5 AYLIK DİŞİ GOLDEN YAVRUMA YUVA ARIORUM ÇÜNKÜ ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN YETERİ KADAR VAKİT AYIRAMIORUM ONA VE DAHA FAZLA PİSKOLOJİSİNİN BOZULMASINI DA İSTEMİORUM VE UYGUN YAŞAMA ORTAMI SAĞLAYABİLECEK BİR AİLE ARAMAKTAYIM..KIZIMIN BÜTÜN AŞILARINI YAPTIRDIM SECERELİ SAFKANDIR VE ÇOK SAĞLIKLIDIR..TUVALET EĞİTİMİNİ VERDİM VE BELLİ BAŞLI KOMUTLARI BİLMEKTEDİR..ZAMANINDA ZEKERİYAKÖYDEN BİR VETERİNER-ÇİFTLİKTEN ALDIM..İSTEYENLERE FOTO YOLAYABİLİRİM..İSTANBUL 🔒 Üyelere Özel-02164456636 EMRAH 200 YTL
mail:🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar 2 yaşındaki oğluma birtürlü eş bulamıyorum lütfen akıl verin oğlum ırkının tüm özelliklerini taşıyor dünyanın en sağlıklısı ve en sekeri lütfen ilgilenin teşekkürler
arkadaşlar 2 yaşındaki oğluma birtürlü eş bulamıyorum lütfen akıl verin oğlum ırkının tüm özelliklerini taşıyor dünyanın en sağlıklısı ve en sekeri lütfen ilgilenin teşekkürler
Merhaba,
Canım Tarçın''ıma aynı cinsten dişi arkadaş arıyorum.
İlgilenenler , agunal@mynet.🔒 Üyelere Özel adresine yazabilir, 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan Ali Bey ile görüşebilirler.
şimdide teşekkürler.
3 yaşındaki kızımıza erkek alman kurdu arıyoruz safkan olmasını istiyoruz çünkü kızımız öyledir.fiyatda ve yavruda abartmayan bi damatı kabul edicez tabi...ilgilenenler lütfen arasın mail atamam int.cafeden yazıyorum 🔒 Üyelere Özel muhterem ben