Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Gelin edilecek dişi Van kedisi aranıyor... -
merhaba...oğluşum diye söylemiyorum ama orta doğu ve balkanlar` ın en yakışıklı safkan Van kedisine sahibim ve şimdilik kendisi henüz 5 aylık olması sebebi ile düşünmese de yakında çoluk çoğuca karışmak isteyecektir... kendisini taşıyabilecek güzel bir geline hayır demeyiz ;)gerekirse tanışıp kaynaşmaları için misafir eder; kızımızın elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız ;)

merhaba...oğluşum diye söylemiyorum ama orta doğu ve balkanlar` ın en yakışıklı safkan Van kedisine sahibim ve şimdilik kendisi henüz 5 aylık olması sebebi ile düşünmese de yakında çoluk çoğuca karışmak isteyecektir... kendisini taşıyabilecek güzel bir geline hayır demeyiz ;)gerekirse tanışıp kaynaşmaları için misafir eder; kızımızın elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız ;)

kaymak bir ankara kedisi -
ilk msj çok kuru olmuş kaymak öyle dedi.. efendim yer yer kendi ağzından yeni bir ilan veriyoruz şimdi... mawwwww mawww aowuuuwnnnn yani: 1.5 yaşındayım hala aşkımı bulamadım.. maooowwnnnnn auownmmmmmmm yani : kız istiyorum ulennnnn aouuu auowwwwwnnn maunwnnnnnnn yani: ölmek üzereyim duvarlarda yer kalmadı bana kız bulunnnn :) oğlumun sesini duyup kulak verenler en çok komşuları mutle edecektir :) gelinimizin ırkı çok önemlidir önemli olan aşk.. evimiz uygundur ağırlamaktan mutluluk duyarız.. kocaeli ve gelebilme ihtimali olan çevre illerden tüm kızlarımıza duyurulur. son olarak mauuu mauuu owwnnn yani: acele edinnnnn aceleee :)

kaymak bir ankara kedisi -
ilk msj çok kuru olmuş kaymak öyle dedi.. efendim yer yer kendi ağzından yeni bir ilan veriyoruz şimdi... mawwwww mawww aowuuuwnnnn yani: 1.5 yaşındayım hala aşkımı bulamadım.. maooowwnnnnn auownmmmmmmm yani : kız istiyorum ulennnnn aouuu auowwwwwnnn maunwnnnnnnn yani: ölmek üzereyim duvarlarda yer kalmadı bana kız bulunnnn :) oğlumun sesini duyup kulak verenler en çok komşuları mutle edecektir :) gelinimizin ırkı çok önemlidir önemli olan aşk.. evimiz uygundur ağırlamaktan mutluluk duyarız.. kocaeli ve gelebilme ihtimali olan çevre illerden tüm kızlarımıza duyurulur. son olarak mauuu mauuu owwnnn yani: acele edinnnnn aceleee :)

ankara kedisi oğluma eş...... -
kaymak 1.5 yaşında Ankara kedisi.... kocaeli de oturuyoruz ve oğluma cins ayrımı yapmadan eş arıyoruz....

kızıma eş arıyorum -
1 yaşındaki ankara kedisi kızıma kendi cinsinden veya van ve siyam kedisi erkek kedi arıyorum pendik kurtköy civarı tercihimizdir.ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine mesaj atmaları rica olunur

Oğluma Gelin Adayı Arıyorum.. -
Van-İran cinsi oğluma van ya da iran dişi kedi arıyorum.ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine mail bırakmları rica olunur.ADANA

Oğluma Gelin Adayı Arıyorum.. -
Van-İran cinsi oğluma van ya da iran dişi kedi arıyorum.ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine mail bırakmları rica olunur.ADANA

van kedisi oğluma gelin arıyorum!!! -
11 aylık oğluma gelin arıyorum..aydındayım..izmirden,denizli ve civar illerden gelin bekliyoruz..acil!!!

van kedisi oğluma gelin arıyorum!!! -
11 aylık oğluma gelin arıyorum..aydındayım..izmirden,denizli ve civar illerden gelin bekliyoruz..acil!!!

kadrime eş arıyorum -
8 aylık erkek ankara kedime eş arıyorum muğla yakınından olursa sevimirim

British Shorthair Kızımıza Eş Arıyoruz !! -
10 aylık dünyalar güzeli british shorthair kızımıza eş arıyoruz. Kızımız gri renkli, çok güzel ve ırkının tüm özelliklerini taşıyan bri kedidir.İstanbul içinde ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilir.

10 aylık dünyalar güzeli british shorthair kızımıza eş arıyoruz. Kızımız gri renkli, çok güzel ve ırkının tüm özelliklerini taşıyan bri kedidir.İstanbul içinde ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilir.

Ankara`da gelin arıyorum,ama nasıl... -
Sadece evdeki kedimi değil sokaktaki canları da düşünen ve seven, elimden geldiğince onlara yuva bulmaya gayret eden bir hayvanseverim.Çok yakında da işaretlemelerinden bıktığım için 14 aylık oğlum Asil`i kısırlaştıracağım.Sokaktaki evsiz yavru populasyonuna çok üzülmeme karşın Asil`in de bir kez olsun çiftleşmeden kısırlaştırılmasına gönlüm razı olmadı.Bu yüzden kısa zamanda benimle irtibata geçebilecek bir gelin adayına ihtiyacım var,ama nasıl: *kesinlikle ticari amaçla dişisini damızlık olarak görenler mail atmasınlar kalayı basarım! *sevgili gelinimin aşıları ve iç-dış parazit uygulamaları tamam olacak,Asil`in herhangi bir eksiği yok,karnelerimizi karşılaştırabiliriz.Ayrıca Asil evde bakılıyor. *yavrular için mutlaka yuva bulacağız,bunda dişinin sahibi ile her zaman irtibat halinde olabilmek isterim,sırra kadem basmak yok.. *tekrarlıyorum yavrular satılmayacak,ancak sokak hayvanlarını sahiplendirme tecrübelerim gösterdi ki türk erkeklerindeki sarışın kadın takıntısı gibi insanlarımızda bir kedim şöyle beyaz olsun böyle mavi gözlü olsun takıntısı var,o yüzden bembeyaz olan kedimi mümkünse yine beyaz bir dişiyle çiftleştirmek isterim.böylece en azından beyaz olan yavruların talihini garantilemiş oluruz.ne yazıkki onlar daha kolay yuva buluyor. *dişinin sahibi sahip çıkmazsa yavrular bende kalabilir,ben bir şekilde onlara yuva bulur yahut bütcem elverdiği sürece bakarım.bakamazsam da güvende olacakları bir yere (ailemin evine) götürürüm. *yavruları sahiplenenlerle de irtibat halinde olmak isterim.gizliden gizliye ticari bir ilişkinin malzemesi olmalarına göz yumamam. **bu koşulları okuyup da "hah,ben de dişimi kısırlaştıracaktım ama bir defalık anneliği tatsın istiyordum,yavruları satmakta falan gözüm yok,her türlü sorumluluk alırım" diyen bir hayvanseverseniz lütfen bana mail atın.aksi halde zahmet etmemenizi öneririm.resimlerimiz burada: 🔒 Üyelere Özel mail adresim 🔒 Üyelere Özel,lütfen kedinizin resmini de ekleyin.saygılar.

yakışıklı oğlum kuklaya tekir gelin arıyoruz :) -
7aylık oğlum kukla uzun tüylü ve çok yakışıklı :) Tekir cinsi ve 1 yaşını geçmemiş tercihen hiç çifleşmemiş güzel bir gelin arıyoruz :) İstanbul anadolu yakası olması tercihimzdir..

yakışıklı oğlum kuklaya tekir gelin arıyoruz :) -
7aylık oğlum kukla uzun tüylü ve çok yakışıklı :) Tekir cinsi ve 1 yaşını geçmemiş tercihen hiç çifleşmemiş güzel bir gelin arıyoruz :) İstanbul anadolu yakası olması tercihimzdir..