Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

iran kedime eş arıyorum -
1,5 yaşında sarı beyaz iran kedimize dişi iran arıyorum 2 gündür bizleri uyutmuyor durumu kötü vallahi avrupa yakasında oturuyorum kedimizi kısırlaştırmaya götürdüm bu durumda yapamadılar ilgilenenlere şimdiden teşekkürler gelin adayımızı evimizde misafir edebiliriz isterseniz ilgilenenlerin evindede olabilir 🔒 Üyelere Özel a mesaj bırakabilirsiniz.tlf 🔒 Üyelere Özel

bursadan erkek iran eş aranıyor -
1 yaşında gri renkli iran ankara kızımıza iran eşl arıyoruz ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşmaları rica olunur.

SARI BEYAZ ERKEK İRAN KEDİMİZE EŞ ARIYORUZ / BURSA -
Erkek İran kedimiz çok iyi huylu. İsteyen arkadaşlara resimlerini gönderebilirim. Bursa`dan bir gelin arıyoruz.

SARI BEYAZ ERKEK İRAN KEDİMİZE EŞ ARIYORUZ / BURSA -
Erkek İran kedimiz çok iyi huylu. İsteyen arkadaşlara resimlerini gönderebilirim. Bursa`dan bir gelin arıyoruz.

himalayan dişi kedime eş (ist) -
bnm çok güzel mavi gözlü gri-byz himalayan kedim war. 1.5 yaşında we çok tatlı...Ona eş arıyorum en kısa zamanda eş bulmam lazım ilgilenenlere resmlerini yollayablrm 🔒 Üyelere Özel

dişi siyama ankaradan damat -
merhaba ark. mın güsel mi güsel siyam kedisine ankaradan bir damat arıyoruz ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel

Dişi iran tekir kırması kedimize iran eş arıyoruz. -
Dişi iran tekir kırması 2 yaşında ki kedimize beyaz iran arıyoruz, bir defa doğum yapmasını gerçekleştirip, sonra kısırlaştırmayı düşünüyoruz, olursa olacak yavruları ücretsiz dağıtacağız.İlginize teşekkürler.

Dişi iran tekir kırması 2 yaşında ki kedimize beyaz iran arıyoruz, bir defa doğum yapmasını gerçekleştirip, sonra kısırlaştırmayı düşünüyoruz, olursa olacak yavruları ücretsiz dağıtacağız.İlginize teşekkürler.

ACİLL!!! izmirde erkek van kedimize tek gecelik aşk :)) -
cinsi ve yaşı farketmez. oğluşumuz 2 yaşında. bir gözü mavi diğeri bal rengi. hiçbir beklentimiz yada yavru isteğimiz yok sadece tek gecelik aşk arıo oğluşumuz. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler. :)

ACİLL!!! izmirde erkek van kedimize tek gecelik aşk :)) -
cinsi ve yaşı farketmez. oğluşumuz 2 yaşında. bir gözü mavi diğeri bal rengi. hiçbir beklentimiz yada yavru isteğimiz yok sadece tek gecelik aşk arıo oğluşumuz. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler. :)

erkek iran kedisine acil eş (istanbul/avrupa) -
boncuk 2 yasinda bir iran kedisi. sarı renkli ve gerçekten boncuk gözlü. pek azgin durumda acil disi iran kedisi araniyor. iletisim için: 🔒 Üyelere Özel

erkek iran kedisine acil eş -
1 yasinda erkek iran kedisi esini ariyor. mamutcumakömür beyaz renkli, bir gözü bal digeri mavi. besiktas`ta oturuyoruz. iletisim icin 🔒 Üyelere Özel

erkek iran kedisine acil eş -
1 yasinda erkek iran kedisi esini ariyor. mamutcumakömür beyaz renkli, bir gözü bal digeri mavi. besiktas`ta oturuyoruz. iletisim icin 🔒 Üyelere Özel

dişi iran kedime eş aranıyor -
1,5 yaşında gri iran kızıma iran eş arıyorum... not: şişli civarında oturanlar tercih sebebidir...

1,5 yaşında gri iran kızıma iran eş arıyorum... not: şişli civarında oturanlar tercih sebebidir...

İZMİR ALSANCAK`TAN SİYAM KIZIMIZA EŞ -
İZMİR ALSANCAK`TAN 1 YAŞINDA, TÜM AŞILARI TAMAM, İYİ HUYLU, SEVECEN SİYAM KIZIMIZA EŞ ARIYORUZ. DAHA ÖNCE YAVRU SAHİBİ OLMUŞ, TÜM AŞILARI TAMAM, SİYAM EŞ ADAYLARI AŞAĞIDAKİ MAIL ADRESLERİNDEN BİZE ULAŞABİLİRLER. SEVGİ-MUSTAFA sevgi.ozturk@yasar.🔒 Üyelere Özel / m.ozturk@izdemir.🔒 Üyelere Özel