Merhabalar
Kızımız 2.5 yaşında ve 1 kez doğum yapmıştır. Kızımız evde büyümüş olup çok sağlıklı ve temizdir.
Kızımıza bir orj. erkek iran chinchilla eş aramaktayız.
İlgilenenler batusener@hotmail.🔒 Üyelere Özel adresini ekleyebilir.
Merhabalar
Kızımız 2.5 yaşında ve 1 kez doğum yapmıştır. Kızımız evde büyümüş olup çok sağlıklı ve temizdir.
Kızımıza bir orj. erkek iran chinchilla eş aramaktayız.
İlgilenenler batusener@hotmail.🔒 Üyelere Özel adresini ekleyebilir.
ARKDAŞLAR 1 YAŞINDA BİR VAN KEDİM VAR AMA İKİDEBİR EVİN KÖŞELERİNE KÜÇÜK TUVALET GİBİ SIVILAR BİRAKIYOR İĞRENÇ KOKUYOR ACABA EŞMİ İSTİYOR ANLAMADIM YARDIM EDERSENİZ VEDE ANNEM ÇOK KIZIYOR ATICAM BU KEDİYİ EVDEN DİYOR ÇOK KORKUYORUM LÜTFEN ÇOK ACİLL
ARKDAŞLAR 1 YAŞINDA BİR VAN KEDİM VAR AMA İKİDEBİR EVİN KÖŞELERİNE KÜÇÜK TUVALET GİBİ SIVILAR BİRAKIYOR İĞRENÇ KOKUYOR ACABA EŞMİ İSTİYOR ANLAMADIM YARDIM EDERSENİZ VEDE ANNEM ÇOK KIZIYOR ATICAM BU KEDİYİ EVDEN DİYOR ÇOK KORKUYORUM LÜTFEN ÇOK ACİLL
Çok acil ankara kedisi damat arıyoruz.. kızımız 18 aylık aşıları tam önceden doğum yapmış çok güzel bembeyaz bir ankara kedisidir..
irtibat: 🔒 Üyelere Özel
Yer: ankara / eski ziraat mahallesi ( ankara üniversitesi veterinerlik fakültesi karşısı )
Çok acil ankara kedisi damat arıyoruz.. kızımız 18 aylık aşıları tam önceden doğum yapmış çok güzel bembeyaz bir ankara kedisidir..
irtibat: 🔒 Üyelere Özel
Yer: ankara / eski ziraat mahallesi ( ankara üniversitesi veterinerlik fakültesi karşısı )
himalayan kırması uzun sarı tüylü güzel yüzlü yakışıklı oğluma sağlıklı bakımlı güzel cins tüm aşıları yapılmış aşı karnesi olan dişi eş arıyorum ilgilenlerin bana ualşamsını rica ederim ANKARA olması mecburidir
himalayan kırması uzun sarı tüylü güzel yüzlü yakışıklı oğluma sağlıklı bakımlı güzel cins tüm aşıları yapılmış aşı karnesi olan dişi eş arıyorum ilgilenlerin bana ualşamsını rica ederim ANKARA olması mecburidir
1.5 yaşında kzım var adı pamuk aşıları tamdır sincanda yaşıyoruz sincan çevresinde pamuguma eş olursa daha makbul olurr bana tel no:🔒 Üyelere Özel veyha msn adresimden 🔒 Üyelere Özel dan ulaşa bilirsiniz.. çok acil eş arıyoruz bizim çektigimiz sıkıntıyı sizde çekiyosunuzdur...
Merhabalar benim adım berfo neredeyse yaşıma girmek üzereyim ama hala bir kız arkadaşım yok kendime uygun güzel bayan pisiler aramaktayım beni damadınız olarak kabul etmek isterseniz ;
🔒 Üyelere Özel bu numaradan
yada
🔒 Üyelere Özel bu adresten iletişim kurabilirsiniz :)
Merhaba!
2 yaşında tatlı bir kedim var onu yavruyken sokaktan almıştık. Yani cins değil.
Aşıları tam ve sağlıklı :) Onada aynı şekilde aşıları tam ve sağlıklı bir damat arıyorum :))
Bana ulaşmak için
no: 🔒 Üyelere Özel/🔒 Üyelere Özel/🔒 Üyelere Özel/03124688535
Mail Adresim: 🔒 Üyelere Özel
ANKARA/YENİMAHALLE
**YAKIN BİR SEMT OLURSA İYİ OLUR :)
Güzeller Güzeli siyah incim kızım Zeytin`e tatlı bir bey arıyorum kızım 17 aylık iç-dış parazit ilaçları tamam :)
Kendisi gibi tatlımı tatlı bir bey arıyoruz kızım kırma İran-Bombay ama eşinin cins olması şart değil :) Yeterki bebeğim mutlu olsun :)
Resimleri...
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Bana 🔒 Üyelere Özel adresime mail atarak veya özel mesajla ulaşabilirsiniz :)