Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

ankaradan gelın arıyoruz terrierıme -
2 yasındakı ogluma kendısı gıbı o numara terrier kız arıyoruz

ingiliz bulldoguma dişi arıyorum -
20 aylık erkek ismi Gimli dişi arıyorum.İyigünler...

ingiliz bulldoguma dişi arıyorum -
20 aylık erkek ismi Gimli dişi arıyorum.İyigünler...

beyaz atlı rott arayan varmı::)) -
aslan parcası ogluma gelın arıyorum.2,5 yasında artızz gıbı. mesajlarınızı beklıyorum. 🔒 Üyelere Özel

İZMİRDEN,ERKEK BOXER A GELİN ARANIYOR -
Boxer cinsi erkek köpeğime,eş arıyorum. mail adresim 🔒 Üyelere Özel

Acil Alman Kurduna Dişi Aranıyor!!! -
İstanbuldaki oğlumuza dişi arıyoruz... irtibat için 🔒 Üyelere Özel

erkek alman kurdu aranıyor -
erkeğiniz düşük belli ve uzun tüylü bir alman kurduysa dönemi yaklaşan Beti`ye eş yapabiliriz. adapazarında ama yakın illere gelebilir. ist dahil. 🔒 Üyelere Özel

erkeğiniz düşük belli ve uzun tüylü bir alman kurduysa dönemi yaklaşan Beti`ye eş yapabiliriz. adapazarında ama yakın illere gelebilir. ist dahil. 🔒 Üyelere Özel

oğluma eş arıyorum (minyatür pinçır) -
paspas adındaki 3yaşındaki ogluma eş aramaktayım ilgilenenler mail adresime mesaj atabilir.

Acil Kızımıza eş arıyoruz -
3,5 yaşındaki 1 numara terrier kızımıza beyaz renk yakışıklı bir eş arıyoruz.İzmir içerisinde olması gerekiyor tam çiftleşme zamanında bu yüzden acil arıyoruz.

Acil Kızımıza eş arıyoruz -
3,5 yaşındaki 1 numara terrier kızımıza beyaz renk yakışıklı bir eş arıyoruz.İzmir içerisinde olması gerekiyor tam çiftleşme zamanında bu yüzden acil arıyoruz.

acil -
dişi a.coccer,dişi teriyer,dişi cinsi köpeklerimize ankaradan yada ankaraya gelebilecek eş arıyoruz.

acil -
dişi a.coccer,dişi teriyer,dişi cinsi köpeklerimize ankaradan yada ankaraya gelebilecek eş arıyoruz.

1.5 yaşındaki oğlumuza (rot!) gelin aramaktayız.. =) -
göztepede oturuyoruz.. soyak sitesinin karşısındayız.. 1.5 yaşındaki Jackie mizin(rotweiler cinsi) artık baba olma vaktinin geldigini düşünmekteyiz.. kendisi gayet sağlıklı olup herşeyi tamdır.. gelin adaylarına sahip arkadaşların (kesinlikle rot!)benimle irtibata geçmeleri önemle rica olunur.. msn : 🔒 Üyelere Özel - cep tel : 🔒 Üyelere Özel not : babalık hakkı 2 yavrudur..

ACELE ALMAN ERKEK ARIYORUM ANKARA -
DİŞ ALMAN KURDUMA ACELE ERKEK ARIYORUM. 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz

Oğluma Acil Eş Arıyorum(PEKINES) -
1 yaşında 2 numara olan yakışıklı oğluma eş arıyorum ilgilenenlere duyurulur [img src="🔒 Üyelere Özel"]

1.5 yaşındaki secereli oğlumuza dişi eş arıyoruz!!! (SIBERIAN HUSKY) -
İletişime geçmek isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarlarsa sevinirim.

ERKEK BEYAZ KORSAN BOXER -
beyaz sag gözü korsan BOXER İÇİN EŞ ARIYORUZ 🔒 Üyelere Özel