Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

7 aylik erkek golden retriever herşeyiyle beraber -
7 aylik golden erkek eğitimli aşılı herşeyiyle beraber vericeğim. 7 aylik otur, yat, tuvalet eğitimli erkek golden tüm aşılar vardir. karnesi var. yanında mama , su kabi yataği oyuncaklari, tarağı, şampuanı ve tasmasi ile beraber veriyorum. tel no:0-🔒 Üyelere Özel yurt dışında üniversite okumaya gideceğim için veriyorum. arayin telefondan konuşalim.

istanbuldan ücretsiz 0 numara yavru terrier arıyorum -
istanbuldan ücretsiz 0 numara yavru terrier arıyorum 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz ümraniye kadosanın orda oturuyorum

75 çift yavru kızması -
75 çift yavru kızması yerli muhabbet kuşu toptan satılık tır fiyat çift 50 tl dir ciddi arkadaşlar arasın bu fiyat toptandır. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

jack russell terrier ücretsiz -
merhaba bursada yer sıkıntısı ve sağlık problemlerinden dolayı 4,5 yaşındaki kızımızı vermek zorundayız bakabilecek olanların 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bana ulaşmaları gerekmektedir.

jack russell terrier ücretsiz -
merhaba bursada yer sıkıntısı ve sağlık problemlerinden dolayı 4,5 yaşındaki kızımızı vermek zorundayız bakabilecek olanların 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bana ulaşmaları gerekmektedir.

pekinese ücretsiz -
Bu zavallı köpek artık istenmiyor...pekinesse cinsi bu köpüş 10 yaşında ve erkek...eve torunlar geldiği için bu canın fazlalık olduğu düşünülmüş ve artık bırakılmak isteniyor...Lütfen ona yardım edelim ve yuva bulalalım; yoksa şuandaki sahibi dışarıya ya da barınağa bırakacağım ...dedi...ondan bi kaç gün müsaade istedim, ...zor ikna ettim ve bir odada kapalı tutulamak kaydıyla bi kaç gün daha süre verildi, ona acilen yuva...Lütfen yardım edin...iletişim yadigar ercan 🔒 Üyelere Özel

pekinese ücretsiz -
Bu zavallı köpek artık istenmiyor...pekinesse cinsi bu köpüş 10 yaşında ve erkek...eve torunlar geldiği için bu canın fazlalık olduğu düşünülmüş ve artık bırakılmak isteniyor...Lütfen ona yardım edelim ve yuva bulalalım; yoksa şuandaki sahibi dışarıya ya da barınağa bırakacağım ...dedi...ondan bi kaç gün müsaade istedim, ...zor ikna ettim ve bir odada kapalı tutulamak kaydıyla bi kaç gün daha süre verildi, ona acilen yuva...Lütfen yardım edin...iletişim yadigar ercan 🔒 Üyelere Özel

pekinese ücretsiz -

pekinese ücretsiz -

BOXER YAVRU,DİŞİ 1,5 AYLIK -
Dişi yavru boxerımı uygun bi fiyata vericem arkadaşlar..geçen verdiğim boxerların kardeşi tiger boxer en son yavru çok tatlı bi yavru süper bişi :) 🔒 Üyelere Özel

Dişi yavru boxerımı uygun bi fiyata vericem arkadaşlar..geçen verdiğim boxerların kardeşi tiger boxer en son yavru çok tatlı bi yavru süper bişi :) 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz yavru köapek istiyorum -
🔒 Üyelere Özel istanbulda oturuyorum 🔒 Üyelere Özel

dogo yavruları -
8 haziran 2010 doğumlu dogo argentino yavruları satılıktır veteriner hekim metin durmaz 🔒 Üyelere Özel

dogo yavruları -
8 haziran 2010 doğumlu dogo argentino yavruları satılıktır veteriner hekim metin durmaz 🔒 Üyelere Özel

dogo yavruları -

Safkan Dişi Boxer -
Yer nedeni ile 3.köpeğimi mama karşılığı ona bakabilecek bir aileye vereceğim.Köpeğim çok zekidir ve insanlarla çok uyumludur.14 aylık çok güzel bir kız.Mama karşılığı vermemin sebebi ücret talep etmiyorum hiç karşılıksız verilen birşeyin değeri de olmuyor en azından diğer 2 köpeğim için faydalı bişey olsun istedim. cep:🔒 Üyelere Özel erdem

Safkan Dişi Boxer -
Yer nedeni ile 3.köpeğimi mama karşılığı ona bakabilecek bir aileye vereceğim.Köpeğim çok zekidir ve insanlarla çok uyumludur.14 aylık çok güzel bir kız.Mama karşılığı vermemin sebebi ücret talep etmiyorum hiç karşılıksız verilen birşeyin değeri de olmuyor en azından diğer 2 köpeğim için faydalı bişey olsun istedim. cep:🔒 Üyelere Özel erdem

Safkan Dişi Boxer -

ücretsiz terier arıyorummmmmm -
merhabalar istanbulda yaşıyorum anaokulu öğretmeniyim yeni evlendiğim için bir köpeğe sahip olmak istiyoruz.Evimizin bahçeside var yerimiz müsait ilgilenen arkadaşlar köpeğini vermeyi düşünenler bana yardımcı olursa çok memnun olurum ilgileriniz için teşekkürler