Gittiğim kliniğin bir dişi siyam kedisi var ve ona uygun bir eş arıyoruz. eş adayları aşağıdaki adres ya da telefondan ulaşabilir.
Kheiron Veteriner Klinik
6440/2 S. 6/1
Bostanlı, Karşıyaka, İzmir
Tel : 232 3372866 - 🔒 Üyelere Özel
Gittiğim kliniğin bir dişi siyam kedisi var ve ona uygun bir eş arıyoruz. eş adayları aşağıdaki adres ya da telefondan ulaşabilir.
Kheiron Veteriner Klinik
6440/2 S. 6/1
Bostanlı, Karşıyaka, İzmir
Tel : 232 3372866 - 🔒 Üyelere Özel
Güzel mi güzel yaklaşık 10 aylık kızımıza acil!!! çok acil bir damat arıyoruz!!!
Aydın da yaşıyoruz fakat İzmır dekı kedi severlerle de iletişime geçebiliriz .
Kedinizin fotoğraflarını buraya yahut msn adresıme gönderebılırsınız : 🔒 Üyelere Özel
Acil cevaplarınızı bekliyorum
Güzel mi güzel yaklaşık 10 aylık kızımıza acil!!! çok acil bir damat arıyoruz!!!
Aydın da yaşıyoruz fakat İzmır dekı kedi severlerle de iletişime geçebiliriz .
Kedinizin fotoğraflarını buraya yahut msn adresıme gönderebılırsınız : 🔒 Üyelere Özel
Acil cevaplarınızı bekliyorum
Bir buçuk yaşındaki scottish fold kızımaza kendi cinsi dışında erkek kedi arıyoruz. kendi cinsiyle çiftleşince yavruları sakat olabiliyormus. Tercihimiz çinçila, ankara, persiyandır...
🔒 Üyelere Özel
izmirde oturuyorum oglum daha once 2 kez cıflestı suan tekrar kızgınlık donemınde ıran cınsı bir gelın arıyorum oglumda ırandır ılgılenenler yazarsa sevınırm
izmirde oturuyorum oglum daha once 2 kez cıflestı suan tekrar kızgınlık donemınde ıran cınsı bir gelın arıyorum oglumda ırandır ılgılenenler yazarsa sevınırm