Kedime Eş Arıyorum

KEDİM TEHLİKEDE ACİL YARDIIMMM!!!
ARKDAŞLAR 1 YAŞINDA BİR VAN KEDİM VAR AMA İKİDEBİR EVİN KÖŞELERİNE KÜÇÜK TUVALET GİBİ SIVILAR BİRAKIYOR İĞRENÇ KOKUYOR ACABA EŞMİ İSTİYOR ANLAMADIM YARDIM EDERSENİZ VEDE ANNEM ÇOK KIZIYOR ATICAM BU KEDİYİ EVDEN DİYOR ÇOK KORKUYORUM LÜTFEN ÇOK ACİLL

Selamlar.Kedi bakımı bu kadar zor değil,korkmayın lütfen.Deneyim kazandıkça rahatlayacaksınız.Paniğe gerek yok :). Büyük ihtimalle erkek kedi ve hem bulunduğu bölgeyi idrarı-koku ile işaretliyor ve hem de eş istiyor.Hep böyle yapmayacak.Ara ara..Kısırlaştırmak ta bir seçenek.Bana çokta doğru gelmiyor bu canlı türüne bu kadar müdahale etmemiz-sırf kendi rahatımız için..Kokuyu bertaraf etmek için sakın ağır kokulu temizlik maddeleri-çamaşır suyu vd. kullanmayın.Kullanırsanız yeni kokuyu kapatmak için 2-3 katı efor harcayarak daha fazla yapabilir.Bunun yerine az kokulu bir temizlik maddesiyle (arap sabunu gibi) temizlemek lazım.Eğer üremesinin getirileriyle başedebilecek durumda iseniz eş bulabilir siniz.Ama değilsiniz sanırım.Onun kapı önüne konulmasına da set olun. Naçizane tavsiyem..

Yanıtlamak için giriş yapın