Köpek Forumları

Köpek Sağlıgı ve Bakımı

efe 13 aylık -
sevgili arkadaşlar size sorum benim efe adında 13 aylık bir rotum var 50 kilo ağırlığında ben köpeğimin boyundan kilosundan çok memnunumtek sorunumefenin kulakları ve kafası diğer rottlara göre küçük acaba köpeğimde bir kırmalıkmı var yoksa bu belirli bir zaman periyodu ile mi ilgili cevap verirseniz sevinirim.

Köpek Resimleri -

Köpek Resimleri

www.evcil.us

KÜÇÜK CİNS BİR DOST ARIYORUM -
merhaba ben izmirde oturuyorum.küçük bir cins ücretsiz yavru arkadaş arıyorum.çünkü apartman dairesinde yaşıyorum.anca küçük bir köpeğe bakabilirim.içinizin rahatlaması için küçük bir dipnot:veteriner tam yanımızda.allah korusun ennn ufak bir sağlık sorununda hemen veterinere gidebiliriz.cevaplarınızı bekliyorum.

acil yardım lütfen çok gerekli -
arkadaşlar ben bir 6. sınıf öğrencisiyim ve benden bir araştırma istendi aramadığım yer kalmadı ama bulamadım rica etsem birisi ban haYVANLARLA SAHİPLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLERDEN BAHSEDEBİLİRMİ

arkadaşlar ben bir 6. sınıf öğrencisiyim ve benden bir araştırma istendi aramadığım yer kalmadı ama bulamadım rica etsem birisi ban haYVANLARLA SAHİPLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLERDEN BAHSEDEBİLİRMİ

Jack Russell -
arkadaslar 2 tane jack russell aldım dişi ve erkek 12 yasında kopeğim vardı malesef kalp yetmezliğindan öldu onun üzerine gidip 2 tane 2 aylık yavru aldım fakat Türkiyede jack russell pek bilinmiyor onun üzerine buraya yazmayı düşündüm belki bu forumda jack russell sahileri bir araya gelip fikir alışverişi yaparız belki bir site kurarız ve herkes deneyimlerini paylaşır ne dersiniz haydi jack russell sahipleri kendinizi gösterin :)

Jack Russell -
arkadaslar 2 tane jack russell aldım dişi ve erkek 12 yasında kopeğim vardı malesef kalp yetmezliğindan öldu onun üzerine gidip 2 tane 2 aylık yavru aldım fakat Türkiyede jack russell pek bilinmiyor onun üzerine buraya yazmayı düşündüm belki bu forumda jack russell sahileri bir araya gelip fikir alışverişi yaparız belki bir site kurarız ve herkes deneyimlerini paylaşır ne dersiniz haydi jack russell sahipleri kendinizi gösterin :)

50 günlük pintcher`ım var ve tuvalet hakkında bilgi lütfeeen... -
köpeğim tuvaletini gazeteye yapıyor geldiğinden beri ama ben onu dışarı nasıl alıştıracağım bilmiyorum geçenlerde arkadaşımın telefonu gazete üzerindeydi ve telefonun üzerine yaptı tuvaletini :)))

. -
.

Bu köpeğin cinsi ne? -
arkadaşlar halk arasında limuzin die adlandırılan köpeğin cinsi nedir? (yani ön ve arka bacakları arasındaki fark diğer köpeklerden daha uzun) Lütfen yardımcı olun!!!

Bu köpeğin cinsi ne? -
arkadaşlar halk arasında limuzin die adlandırılan köpeğin cinsi nedir? (yani ön ve arka bacakları arasındaki fark diğer köpeklerden daha uzun) Lütfen yardımcı olun!!!

Bu köpeğin cinsi ne? -

Bu köpeğin cinsi ne? -

Bu köpeğin cinsi ne? -

erkek rott vermek isteyenler hem bi dişinin hem de bahcenn içinde yasıcak -
bi dişi rottum var bi erkek aruom en az 1.5 yasında olan bahceli evim var genelde mamanın yanında kemikle besliom cvplarınızı 🔒 Üyelere Özel

acil yardım... -
mezarlıkta tesadüfen gordugum ve tahminen 3 aylık 4 adet kardes sokak kopeklerine 2 aydır bakmaktayım.onların bu hava sartlarında sağ kalabilmelerine yardımcı olmaya calıstım.barınaga verebılırdım ancak barınakların 1 toplama kampı gibi oldugunu dusundugum ıcın onlara iyilik yerıne kotuluk yapmamak ıstedım!uyuz tedavisini veterinere yaptırıp iyileştirdim 1 tanesini yakalandıgı ıshal hastalıgından zamanında mudahele ile kurtardık 5.kardeşleri okdar sanslı olamadı malesef!onlara sevgiyle bakabilecek birileri varsa yada sadece aşıları için yardımcı olabilecek birileri varsa lutfen bana acil olarak ulassın.

acil yardım... -
mezarlıkta tesadüfen gordugum ve tahminen 3 aylık 4 adet kardes sokak kopeklerine 2 aydır bakmaktayım.onların bu hava sartlarında sağ kalabilmelerine yardımcı olmaya calıstım.barınaga verebılırdım ancak barınakların 1 toplama kampı gibi oldugunu dusundugum ıcın onlara iyilik yerıne kotuluk yapmamak ıstedım!uyuz tedavisini veterinere yaptırıp iyileştirdim 1 tanesini yakalandıgı ıshal hastalıgından zamanında mudahele ile kurtardık 5.kardeşleri okdar sanslı olamadı malesef!onlara sevgiyle bakabilecek birileri varsa yada sadece aşıları için yardımcı olabilecek birileri varsa lutfen bana acil olarak ulassın.