Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

dişi iran kedime erkek iran eş arıyorum -
bu arda msn`Yi vermeyi unutmuşum 🔒 Üyelere Özel ev no:0212 529 16 91 dediğim gibi 11 aylık iran kedime erkek iran eş arıyorm....

dişi iran kedime erkek iran eş arıyorum -
bu arda msn`Yi vermeyi unutmuşum 🔒 Üyelere Özel ev no:0212 529 16 91 dediğim gibi 11 aylık iran kedime erkek iran eş arıyorm....

persian dişi iran kedime acil eş arıyorum.istanbul -
11 aylık çok şirin,aşıları yapılmış sağlıklı kedimize acil iran erkek kedi arıyoruz nolur yardımcı olun.ilk çiftleşmesi olacak..4-5 gündür çok perişan...:))

1 yaş dişi siyam kedime antalyadan erkek eş arıyoruz -
kedimiz orjinal cinstir..fazla söze gerek yok..

ADANA`DA iran kızıma iran eş arıyorum... -
Kızım ikinci kez çifleşme dönemine girdi ve kısırlaştırmak istemiyorum.kızım saf kan,gri renkli irandır ılgilenenler bu tel`den bana ulaşabilirler.🔒 Üyelere Özel email:(🔒 Üyelere Özel)

20 aylık iran erkeğine eş aranıyor -
mersinde olduğu için eş bulmak çok zor ücüncü kızgınlık dönemi. mersin ve civarından eş aranıyor..

20 aylık iran erkeğine eş aranıyor -
mersinde olduğu için eş bulmak çok zor ücüncü kızgınlık dönemi. mersin ve civarından eş aranıyor..

Ankaradan Birman oğlumuza acil eş arıyoruz -
2 yaşında Birman oğlumuza hala eş bulamadı🔒 Üyelere Özel (Ankara)

Dişi van kedime Eş Arıyorum Acill... -
Saf bir van erkek kedi ile çiftleştirmek istiyorum iki yavru olursa sag salim birini size vere bilirim irtibat :🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ERKEK İRAN KEDİME ACİLENNN DİŞİ İRAN ARIYORUM -
MERHABALAR BEN İSTDEN KEDİMİN ADI PAŞAM ONA ÇOK ACİL DİŞİ İRAN ARIYORUM LÜTFEN İLGİLENİN PAŞAM ÇOK ÜZGÜN BANA YARDIMCI OLUN EMAİL ADRESİMİ VERİYORUM 🔒 Üyelere Özel maillerinizi bekliyorum

ERKEK İRAN KEDİME ACİLENNN DİŞİ İRAN ARIYORUM -
MERHABALAR BEN İSTDEN KEDİMİN ADI PAŞAM ONA ÇOK ACİL DİŞİ İRAN ARIYORUM LÜTFEN İLGİLENİN PAŞAM ÇOK ÜZGÜN BANA YARDIMCI OLUN EMAİL ADRESİMİ VERİYORUM 🔒 Üyelere Özel maillerinizi bekliyorum

Normal ama TaTLı Kedime Acilll erkek Eş ArıyoruM -
özel bir cins i olmamasına karşın uysal ve sağlıklıdır. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel a mesaj yaza bilir. ______ ________ __________ ____________ __________ ________ ______

ankara erkek kedime eşş aranıyor bursa acilllll -
cinsi ankara kedisi olan yaklaşık 1 yaşlarında kızgınlığı başlamış erkek olan kedime bi kız istiyorum kedim bayaz ve açık bir kahverengi gözleri var aşıları tamdır kimlik vede aşı karnesi vardır. iletişim için 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz lütfen acil kedimi kısırlaştırmak istemiorumm.

1,5 yaşında chincilla oğlumuza eş arıyoruz üsküdar -

aşıları tam kedimize evimizde misafir etmek üzere istanbul anadolu yakasından chincilla eş arıyoruz

açık gri-beyaz renkli uysal ve sağlıklıdır.

ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine maillerini bekliyoruz

(kedinizin aşıları tam ve sağlıklı olmalıdır.)

Cem Taş/üsküdar/istanbul

Pesian Erkek Eş aranıyor... -
persina ankara kırması kızımıza persian erkek eş arıyoruz. istanbulda yaşayanlar bize olaşabilirler.resimlerini gönder bilirim.

Pesian Erkek Eş aranıyor... -
persina ankara kırması kızımıza persian erkek eş arıyoruz. istanbulda yaşayanlar bize olaşabilirler.resimlerini gönder bilirim.

izmirin en yakışıklı kedisi -
iran cinsindeki yakısıklı ve sağlıklı oğluma eş arıyorum ilgilenen ciddi dişi kedi sahipleri 🔒 Üyelere Özel adresine ayrıntılı mail atarlarsa en kısa surede onlara yanıt verebilirim acillll kedim kızgınlık dönemindee

iran cinsindeki yakısıklı ve sağlıklı oğluma eş arıyorum ilgilenen ciddi dişi kedi sahipleri 🔒 Üyelere Özel adresine ayrıntılı mail atarlarsa en kısa surede onlara yanıt verebilirim acillll kedim kızgınlık dönemindee