dişi bal rengi american cocker spanielime es arıyorum cok uysal 1.5 yasında...cookkk tatlı egıtımlı damat adayı arıyoruz....ılgılenenler ıcın 🔒 Üyelere Özel...
mrb..İstanbul bahçeliewlerdeyim 10 aylık cocker oğlmz war,ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel
resimlerini gonderebilirm
Bal rengi erkek 3,5 yaşında amerikan cocker sahibiyim. İstanbul`dayım ilgilenirseniz mesajınızı beklerim
merhaba:)1 yaşında bal rengi ve çooookk yakışıklı bir oğlum var ve kızınıza talib..adı güllac ..msn:🔒 Üyelere Özel resimlerini gönderebilirim..
Merhaba bende tarçın rengi amerikan cocker var. Adı da tarçın. :) 2,5 yaşında ve hala bekar :( Çok akıllı,eğitimli ve hareketli hemen dünür olacağımıza eminim:)
1.5 yaşında american cocker im var istanbulda yaşiyorum ilgilenirsen mesaj atabilirsin..
amerikan cocker spaniel cinsi oğlumuz bond kızınıza taliptir uygun görürseniz oğlumuz; 2004 doğumlu şampanya rengi eğitimlidir biz ANTALYA dayız iletişim için 0,242,2476225
🔒 Üyelere Özel
3 yaşında bal rengi oğluma eş arıyorum ilgilenirseniz bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz. kopeğim secereli american cockerı
benimde 1.5 yaşında kahve rengi secereli bir cockerim var ilgilenirseniz teşekkür ederim.istanbuldayım avrupa yakası