Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

COCKER KIZIMIZA DAMAT ARIYORUZ!!! -
9 aylık ıngılız cockoer cınsı gümüsümüze uysal ve bakımlı bı es arıyoruz..istanbul içi bu tel nm ulasabilirsiniz:🔒 Üyelere Özel

COCKER KIZIMIZA DAMAT ARIYORUZ!!! -
9 aylık ıngılız cockoer cınsı gümüsümüze uysal ve bakımlı bı es arıyoruz..istanbul içi bu tel nm ulasabilirsiniz:🔒 Üyelere Özel

erkek erkek yorkshire ıma 0 veya 1 numara dişi istanbul -
minnacık burnu ve minnacık çoooook şirin bir suratı olan çoooookkk zeki 1 numara bir erkeğim.benim kadar şirin ve minik bir gelinden tekrar baba olmak 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

erkek erkek yorkshire ıma 0 veya 1 numara dişi istanbul -
minnacık burnu ve minnacık çoooook şirin bir suratı olan çoooookkk zeki 1 numara bir erkeğim.benim kadar şirin ve minik bir gelinden tekrar baba olmak 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

18 aylık spainel cockerıma dişi eş arıyorum!(istanbul) -
18 aylık, daha hiç çiftleşmedi.Rengi kahverengi. 🔒 Üyelere Özel mailinden yada 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilirsiniz...

18 aylık spainel cockerıma dişi eş arıyorum!(istanbul) -
18 aylık, daha hiç çiftleşmedi.Rengi kahverengi. 🔒 Üyelere Özel mailinden yada 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilirsiniz...

ERKEK 5 NUMARA MİNYATÜR PINCIRIMA DİŞİ ARANIYOR -
TÜM AŞILARI YAPILMIŞTIR.İSTANBUL İÇİNDEYİZ.1 YAŞINDA.

dişi minyatür pincher arıyorum -
5 yaşındaki erkek pincherime eşleştirmek için dişi satın almak veya eşleştirmek istiyorum.ilgilenen arkadaşlar mail veya telefon yoluyla ulaşabilirler.ilgilenenlere resimini gönderebilirim.(ist/bostancı)0216 528 49 13 🔒 Üyelere Özel (serhan)

yakışıklı alman kurdu oğluma cici bi eş arıyorum acilll -
kimon adındaki yakışıklımı yakışıklı alman kurt köpeğime eş arıyorum,8 yaşında kendisi ilgilenenler bana ulaşırlarsa çok sevinirim 🔒 Üyelere Özel sinem kulak

Erkek minyatür Pincher eş arıyor -
2007 yılında bekarlığa veda edip yuvamı yapacak eşimi arıyorum. hav hav hav......(Ankara civarı tercih edilir..) 🔒 Üyelere Özel

Erkek minyatür Pincher eş arıyor -
2007 yılında bekarlığa veda edip yuvamı yapacak eşimi arıyorum. hav hav hav......(Ankara civarı tercih edilir..) 🔒 Üyelere Özel

Erkek Rotweiller Arıyorum Acil(ANK.) -
Zamanı gelmiş dişi rotumla eşleştirmek içn errkk rot arıyorum. 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

Zamanı gelmiş dişi rotumla eşleştirmek içn errkk rot arıyorum. 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

ANKARA`DAN DİŞİ COLLİE ARANIYOR. -
7 yaşındaki yakışıklı oğlumuz Baron`a (COLLIE) Ankara`dan eş arıyoruz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel`a mail atabilirler.

DOGO ARGENTİNO -
ARKADAŞLAR BENDE ANNESİ SECERELİ 2 YAŞINDA DOGO VAR ORJİNAL SAFKAN KIZIMIZA İYİ KALİTELİ SAF BİR ERKEK ARIYORUZ YARDIMCI OLURSANIZ MUTLU ALACAĞIM İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM celal@opel.🔒 Üyelere Özel

muzur ogluma dişi jack russell arıorum -
en muzur en yakısıklı ogluma dişi jack arıorum - istanbul ulus da oturuorum tesekkurler msn 🔒 Üyelere Özel fotoları yollayabilirim

en muzur tatlı jack russell ıma dişi eş arıyorum -
msn:🔒 Üyelere Özel fotografları gonderebilirim - istanbul ulus da oturuorum

DİŞİ CANE CORSO ARIYORUM -
FCI SECERELİ(SECERE NO KASIKDA DA MEVCUTTUR) IRKININ STANDART ÖZELLİKLERİNDE(KAFA VE DİŞ YAPISI,70CM OMUZ YÜKSEKLİĞİ,65KG) HIP DYSPLASIA FREE(OFA STANDARTLARINDA YAPILAN ÖLÇÜMLERDE GOOD+-PERFECT ARASI DEĞERLENDİRME RONTGEN FİLMLERİ MEVCUTTUR) EĞİTİMLİ(TEMEL İTAAT SN.EŞREF ÖZGÜR ŞU ANDAKİ TİM KÖPEK ÇİFTİĞİ/İZMİR KORUMA EĞİTİMİ SN.ERKAN DİŞOĞLU DOST K9/ANKARA) 15.04.2003 DOĞUMLU,MACRİSTAN`DAN GETİRTTİĞİM(SN.AZİZ ARUNDAR 🔒 Üyelere Özel TARAFINDAN GETİRİLMİŞTİR)KOYU TIGER ERKEK CANE CORSO CİNSİ KÖPEĞİME DİŞİ ARIYORUM. İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel NOLU TELEFON YADA 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN BANA ULAŞABİLİR CHEYENNE`IN FOTOĞRAFLARINI İSTEYEBİLİRLER İZMİR`DEN İLGİLENENLER BATI VETERİNER POLİKLİNİĞİ (BALÇOVA/0.232 2786343) VETERİNER HEKİM SN.TÜREL GÜRCAN`DAN CHEYENNE HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRLER. DİĞER MAIL ADRESLERİM : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel MURAT BEKEN

jack russell dişi es arıyorum -
yakısıklı ogluma es arıyorum ılgılenenlerın mail adresıne cevap yazmaları rıca olunur 🔒 Üyelere Özel