antalya`da oturan ya da antalya`ya gelebilecek olan dişi siyam sahipleri benimle irtibata geçsinler lütfen. 🔒 Üyelere Özel isteyen e-mail de atabilir : 🔒 Üyelere Özel
daha önce de ilan bıraktım ama cevap alamadım. Benim kedimin adı alice, kendisi burmese. Bilmiyorsanız soliim golden retriever gibi bir rengi var ve hiç çizgisi yok. Suratı mini minnacık ve 1 yaşında. Devamlı aile ile iletişim halinde, akıllı bir bıdık. Yemeğini dolabından kendi alıyor(ve dolaptaki diger biskuvi vb gibi şeylere dokunmuyor bile), sevimli sevimli geziniyor, telefonunuzun alarmı çalınca yalayarak sizi uyandırıyor, siz ağlarken karşınıza geçip taklalar atıp size şebeklik yapıyor,sizi eve gelince kapıda karşılıyor(hem de herzaman) tertemiz çok canayakın çok tatlı bir kedi. Şimdi bu kediye hiç koca adayı olmadı ve böle tatlı bi kedinin çocuklarının olmaması olmaz, alice`in fotoğrafları için 🔒 Üyelere Özel`a mail atabilirsiniz. Yani aday olmaması kızımı cok uzdu söliim
daha önce de ilan bıraktım ama cevap alamadım. Benim kedimin adı alice, kendisi burmese. Bilmiyorsanız soliim golden retriever gibi bir rengi var ve hiç çizgisi yok. Suratı mini minnacık ve 1 yaşında. Devamlı aile ile iletişim halinde, akıllı bir bıdık. Yemeğini dolabından kendi alıyor(ve dolaptaki diger biskuvi vb gibi şeylere dokunmuyor bile), sevimli sevimli geziniyor, telefonunuzun alarmı çalınca yalayarak sizi uyandırıyor, siz ağlarken karşınıza geçip taklalar atıp size şebeklik yapıyor,sizi eve gelince kapıda karşılıyor(hem de herzaman) tertemiz çok canayakın çok tatlı bir kedi. Şimdi bu kediye hiç koca adayı olmadı ve böle tatlı bi kedinin çocuklarının olmaması olmaz, alice`in fotoğrafları için 🔒 Üyelere Özel`a mail atabilirsiniz. Yani aday olmaması kızımı cok uzdu söliim
10-11 AYLIK, cinsinin Burmese oldugunu tahmin ettiğimiz, cinsi ne olursa olsun dünyanın en akıllı en cimcime kedimize ona mutlu bir yuva verecek beyefendi arıyoruz. Fotoğrafını görmek için mail atabilirsiniz;
ACIBADEM-ISTANBUL 🔒 Üyelere Özel`dan bize ulaşınız.
Ağustos 2004 doğumlu, özel İran cinsi kedime çiftleşmesi için acilen dişi İran kedisi arıyorum. İlgilenenler için mail adresleri;
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Avrupa Yakası`nda oturuyorum, istenildiğinde fotoğraflarını gönderebilirim.
1 yasindaki beyaz erkek iran kedimiz zor durumda. bir gözü mavi digeri bal rengi. epeydir disi kedi ariyoruz ama bi türlü olmadi. istanbul besiktas`ta oturuyoruz. 212 236 79 35 veya 🔒 Üyelere Özel
1 yasindaki beyaz erkek iran kedimiz zor durumda. bir gözü mavi digeri bal rengi. epeydir disi kedi ariyoruz ama bi türlü olmadi. istanbul besiktas`ta oturuyoruz. 212 236 79 35 veya 🔒 Üyelere Özel
Merhaba,
8 aylik bir Sarman sahibi olarak cins ayrimi yapmaksizin kiziniza talibiz. Dogacak yavrularin birine simdiden talip oldugumu da bilmenizi isterim.
Patates dus yapmayi seven yemegini masada ve cam tabaklarda yemeyi tercih eden kedi irkinin ozelliklerinin tam aksi bir performansla beni cok sasirtan ve her gün daha da sasirtmaya devam eden bir Sarman.
Hele ki dun ( 12 Mayis 2006) neler yapabilecegini gordukten sonra ki - balkondan asagi atladi... - durumun aciliyetini bir kez daha anlamis durumdayim. Dunku kisa süreli sokak deneyimini saymazsak da evden disari hic cikmamis bir Sarman ayni zamanda.
Patatesin fotograflarina 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasmaniz mümkün.
Bizim gibi Ankara da yasayan ve disi kedisi olan ilgililerin, 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmasi ricasiyla,
Kolaylik Dileklerim,
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.