Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

ÜCRETSİZ HUSKY/ALMAN KÖPEĞİ ARIYORUM!!! -
MRB BEN ALİ İST YAŞIYORUM ÜNİ. MEZUNUYUM KENDİ İŞ YERİMDE CALIŞIYORUM VE BANA ARKADAŞ OLABİLECEK BİR SEVİMLİ KÖPEK ARIYORUM KÖPEĞE KENDİ DUKKANIMDA YER YAPIP ORDA BAKACAĞIM HERGUN İLGİLENMEM MUMKUN CUNKU DUKKANDA OLACAGIMDAN SORUN OLMAZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM... TEL: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

MRB BEN ALİ İST YAŞIYORUM ÜNİ. MEZUNUYUM KENDİ İŞ YERİMDE CALIŞIYORUM VE BANA ARKADAŞ OLABİLECEK BİR SEVİMLİ KÖPEK ARIYORUM KÖPEĞE KENDİ DUKKANIMDA YER YAPIP ORDA BAKACAĞIM HERGUN İLGİLENMEM MUMKUN CUNKU DUKKANDA OLACAGIMDAN SORUN OLMAZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM... TEL: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kaplumbağa besliyorum ücretsiz husky arıyorum -
evimde 2 adet kaplumbağa beslemekteyim.üniversite öğrencisiyim, husky cinsi köpek arıyorum. istanbul anadolu yakasında yaşıyorum. ilgilenenler lütfen mail atsınlar. 🔒 Üyelere Özel

ÜCRETSİZ HUSKY YAVRUSU VERİLİR -
safkan huskym 5 adet yavru verdi.4 tanesi ücretsiz verilecektir.şeytan maskelidirler. tel:🔒 Üyelere Özel sadece ciddiler arasın

safkan huskym 5 adet yavru verdi.4 tanesi ücretsiz verilecektir.şeytan maskelidirler. tel:🔒 Üyelere Özel sadece ciddiler arasın

ALMAN KURT YAVRUSU ALIRIM (ÜCRETSİZ) -
BAHÇELİ EVİMDE BANA ARKADAŞLIK EDECEK.. KURT.... HASKY... KARABAŞ YAVRUSUNU VERMEK İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel NOLU TELEFONUMA MESAJ BIRAKIRLARSA EN KISA ZAMANDA KANDILERINI ARARIM.. İZMİR URLADA OTURUYORUM

Golden Retriever Yavruları Son 4 Yavru -
Merhaba Amacımız Yavruya bakım ücretini alabilnektir. esasında Shoplarda satılan minimum 600-750 TL arasındakı yavruları biz bakım masrafı karsılıgında 350-450 Tl arasında vermeyi düşünüyoruz. ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel sitesine bakabilirler

SaFKan Sibirya Kurdu istiyorum (izmir) -
daha yeni bahçeli eve tasındık ona gözüm gibi bakacağımdan emin olabilirsiniz..eniştemde köpek eğitmeni hiç zorluk çekmiycek anlayacağınız.izmir hatayda oturuyorum ucret vericek durumum yok malum öğrencilik ama cok sewindirirsiniz beni 🔒 Üyelere Özel numaramdan ulasabilirsiniz

daha yeni bahçeli eve tasındık ona gözüm gibi bakacağımdan emin olabilirsiniz..eniştemde köpek eğitmeni hiç zorluk çekmiycek anlayacağınız.izmir hatayda oturuyorum ucret vericek durumum yok malum öğrencilik ama cok sewindirirsiniz beni 🔒 Üyelere Özel numaramdan ulasabilirsiniz

golden arıyorum -
Arkadaslar benım yıllardır bı golden hayalım var. Ama petshoplarda pahalı oldugundan dolayı bı turlu almak kısmet olmadı. Boyle gıderse de alamıcam gıbı gorunuyor. Ben Ankara`da oturuyorum ve yavru erkek golden arıyorum. Eger ki yavrularına tıcarı gozle bakmayan bır kaç tane insan varsa buralarda gercekten iyi bi yuva arayanlar varsa numaram 🔒 Üyelere Özel.

1 YAŞINDAKİ BEAGLE CİNSİ KIZIMIZA GERÇEKTEN ÖMÜRLÜK BAKACAĞINA İNANAN HAYVANSEVER BİR AİLE ARANIYOR -
KISIRLAŞTIRILMIŞ 1 YAŞINDAKİ BEAGLE CİNSİ KIZIMIZA GERÇEKTEN ÖMÜRLÜK BAKACAĞINA İNANAN HAYVANSEVER BİR AİLE ARANIYOR.İSTANBUL DIŞINA KESİNLİKLE SAHİPLENDİRME YAPILMAYACAKTIR!!İLETİŞİM NUMARASI 🔒 Üyelere Özel

1 YAŞINDAKİ BEAGLE CİNSİ KIZIMIZA GERÇEKTEN ÖMÜRLÜK BAKACAĞINA İNANAN HAYVANSEVER BİR AİLE ARANIYOR -
KISIRLAŞTIRILMIŞ 1 YAŞINDAKİ BEAGLE CİNSİ KIZIMIZA GERÇEKTEN ÖMÜRLÜK BAKACAĞINA İNANAN HAYVANSEVER BİR AİLE ARANIYOR.İSTANBUL DIŞINA KESİNLİKLE SAHİPLENDİRME YAPILMAYACAKTIR!!İLETİŞİM NUMARASI 🔒 Üyelere Özel

Yavru evde bakılabilecek bir köpek lütfen.( -
evde kolayca bakabiliceqim bir golden weya türü bi yawru en az 3 aylık bi köpek arıorum eqer warsa yawrusunu bana emanet edebilicek yardımcı olabilirm ankaradayım msn 🔒 Üyelere Özel telefon numarası 🔒 Üyelere Özel

köpek arıyorum -
bahçeli evimdeki bahçemde ailemle yaşayacak golden ya da labrador istiyorum.yavru ya da yetişkin olması önemli değil yalnızca şımarık olmasını istemıyorum.cok iyi bakılacagından şüphenız olmasın ücretli ya da ücretsiz.evimiz bahceli ve sahıl kenarında oldugundan ailemize katılacak olan köpeğin hareket alanı oldukca genıs olacaktır.saygılarımla.

muhteşem english bulldog. -
Şehirdışına taşındığım için müdürü vermek zorundayım. Mama su kapları tarağı diş kaşıma oyuncakları ödülleri ilaçları şampuanı 15kg pedigree maması herşeyiyle beraber teslim edeciğim. fiyat 800tl`dır, minik bir düzeltme yapılabilir.

BANDIRMA VE ÇEVRESİ BAKSIN -
Bandırma veya çevresinde iyi bakılacak olan husky yada rot alınır. ücretsiz olursa ck sevinirim ama 50 tlye kadar olursada olur.çünkü 15 yaşındayım ve kendi kazandığım parayla almak istiyorum. bakabileceğim çok büyük bi yerim var her türlü aşısını yapabilirim msn :🔒 Üyelere Özel

BANDIRMA VE ÇEVRESİ BAKSIN -
Bandırma veya çevresinde iyi bakılacak olan husky yada rot alınır. ücretsiz olursa ck sevinirim ama 50 tlye kadar olursada olur.çünkü 15 yaşındayım ve kendi kazandığım parayla almak istiyorum. bakabileceğim çok büyük bi yerim var her türlü aşısını yapabilirim msn :🔒 Üyelere Özel