Adım karamel. 4 yaşında çok yakışıklı ve karizmatik sarışın bir Goldenim. artık zamanım geldi yani büyüdüm hemde oldukça veeeeeeeeee ÇOCUK YAPMAK istiyorum. talihli adaya gelinim olurmusun dicek sahibime lutfen mesaj gönderin. hav havvvvv:) sahibime 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.
ben aztek 5 yaşındayım artık çiftleşip çoluk çocuğa karışma zamanı geldi tabi aşksız olmaz.. bana mail atın 🔒 Üyelere Özel fotolarımı yollarım size birz hiperaktifim ama çok sevecenimdir buda en yakın dostumun teli 🔒 Üyelere Özel bekliyorum
ben aztek 5 yaşındayım artık çiftleşip çoluk çocuğa karışma zamanı geldi tabi aşksız olmaz.. bana mail atın 🔒 Üyelere Özel fotolarımı yollarım size birz hiperaktifim ama çok sevecenimdir buda en yakın dostumun teli 🔒 Üyelere Özel bekliyorum
saf tüylü alman çoban köpeğimize dişi arıyoruz. ilgili adreslerimiz. 🔒 Üyelere Özel ,🔒 Üyelere Özel,🔒 Üyelere Özel adreslerinden bize ulşabilirsiniz. ilgilerinize teşekkür ederiz
saf tüylü alman çoban köpeğimize dişi arıyoruz. ilgili adreslerimiz. 🔒 Üyelere Özel ,🔒 Üyelere Özel,🔒 Üyelere Özel adreslerinden bize ulşabilirsiniz. ilgilerinize teşekkür ederiz
BEN 3 YAŞINDA YAKIŞIKLI BİR ERKEK PEKİNGESİYİM EŞ ARIYORUM BENİM BU İSTEĞİMLE LÜTFEN İLGİLENİN ANKARADA OTUYORUM EMAİL ADRESİM 🔒 Üyelere Özel bekliyorum