arkadaslar tum yardımlarınız ıcın saolun ama rorı ıkı gun once kaza ıle oldu.ınanın saatlerce sevgılı dostum ıcın agladım elımden gelenı yaptım ama omru bu lkadarmıs rorının cok uzuluyorum.cokk.herseye ragmen cok savımlı afacan bır koppektı.ozellıklede egıtımlıkopek sen bana cok yardımcı oldun cok saol.eve geldıgımde goremedım yolun kenarına yıgılmıs lkalmıstı .kan ıcındeydı heryerı ama yasıyordu kesık kesık nefes alıyordu anlamadım nolduunu zıncırıde kopmustu kandan cımenler hatta kapı bıle kıpkırmızı olmusta zavallıcım acıdan ınlıyordu.:((ustumu degıstırmeden veterınere gıttık bacagı kırılmıs ve kemık dısarı cıkmıstı.kanı temızleyıp yaryı dezenfekte edınce dehset bır bacak ortaya cıkmıstı.cok korkuyordum ve veterınerler benı sakınlestırmye calısyordu.ona o kadar baglanmıstım kı ne oldugunu anlıyamadım.ayrıca bogasındada kesıkler vardı.bunu kımın yaptıgını anlaamadım kopek mı?ınsan mı?bılmıyorum.ertesı gun hastaneye geldıımde veterıner kadın bısı solemedı ve kopegımın yanına goturdubenı rorı oracıkta yatmıstı hareketsızdı ama gozlerı acıktı.veterıner bana eve goturunde son bırkez yuvasını sahıbını gorsun dedı ve oda benımle bırlıkte geldı 1 saat sonra tıtremeye basladıgını farkettım.bana baktı basını kaldırdı ve ınlemeye basladı bagıtıyodu.veterıner uyutucu bır ıgneyle kopegmı uyuttu.en ıyıs boyleydı kopegınız acı cekmesın dedı.ben anlamadım ılk basta ama sonra acısız bır sekılde oldurmustu kopegımı o 2 yıl onun ıcın neler yaptım canım kopegım.umarım huzur ıcınde yatar......mınık rorı:((
koca oğlumla baş etmeye çalışırken dayanamadım (onu görseniz eminim sizde dayanamazdınız) golden kızım oldu şimdi tek sorun kızımın zamanı geldiğinde oğlumdan uzak tutmakta bu zaman ne zaman gelir bilmiyorum önceden bir belirtisi varmıdır?
bildiğim tek şey kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim olum artık beni kemirmiyor kayıt yemiyor ve eve çişinide kaçırmıyor melek gibi anlayacağınız bu arada kız iki yaşında oğlumsa daha on aylık
koca oğlumla baş etmeye çalışırken dayanamadım (onu görseniz eminim sizde dayanamazdınız) golden kızım oldu şimdi tek sorun kızımın zamanı geldiğinde oğlumdan uzak tutmakta bu zaman ne zaman gelir bilmiyorum önceden bir belirtisi varmıdır?
bildiğim tek şey kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim olum artık beni kemirmiyor kayıt yemiyor ve eve çişinide kaçırmıyor melek gibi anlayacağınız bu arada kız iki yaşında oğlumsa daha on aylık
KEDİ KÖPEK İÇİN PANSİYON
İSTEDİĞİNİZ ZAMAN KÜÇÜK DOSTLARINIZA İTİNA İLE BAKILIR
İSTANBUL CEVAHİR ALIŞVERİŞ MER. B KAPISI KARŞISI
PET TEAM
0212 356 44 11
Selamlar,
2.5 yaşında golden retrieverım var, 3-4 aydır evin alt katına çiş yapmaya başladı,biz orada oturmuyoruz hiç, orası onun alanı,yemeği-suyu da orda.. gündüz çalıştığımız için tek başına alt katta kalıyor.bazen gündüz,genelde gece herkes uyurken inip yapıyor..oysa ki gece yatmadan çıkıyor..bazen sadece 1 damla, yapmış olmak için yapıyor..Birdenbire neden böyle bi bozukluk geliştirmiş olabilir, birşeye tepki mi veriyor acaba, ve nasıl çözülür bu, fikri olan var mı??Teşekkürler..
Selamlar,
2.5 yaşında golden retrieverım var, 3-4 aydır evin alt katına çiş yapmaya başladı,biz orada oturmuyoruz hiç, orası onun alanı,yemeği-suyu da orda.. gündüz çalıştığımız için tek başına alt katta kalıyor.bazen gündüz,genelde gece herkes uyurken inip yapıyor..oysa ki gece yatmadan çıkıyor..bazen sadece 1 damla, yapmış olmak için yapıyor..Birdenbire neden böyle bi bozukluk geliştirmiş olabilir, birşeye tepki mi veriyor acaba, ve nasıl çözülür bu, fikri olan var mı??Teşekkürler..
Selamlar,
Selamlar,
MERHABA,
Size bir sorum var;3aylik bir golden retriever aldik..Kizimiz kisa surede evimize uyum sagladi fakat 3 gundur kumas bir cingirakli tasma takiyoruz..1hafta sonra asilari da bitmis olacagi icin disari cikarmaya baslayacagiz..ona alismasi icin evde kumas bolca bir tasma taktik ancak surekli kasiyor ve cikarmak istiyor sanirim..oyun oynarken durup kasiyor,kosarken durup kasiyor..Sizce cikarmali miyiz?
Tesekkurler..
MERHABA,
Size bir sorum var;3aylik bir golden retriever aldik..Kizimiz kisa surede evimize uyum sagladi fakat 3 gundur kumas bir cingirakli tasma takiyoruz..1hafta sonra asilari da bitmis olacagi icin disari cikarmaya baslayacagiz..ona alismasi icin evde kumas bolca bir tasma taktik ancak surekli kasiyor ve cikarmak istiyor sanirim..oyun oynarken durup kasiyor,kosarken durup kasiyor..Sizce cikarmali miyiz?
Tesekkurler..
MERHABA,
Tesekkurler..
merhaba,yukarıda yazmış olduğum 3 cinsten birini almak istiyorum,aralarında kararsız kaldım.5 yaşında bir oğlum var,köpeğimde istediğim kısa tüylü olması,çocuklarla iyi antlaşması minimum veya hiç egzersiz istemesi,evde yalnız kalmaya toleranslı olması ve tuvalet eğitimini çabuk atlatabilmesi.Bu üç ırktan birini beslemiş herkesin görüşlerini bekliyorum,teşekkürler
merhaba,yukarıda yazmış olduğum 3 cinsten birini almak istiyorum,aralarında kararsız kaldım.5 yaşında bir oğlum var,köpeğimde istediğim kısa tüylü olması,çocuklarla iyi antlaşması minimum veya hiç egzersiz istemesi,evde yalnız kalmaya toleranslı olması ve tuvalet eğitimini çabuk atlatabilmesi.Bu üç ırktan birini beslemiş herkesin görüşlerini bekliyorum,teşekkürler
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.