Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

kızıma eş arıyorum -
HUSKY CINSI KIZIMA EŞ ARIYORUM ILGILENENLERIN MESAJLARINI BEKLIYORUM

kızıma eş arıyorum -
HUSKY CINSI KIZIMA EŞ ARIYORUM ILGILENENLERIN MESAJLARINI BEKLIYORUM

(BURSA) golden retriever erkek -
2002 doğumlu safkan eş arıyorumm ilgilenenler: 🔒 Üyelere Özel

İzmir`den French Bulldog gelin arıyoruz... -
Merhaba 8.10.2005 doğum tarihli French bulldog oğlumuza Allahın emri Peygamberin kavli ile İzmir`den gelin arıyoruz... French bulldog kızı olan arkadaşım bana lütfen 🔒 Üyelere Özel`dan ulaş...

pekines güzeli oğlumuz -
Fındık kabuğu renginde dünya tatlısı oğlumuz pançoya eş arıyoruz. Ankaradayız

Erkek Güzeli Golden Retriever eş arıyor! -
Ben 3 yaşında secereli ve tüm sağlık kontrolleri tam, çok yakışıklı bir Golden Retriever`ım. Adım Dawson! Çocuklarımın annesi olacak sağlıklı bir eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

dişi boxer için acilen erkek lazım ist. avrupa yakası -
tercihen tiger boxer yada yakışıklı bir erkek olabilir daha detaylı bilgi vede damat adayların fotolarını lütfen 🔒 Üyelere Özel tşk

tercihen tiger boxer yada yakışıklı bir erkek olabilir daha detaylı bilgi vede damat adayların fotolarını lütfen 🔒 Üyelere Özel tşk

ankara`dan dişi arıyoruz -
2,5 yaşındaki husky cinsi oğlumuza dişi arıyoruz ikamet: ankara-eryaman 🔒 Üyelere Özel

ankara`dan dişi arıyoruz -
2,5 yaşındaki husky cinsi oğlumuza dişi arıyoruz ikamet: ankara-eryaman 🔒 Üyelere Özel

ankarada rotwailer kızımıza es arıyoruz -
ankarada kızımıza ciflestiremek icin es arıyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ankarada rotwailer kızımıza es arıyoruz -
ankarada kızımız rota safkan bi eş arıyorum ciftlestermek icin arıyorum satmak isteyenler lütfen aramasın 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ROTWAİLLER KIZIMIZA ANKARADA ES ARIYORUM -
KIZIM ROT A ANKARADA ES ARIYORUM msn 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

DİŞİ ROTTWEILER ARIYORUZ... RESIMLI & VIDEOLU -
Linkini vermiş olduğum sitedeki Zeus Bey` e dişi arıyorum. İlgilenenlere duyrulur. Resimli & Videolu msn: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Ayten_k -
Minik kızıma damat arıyoruz, Kızım pekinges. Samsumdayız. ilgililere duyuruyoruz .. 🔒 Üyelere Özel

oğlumuza eş arıyoruz -
merhabalar oğlumuz Çaça nın bi kız arkadaşa ihtiyacı var ve tanışmak isteriz.oğlumuz 1 buçuk yaşında golden setter dir. ilgilenenler için: pendik teyiz. mailimiz: 🔒 Üyelere Özel

dişi chowchow gelin arıyoruzzzzzzzzzzzzz -
güzel bir kız yokmu bu şehirdeeeeeeeeeeee

acil labrador retriever oğlumuza gelin arıyoruz -
2 yaşındaki oğlumuz Wine`a(labrador retriever)gelin arıyoruz Tel:216 348 30 80 e-mail:artemlak@artemlak.🔒 Üyelere Özel