Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

5 aylık dişi golden tüm aşıları yapılmış 200 YTL -
5 AYLIK DİŞİ GOLDEN YAVRUMA YUVA ARIORUM ÇÜNKÜ ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN YETERİ KADAR VAKİT AYIRAMIORUM ONA VE DAHA FAZLA PİSKOLOJİSİNİN BOZULMASINI DA İSTEMİORUM VE UYGUN YAŞAMA ORTAMI SAĞLAYABİLECEK BİR AİLE ARAMAKTAYIM..KIZIMIN BÜTÜN AŞILARINI YAPTIRDIM SECERELİ SAFKANDIR VE ÇOK SAĞLIKLIDIR..TUVALET EĞİTİMİNİ VERDİM VE BELLİ BAŞLI KOMUTLARI BİLMEKTEDİR..ZAMANINDA ZEKERİYAKÖYDEN BİR VETERİNER-ÇİFTLİKTEN ALDIM..İSTEYENLERE FOTO YOLAYABİLİRİM..İSTANBUL 🔒 Üyelere Özel-02164456636 EMRAH 200 YTL mail:🔒 Üyelere Özel

DİŞİ BEAGLE ARIYORUZ! -
Erkek 2 yasındaki beagle''ma eş arıyorum.Resmini görmek isterseniz köpeklere ekleyecegim.mail:🔒 Üyelere Özel

zeus -
arkadaşlar 2 yaşındaki oğluma birtürlü eş bulamıyorum lütfen akıl verin oğlum ırkının tüm özelliklerini taşıyor dünyanın en sağlıklısı ve en sekeri lütfen ilgilenin teşekkürler

zeus -
arkadaşlar 2 yaşındaki oğluma birtürlü eş bulamıyorum lütfen akıl verin oğlum ırkının tüm özelliklerini taşıyor dünyanın en sağlıklısı ve en sekeri lütfen ilgilenin teşekkürler

zeus -

dişi boxerima eş aranıyor -
1 yaşındaki ritaya eş arıyoruz ankara 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

dişi boxerima eş aranıyor -
1 yaşındaki ritaya eş arıyoruz ankara 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Spaniel Cooker 1.5 yaşında Erkek/ İstanbul Göztepe -
Merhaba, Canım Tarçın''ıma aynı cinsten dişi arkadaş arıyorum. İlgilenenler , agunal@mynet.🔒 Üyelere Özel adresine yazabilir, 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan Ali Bey ile görüşebilirler. şimdide teşekkürler.

ankara terier oglum badi'ye eş arıyoorum...? -
dünya talısı akıllı oğlum badi görmenizi isterim ii bi eş olur :)

Dişi Rot aranıyor -
21 Aylık rotumuza dişi rot aranıyor, ilgilenenler msn: 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilir

ankara-dişi malamute aranıyor... -
1,5 yaşındaki yakışıklı malamute oğlumuza tahsilli gelin arıyoruz...

DAMADIM OLUR MUSUN...(ALMAN KURTDU) -
3 yaşındaki kızımıza erkek alman kurdu arıyoruz safkan olmasını istiyoruz çünkü kızımız öyledir.fiyatda ve yavruda abartmayan bi damatı kabul edicez tabi...ilgilenenler lütfen arasın mail atamam int.cafeden yazıyorum 🔒 Üyelere Özel muhterem ben

boxer oğlumuza eş arıyoruz -
gözümüz gibi baktığımız oğlumuza güzel bir eş arıyoruz. son derece sağlıklı, temiz ve bakımlıdır. tel 🔒 Üyelere Özel

boxer oğlumuza eş arıyoruz -
gözümüz gibi baktığımız oğlumuza güzel bir eş arıyoruz. son derece sağlıklı, temiz ve bakımlıdır. tel 🔒 Üyelere Özel

rot köpeğime safkan erkek rot arıyorum -
1 yasındaki ece adlı rot köpeğimize erkek eş arıyoruz safkan olmasını istiyoruz 🔒 Üyelere Özel

1 yasındaki ece adlı rot köpeğimize erkek eş arıyoruz safkan olmasını istiyoruz 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı asil napolitan oğullarıma eşler aranıyor -
secereli asil napolitan mastifflerim boy ve roxy''e gelin veya gelinler arıyorum

secereli asil napolitan mastifflerim boy ve roxy''e gelin veya gelinler arıyorum