evimde 2 adet kaplumbağa beslemekteyim.üniversite öğrencisiyim, husky cinsi köpek arıyorum. istanbul anadolu yakasında yaşıyorum. ilgilenenler lütfen mail atsınlar. 🔒 Üyelere Özel
daha yeni bahçeli eve tasındık ona gözüm gibi bakacağımdan emin olabilirsiniz..eniştemde köpek eğitmeni hiç zorluk çekmiycek anlayacağınız.izmir hatayda oturuyorum ucret vericek durumum yok malum öğrencilik ama cok sewindirirsiniz beni
🔒 Üyelere Özel
numaramdan ulasabilirsiniz
daha yeni bahçeli eve tasındık ona gözüm gibi bakacağımdan emin olabilirsiniz..eniştemde köpek eğitmeni hiç zorluk çekmiycek anlayacağınız.izmir hatayda oturuyorum ucret vericek durumum yok malum öğrencilik ama cok sewindirirsiniz beni
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Arkadaslar benım yıllardır bı golden hayalım var. Ama petshoplarda pahalı oldugundan dolayı bı turlu almak kısmet olmadı. Boyle gıderse de alamıcam gıbı gorunuyor. Ben Ankara`da oturuyorum ve yavru erkek golden arıyorum. Eger ki yavrularına tıcarı gozle bakmayan bır kaç tane insan varsa buralarda gercekten iyi bi yuva arayanlar varsa numaram 🔒 Üyelere Özel.
evde kolayca bakabiliceqim bir golden weya türü bi yawru en az 3 aylık bi köpek arıorum eqer warsa yawrusunu bana emanet edebilicek yardımcı olabilirm ankaradayım
msn 🔒 Üyelere Özel
telefon numarası 🔒 Üyelere Özel
bahçeli evimdeki bahçemde ailemle yaşayacak golden ya da labrador istiyorum.yavru ya da yetişkin olması önemli değil yalnızca şımarık olmasını istemıyorum.cok iyi bakılacagından şüphenız olmasın ücretli ya da ücretsiz.evimiz bahceli ve sahıl kenarında oldugundan ailemize katılacak olan köpeğin hareket alanı oldukca genıs olacaktır.saygılarımla.
Şehirdışına taşındığım için müdürü vermek zorundayım. Mama su kapları tarağı diş kaşıma oyuncakları ödülleri ilaçları şampuanı 15kg pedigree maması herşeyiyle beraber teslim edeciğim. fiyat 800tl`dır, minik bir düzeltme yapılabilir.
Bandırma veya çevresinde iyi bakılacak olan husky yada rot alınır. ücretsiz olursa ck sevinirim ama 50 tlye kadar olursada olur.çünkü 15 yaşındayım ve kendi kazandığım parayla almak istiyorum. bakabileceğim çok büyük bi yerim var her türlü aşısını yapabilirim msn :🔒 Üyelere Özel
Bandırma veya çevresinde iyi bakılacak olan husky yada rot alınır. ücretsiz olursa ck sevinirim ama 50 tlye kadar olursada olur.çünkü 15 yaşındayım ve kendi kazandığım parayla almak istiyorum. bakabileceğim çok büyük bi yerim var her türlü aşısını yapabilirim msn :🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.