Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

dişi rottweiler ime ankaralı eş arıyorum -
dişi rott uma ankaradan eş arıyorum ilgilenenler için msn adresin: 🔒 Üyelere Özel (acil)

dişi rottweiler ime ankaralı eş arıyorum -
dişi rott uma ankaradan eş arıyorum ilgilenenler için msn adresin: 🔒 Üyelere Özel (acil)

HASKY CINSI KIZIMIZA ES ARIYORUZ -
BİR GÖZÜ MAVİ DİĞERİ BAL RENGİ OLAN KAHVE BEYAZ RENKTEKİ 1,5 YAŞINDAKİ KIZIMIZA EŞ ARIYORUZ guven@gumusgida.🔒 Üyelere Özel ozlem@gumusgida.🔒 Üyelere Özel ilgilenenlere resim yollayabiliriz.

>Ankara`dan dişi pincher arıyoruz -
>2 numara siyah/kahve uzun bacaklı erkek pincher e uygun boyda 5 kg.civarında guzel bir eş arıyoruz. İlgilenenlerin 0312/3111858 numaradan ya da kahvemizi icmek uzere İDOL Antik Cafe Koyunpazarı Yokusu no:60 a bekliyoruz.(Rahmi Koc Muzesi karsısı/kale ) 🔒 Üyelere Özel

ERKEK ALMAN KURT UMA EŞ ARIYOM -
7 AYLIK SECERELİ ERKEK ALMAN KURT UMA EŞ ARIYOM E MAİL ATARSANIZ SEVİNİRİM E MAİLİM 🔒 Üyelere Özel

Cocker Spanielime Dişi Eş Arıyorum... -
1 yasındaki oğlum paşaya eş arıyorum,İstanbul Bahçelievlerdym ilgilinenlere resimlerini gönederebilirim. 🔒 Üyelere Özel

dişi alman kurdu aranıyor!!! -
oğlumuz rocky`ye acilen sağlıklı bi dişi aranıyor.msn:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ACİL!!!

Beyaz Boxer ıma eş arıyorum -
1 yaşında Erkek Beyaz Boxer ıma Dişi arıyorum İstanbul veya Ankara dan olabilir isteyenlere fotoğraflarını gönderebilirim email-msn: 🔒 Üyelere Özel

iskenderunda gelin arıyoruz -
5 yaşındaki rus kanişimiz cancana çiftleşmesi için benzer ırk(terrier,kaniş..) gelinimizi arıyoruz matsesah@hotmail den bana ulaşabilirsiniz

türkiyede 2 tane biri bende eş aranıyor -
arkadaşlar karbeyaz bi erkek kuyruğu doğuştan yok doberman we sibirya kırması yine bi doberman eş arıyorus sibirya da olur irtibat için msnim 🔒 Üyelere Özel resimlerini gönderirm ankradayıs tel 0555 523 34 86

TEKİLA HALEN CİFTLESİTRMEYI DUSUNUYOMUSUN -
LUTFEN Bİ CVP YAA DİGER BASLIKTA MSN NEM VAR

İZMİRDEN ERKEK PEKİNGESE DİŞİ ARANIYOR -
KOPEGIM 4.5 YAsında artık ciftlesmek istoyor kahve tonların rengi ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresini ekleyip benle irtibata gecebilir mesajlarınızı beklıyorum.

3 yaşında golden retrieverime dişi eş arıyorum -
ankarada 15 gün kalacak iri ve yakısıklı oğluma eş arıyoruz ilgilenenler lütfen bana ulasın.

bembeyaz damat HUSKY araniyor -
bembeyaz disi husky me ayni ozelliklerde es ariyorum. msn 🔒 Üyelere Özel

AMERICAN COCKER IMA GELİN ARIYORUMMM -
3.5 yaşındaki oğlumuza eş arıyorum ilgilenirseniz çok sevinirim 🔒 Üyelere Özel adresinden mail ile ulaşabilirsinizzzzz

BEMBEYAZ,FAZLA YAKIŞIKLI KOCA OĞLUM SEVGİLİ ARIYOR!(GOLDEN) -
oğlum pascal iki yaşında safkan beyaz renkli son derece yakışıklı ve ödüllüdür.kendisine İZMİR ya da DENİZLİ`DE güzel bir dişi arıyor.İlgilenirseniz resimlerini de gönderebilirim. 🔒 Üyelere Özel

american cocker spanielime damat arıyorum.... -
dişi bal rengi american cocker spanielime es arıyorum cok uysal 1.5 yasında...cookkk tatlı egıtımlı damat adayı arıyoruz....ılgılenenler ıcın 🔒 Üyelere Özel...

dişi bal rengi american cocker spanielime es arıyorum cok uysal 1.5 yasında...cookkk tatlı egıtımlı damat adayı arıyoruz....ılgılenenler ıcın 🔒 Üyelere Özel...