEKMESİNİ BEKLİYORUM......

GELİNİM OLUR MUSUN??? HaV HaAvVvvV..... -
Adım karamel. 4 yaşında çok yakışıklı ve karizmatik sarışın bir Goldenim. artık zamanım geldi yani büyüdüm hemde oldukça veeeeeeeeee ÇOCUK YAPMAK istiyorum. talihli adaya gelinim olurmusun dicek sahibime lutfen mesaj gönderin. hav havvvvv:) sahibime 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.

yakışıklı alman çoban dostuma kız -
ben aztek 5 yaşındayım artık çiftleşip çoluk çocuğa karışma zamanı geldi tabi aşksız olmaz.. bana mail atın 🔒 Üyelere Özel fotolarımı yollarım size birz hiperaktifim ama çok sevecenimdir buda en yakın dostumun teli 🔒 Üyelere Özel bekliyorum

yakışıklı alman çoban dostuma kız -
ben aztek 5 yaşındayım artık çiftleşip çoluk çocuğa karışma zamanı geldi tabi aşksız olmaz.. bana mail atın 🔒 Üyelere Özel fotolarımı yollarım size birz hiperaktifim ama çok sevecenimdir buda en yakın dostumun teli 🔒 Üyelere Özel bekliyorum

HaV haAvVvv HaAaAaVvVVvVV!!!.... -
adım karamel. 4 yaşında çok yakışıklı sarışın bir köpeğim ve artık çocuk yapmak istiyorum :) ilgilenen varsa çok sevinirim hav hav havv :) (istanbul)

HaV haAvVvv HaAaAaVvVVvVV!!!.... -
adım karamel. 4 yaşında çok yakışıklı sarışın bir köpeğim ve artık çocuk yapmak istiyorum :) ilgilenen varsa çok sevinirim hav hav havv :) (istanbul)

erkek golden'a eş arıyorum.. -
2 yasinda erkek Golden Retriever kopegime eş ariyorum.

doberman pinscherima disi ariyorum -
2.5 yasinda secereli ogluma izmirden disi ariyorum. 🔒 Üyelere Özel

kangalıma eş arıyorum -
3 yaşında erkek kangalıma safkan dişi arıyorum ilgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir

erkek alman çoban köpeğimize eş arıyoruz -
saf tüylü alman çoban köpeğimize dişi arıyoruz. ilgili adreslerimiz. 🔒 Üyelere Özel ,🔒 Üyelere Özel,🔒 Üyelere Özel adreslerinden bize ulşabilirsiniz. ilgilerinize teşekkür ederiz

saf tüylü alman çoban köpeğimize dişi arıyoruz. ilgili adreslerimiz. 🔒 Üyelere Özel ,🔒 Üyelere Özel,🔒 Üyelere Özel adreslerinden bize ulşabilirsiniz. ilgilerinize teşekkür ederiz

ERKEK PEKİNGESİM EVLENMEK İSTİYORUM -
BEN 3 YAŞINDA YAKIŞIKLI BİR ERKEK PEKİNGESİYİM EŞ ARIYORUM BENİM BU İSTEĞİMLE LÜTFEN İLGİLENİN ANKARADA OTUYORUM EMAİL ADRESİM 🔒 Üyelere Özel bekliyorum

Dişi Dogo Arıyorum -
18 aylık safkan dogo ma gelin arıyorum 🔒 Üyelere Özel msn adresim

Çin Pekines-dişi lağzm -
çin pekines dişi soyle bi 4 yaşlarinda bnm erkek köpeime eş ariyorum.. ilgilenen olrsa.. 🔒 Üyelere Özel''msn adresindn ulaşabilrsniz.. izmir içn geçerlidir:)