Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

İSTANBULDAN İRAN CHİNCHİLLA ERKEK ARANIYOR -
Merhabalar Kızımız 2.5 yaşında ve 1 kez doğum yapmıştır. Kızımız evde büyümüş olup çok sağlıklı ve temizdir. Kızımıza bir orj. erkek iran chinchilla eş aramaktayız. İlgilenenler batusener@hotmail.🔒 Üyelere Özel adresini ekleyebilir.

İSTANBULDAN İRAN CHİNCHİLLA ERKEK ARANIYOR -
Merhabalar Kızımız 2.5 yaşında ve 1 kez doğum yapmıştır. Kızımız evde büyümüş olup çok sağlıklı ve temizdir. Kızımıza bir orj. erkek iran chinchilla eş aramaktayız. İlgilenenler batusener@hotmail.🔒 Üyelere Özel adresini ekleyebilir.

KEDİM TEHLİKEDE ACİL YARDIIMMM!!! -
ARKDAŞLAR 1 YAŞINDA BİR VAN KEDİM VAR AMA İKİDEBİR EVİN KÖŞELERİNE KÜÇÜK TUVALET GİBİ SIVILAR BİRAKIYOR İĞRENÇ KOKUYOR ACABA EŞMİ İSTİYOR ANLAMADIM YARDIM EDERSENİZ VEDE ANNEM ÇOK KIZIYOR ATICAM BU KEDİYİ EVDEN DİYOR ÇOK KORKUYORUM LÜTFEN ÇOK ACİLL

KEDİM TEHLİKEDE ACİL YARDIIMMM!!! -
ARKDAŞLAR 1 YAŞINDA BİR VAN KEDİM VAR AMA İKİDEBİR EVİN KÖŞELERİNE KÜÇÜK TUVALET GİBİ SIVILAR BİRAKIYOR İĞRENÇ KOKUYOR ACABA EŞMİ İSTİYOR ANLAMADIM YARDIM EDERSENİZ VEDE ANNEM ÇOK KIZIYOR ATICAM BU KEDİYİ EVDEN DİYOR ÇOK KORKUYORUM LÜTFEN ÇOK ACİLL

TRABZONDAN CHİNCHİLLA -
MERHABA...CHİNCHİLLA PAMUK KIZIMIZA ÇOK ACİL EŞ ARIYORUZ ÇEVRE İLLER GELEBİLİRİ🔒 Üyelere Özel

Dişi ankara kedimize, damat arıyoruz (ANKARA)!!!! çok acil... -
Çok acil ankara kedisi damat arıyoruz.. kızımız 18 aylık aşıları tam önceden doğum yapmış çok güzel bembeyaz bir ankara kedisidir.. irtibat: 🔒 Üyelere Özel Yer: ankara / eski ziraat mahallesi ( ankara üniversitesi veterinerlik fakültesi karşısı )

Dişi ankara kedimize, damat arıyoruz (ANKARA)!!!! çok acil... -
Çok acil ankara kedisi damat arıyoruz.. kızımız 18 aylık aşıları tam önceden doğum yapmış çok güzel bembeyaz bir ankara kedisidir.. irtibat: 🔒 Üyelere Özel Yer: ankara / eski ziraat mahallesi ( ankara üniversitesi veterinerlik fakültesi karşısı )

iran kızımaaaa eşşşş -
merhaba dünyalar tatlısı 1bucuk yasında iran kızıma eş arıyorum zonguldakta yasıyorum eğer kediniz baska sehirdense güvenle misafir ederim kedinizi camdan kızımı gösterebilirim birtane yavru erkek sahibinin olur cevaplarınızı bekliyorum

deneyimli siyam kedimize eş arıyoruz -
istanbul kartalda oturuyoruz.oğlumuz 2.5 yaşında ve daha önce baba oldu. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir

HİMALAYAN KIRMASI YAKIŞIKLI KEDİME CİNS DİŞİ EŞ ARIYORUM ANKARA -
himalayan kırması uzun sarı tüylü güzel yüzlü yakışıklı oğluma sağlıklı bakımlı güzel cins tüm aşıları yapılmış aşı karnesi olan dişi eş arıyorum ilgilenlerin bana ualşamsını rica ederim ANKARA olması mecburidir

HİMALAYAN KIRMASI YAKIŞIKLI KEDİME CİNS DİŞİ EŞ ARIYORUM ANKARA -
himalayan kırması uzun sarı tüylü güzel yüzlü yakışıklı oğluma sağlıklı bakımlı güzel cins tüm aşıları yapılmış aşı karnesi olan dişi eş arıyorum ilgilenlerin bana ualşamsını rica ederim ANKARA olması mecburidir

ankara kedisi kızıma damat arıyorumm... ankarasincan -
1.5 yaşında kzım var adı pamuk aşıları tamdır sincanda yaşıyoruz sincan çevresinde pamuguma eş olursa daha makbul olurr bana tel no:🔒 Üyelere Özel veyha msn adresimden 🔒 Üyelere Özel dan ulaşa bilirsiniz.. çok acil eş arıyoruz bizim çektigimiz sıkıntıyı sizde çekiyosunuzdur...

İZMİR VAN - İRAN KIRMA OĞLUMUZA ACİL EŞ -
Merhabalar benim adım berfo neredeyse yaşıma girmek üzereyim ama hala bir kız arkadaşım yok kendime uygun güzel bayan pisiler aramaktayım beni damadınız olarak kabul etmek isterseniz ; 🔒 Üyelere Özel bu numaradan yada 🔒 Üyelere Özel bu adresten iletişim kurabilirsiniz :)             

**2 YAŞINDAKİ DİŞİ KEDİME EŞ ARIYORUM**ANKARA -
Merhaba! 2 yaşında tatlı bir kedim var onu yavruyken sokaktan almıştık. Yani cins değil. Aşıları tam ve sağlıklı :) Onada aynı şekilde aşıları tam ve sağlıklı bir damat arıyorum :)) Bana ulaşmak için no: 🔒 Üyelere Özel/🔒 Üyelere Özel/🔒 Üyelere Özel/03124688535 Mail Adresim: 🔒 Üyelere Özel ANKARA/YENİMAHALLE **YAKIN BİR SEMT OLURSA İYİ OLUR :)

siyam kedimize eş arıyoruz -
2.5 yaşında erkek siyam kedimize eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

siyam kedimize eş arıyoruz -
2.5 yaşında erkek siyam kedimize eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

Siyah İnci Kızıma Tatlı Bir Beyy Aranıyor :) -
Güzeller Güzeli siyah incim kızım Zeytin`e tatlı bir bey arıyorum kızım 17 aylık iç-dış parazit ilaçları tamam :) Kendisi gibi tatlımı tatlı bir bey arıyoruz kızım kırma İran-Bombay ama eşinin cins olması şart değil :) Yeterki bebeğim mutlu olsun :) Resimleri... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Bana 🔒 Üyelere Özel adresime mail atarak veya özel mesajla ulaşabilirsiniz :)

DİŞİ ANKARA KEDİME ACİL EŞ ARIYORUMM.. ANKARA -
ÇOK ACİL ANKARA KEDİME DAMAT ARIYORUMMM.... BANA ULAŞIRSANIZ SEWİNİRİ🔒 Üyelere Özel