Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Dişi Siyam Kedisine Erkek Eş Aranıyor! İZMİR -
Gittiğim kliniğin bir dişi siyam kedisi var ve ona uygun bir eş arıyoruz. eş adayları aşağıdaki adres ya da telefondan ulaşabilir. Kheiron Veteriner Klinik 6440/2 S. 6/1 Bostanlı, Karşıyaka, İzmir Tel : 232 3372866 - 🔒 Üyelere Özel

Dişi Siyam Kedisine Erkek Eş Aranıyor! İZMİR -
Gittiğim kliniğin bir dişi siyam kedisi var ve ona uygun bir eş arıyoruz. eş adayları aşağıdaki adres ya da telefondan ulaşabilir. Kheiron Veteriner Klinik 6440/2 S. 6/1 Bostanlı, Karşıyaka, İzmir Tel : 232 3372866 - 🔒 Üyelere Özel

ACİL Chincilla kızıma İran yada Chincilla Damat Adayı Arıyoruz/İZMİR -
Kızım kzıgınlık dönemine girdi ilgilenenler olursa lütfen acil cevap bekliyoruz 🔒 Üyelere Özel

ÇOK ÇOK ACİL!!!!CHINCILA KIZIMIZA CHINCILA DAMAT !!!!! -
Güzel mi güzel yaklaşık 10 aylık kızımıza acil!!! çok acil bir damat arıyoruz!!! Aydın da yaşıyoruz fakat İzmır dekı kedi severlerle de iletişime geçebiliriz . Kedinizin fotoğraflarını buraya yahut msn adresıme gönderebılırsınız : 🔒 Üyelere Özel Acil cevaplarınızı bekliyorum

ÇOK ÇOK ACİL!!!!CHINCILA KIZIMIZA CHINCILA DAMAT !!!!! -
Güzel mi güzel yaklaşık 10 aylık kızımıza acil!!! çok acil bir damat arıyoruz!!! Aydın da yaşıyoruz fakat İzmır dekı kedi severlerle de iletişime geçebiliriz . Kedinizin fotoğraflarını buraya yahut msn adresıme gönderebılırsınız : 🔒 Üyelere Özel Acil cevaplarınızı bekliyorum

acil renkli gözlü iran erkek aranıyor... -
kedim irandır çiftleşme döeminde gene o yüzden acilen ist avrupa yakasından bir damat arıoyrum

scottis kızımıza eş İST -
SCOTTİSH DİŞİ KEDİMİZE EŞ ARIYORUZ....İST 🔒 Üyelere Özel

scottish kızımıza eş arıyoruz İST. -
Bir buçuk yaşındaki scottish fold kızımaza kendi cinsi dışında erkek kedi arıyoruz. kendi cinsiyle çiftleşince yavruları sakat olabiliyormus. Tercihimiz çinçila, ankara, persiyandır... 🔒 Üyelere Özel

1.5 yasındaki yakısıklı ve saglıklı ogluma es -
izmirde oturuyorum oglum daha once 2 kez cıflestı suan tekrar kızgınlık donemınde ıran cınsı bir gelın arıyorum oglumda ırandır ılgılenenler yazarsa sevınırm

izmirde oturuyorum oglum daha once 2 kez cıflestı suan tekrar kızgınlık donemınde ıran cınsı bir gelın arıyorum oglumda ırandır ılgılenenler yazarsa sevınırm

erkek chinchilla kedime dişi bir iran yada chincilla aranıyor!! -
bembeyaz bal rengi gözlü 1,5 yaşındaki chincillama eş arıyorum.. durum çok acil ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel veya buraya mesaj atabilirler..

erkek chinchilla kedime dişi bir iran yada chincilla aranıyor!! -
bembeyaz bal rengi gözlü 1,5 yaşındaki chincillama eş arıyorum.. durum çok acil ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel veya buraya mesaj atabilirler..

acil erkek ankara kedime eş arıyorum-ankara -
10 aylık sağlıklı bir ankara kedim var acilen eş arıyoruz 🔒 Üyelere Özel

Dişi siyam kedimize, ERKEK eş aranıyor!! -
1 yaşında dişi siyam tonkinez kedimize saf bir erkek eş arıyoruz, 🔒 Üyelere Özel cep 0216 305 98 26 iş 🔒 Üyelere Özel

Mavi rus ogluma ACİLLL gelin arıyoruz!! -
Oglum cok acil evlenmek istiyor..istanbuldan gelin adaylarımızı bekliyoruz.. tel 🔒 Üyelere Özel mail : 🔒 Üyelere Özel

Mavi rus ogluma ACİLLL gelin arıyoruz!! -
Oglum cok acil evlenmek istiyor..istanbuldan gelin adaylarımızı bekliyoruz.. tel 🔒 Üyelere Özel mail : 🔒 Üyelere Özel