Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

ISTANBUL DISI ROTTWEILER ARANIYOR !!!!!!!!!! -
2 Yaşında olan oğlumu çiftleştirmek istiyorum. ACİL !!! Fotoğrafları iliştirdim. [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

Antalya`dan Can`ımıza eş erıyoruz -
4 yasında Erkek Rott kendisi. İrtibak icin. 🔒 Üyelere Özel

[IMG]🔒 Üyelere Özel]

[IMG]🔒 Üyelere Özel]

[IMG]🔒 Üyelere Özel]

acil İZMİRDE ERKEK HUSKY ARIYORUM -
1.5 yaşındaki dişi husky için erkek husky arıyorum renk fark etmez benimki deve tüyü mavi gözlü

1.5 yaşındaki dişi husky için erkek husky arıyorum renk fark etmez benimki deve tüyü mavi gözlü

Oğlum Votkaya eş arıyoruz.. (Labrador) -
1 yaşındaki oğlum votkaya eş arıyoruz.. denizli ve çevresinde bulunan saf labradorla çiftleştirmek istiyorum..

spainel cocker dişi aranıyo -
2 yaşında spanil cocker cinsi köpeğime dişi arıyorum.dişisi olanlara duyurulur.. 🔒 Üyelere Özel msn adresim. 🔒 Üyelere Özel tel no.

spaniel cockerimize acilen koca... -
kahve rengi , 3 yaşında hiç çiftleşmemiş, spaniel cocker cinsi köpeğimize erkek eş arıyoruz. kocaeli ve civarı öncelikli tercihimizdir. ilgilenenler mail atarsa sevinirim. 🔒 Üyelere Özel

spaniel cockerimize acilen koca... -
kahve rengi , 3 yaşında hiç çiftleşmemiş, spaniel cocker cinsi köpeğimize erkek eş arıyoruz. kocaeli ve civarı öncelikli tercihimizdir. ilgilenenler mail atarsa sevinirim. 🔒 Üyelere Özel

Danua`ma Danua eş arıyorum -
Merhabalar. Beş buçuk yaşındaki, Great Dane (Danua) cisni köpeğime eş arıyorum. Köpeğim erkek. Rengi siyah ve sağlıklı bir köpektir. Dişi danua sahiplerinin mesajlarını bekliyorum.

Merhabalar. Beş buçuk yaşındaki, Great Dane (Danua) cisni köpeğime eş arıyorum. Köpeğim erkek. Rengi siyah ve sağlıklı bir köpektir. Dişi danua sahiplerinin mesajlarını bekliyorum.

DİŞİ TERRİERİMİZE EŞ ARIYORUZ.. -
ANKARADA 4 YAŞINDA AÇIK RENK DAHA ÖNCE ÇİFTLEŞMEDİ. YAVRU TALEBİNDE BULUNMAYAN KİŞİLERDEN MESAJ BEKLİYORUM.YAVRULARI ANNESİNDEN AYIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ. SADECE YAVRU İSTEMEYEN KİŞİLERİN CVPLARINI BEKLİYORUZ.TEŞEKKÜRLER..

erkek golden ımıza güzel bir eş arıyoruz -
ankara çayyolundayız oğlumuza eş arıyoruz ilgilinenenler için msn:🔒 Üyelere Özel cep:🔒 Üyelere Özel

COCKER KIZIMIZA DAMAT ARIYORUZ!!! -
9 aylık ıngılız cockoer cınsı gümüsümüze uysal ve bakımlı bı es arıyoruz..istanbul içi bu tel nm ulasabilirsiniz:🔒 Üyelere Özel

9 aylık ıngılız cockoer cınsı gümüsümüze uysal ve bakımlı bı es arıyoruz..istanbul içi bu tel nm ulasabilirsiniz:🔒 Üyelere Özel