Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

scottish fold kızıma eş arıyorum -

kızım 1,5 yaşında ve daha önce hiç çiftleşmedi. aşıları tam ve sağlık problemi yok. doğumdan itibaren evede büyüdü.hatta kendi yatağımda büyüttüm :)

british shorthair damat arıyorum. ilgilenen arkadaşlar olursa iletişime geçebiliriz.

bu arada istanbul güngörende oturuyoruz.

Bir buçuk yaşındaki saf ankara ırkından oğlumuz Efes'e Gelin arıyoruz... -

Bu ara çok huysuz duvarlara tırmanıyor.. :) komşuların da tadı kaçtı.. Ama o bunu hiç önemsemiyor.. Onun tek derdi aşk.. Hani artık ırk ayrımıda yapmıyor.. Sağlıklı bir eş bulması yeterli.. Eğer kızınız için yakışıklı bir damat istiyorsanız Efes buna dünden razı... 

Bu ara çok huysuz duvarlara tırmanıyor.. :) komşuların da tadı kaçtı.. Ama o bunu hiç önemsemiyor.. Onun tek derdi aşk.. Hani artık ırk ayrımıda yapmıyor.. Sağlıklı bir eş bulması yeterli.. Eğer kızınız için yakışıklı bir damat istiyorsanız Efes buna dünden razı... 

siyam cinsi kedime eş arıyorum (kütahya) -

9 aylık gölgeye uygun damt aranıyor;)

van kedisi kizima acil van kedisi damat:) /ANKARA -

kizimiz 7 aylik safkan van kedisi cok tatli ve konuskandir:) yeni kizginliklik donemine girdi. anneligi tatmasini istiyoruz. e mailden ulasabilirsiniz. 

van kedisi kizima acil van kedisi damat:) /ANKARA -

kizimiz 7 aylik safkan van kedisi cok tatli ve konuskandir:) yeni kizginliklik donemine girdi. anneligi tatmasini istiyoruz. e mailden ulasabilirsiniz. 

Erkek Chincilla kedime bir es ariyorum/Ankara -

Ankara/Cankaya oturuyorum.Kedim 1,5 yasinda. Tum asilar tam. Acilen kendisine bir es ariyorum. Ilgilenenler lutfen 🔒 Üyelere Özel arasinlar.

bir yaşındaki kızıma damat arıyorum -

Undecidedmerhaba

bir yaşındaki mırnavıma damat arıyorum. altı aylıkken Rusyadan geldi. beyaz kısa tüylü ve açık mavi gözlü. kendi ırkından veya renkli gözlü saf van veya ankara kedisi tercihimizdir.

Undecidedmerhaba

bir yaşındaki mırnavıma damat arıyorum. altı aylıkken Rusyadan geldi. beyaz kısa tüylü ve açık mavi gözlü. kendi ırkından veya renkli gözlü saf van veya ankara kedisi tercihimizdir.

Undecidedmerhaba

Undecidedmerhaba

Undecidedmerhaba

safkan birman kızımıza eş arıyoruz -
Bir arkadaşım safkan dişi birman kedisi için eş arıyor. şu anda 1,5 yaşında ve kızgınlıkta.. ilk defa çiftleşecek. bir kere anne olsun isteniyor. eş olarak birman yada ragdoll damat isteniyor :) igilenen aileler varsa lütfen benimle irtibat kursun.. iyi akşamlar..

ankarada chinchilla oğluma eş arıyoruz -
çok uslu 1,5 yaşındaki silver chinchilla oğluma safkan eş arıyoruz ilgilennler 🔒 Üyelere Özel adresinden irtibara geçerlerse sevinirim

Chinchilla cinsi oğlumuza gelin aramaktayız... -
Kedimizin bütün aşıları tam olup aynı cins kedi ile çiftleştirilmesi önem arz etmektedir. İlk çiftleşmesi olacağından durumu biraz acildir... İrtibat için: 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

Chinchilla cinsi oğlumuza gelin aramaktayız... -
Kedimizin bütün aşıları tam olup aynı cins kedi ile çiftleştirilmesi önem arz etmektedir. İlk çiftleşmesi olacağından durumu biraz acildir... İrtibat için: 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

Safkan kirik kuyruk siyam kizimiza es ariyoruz (Ankara) -
Esim ve ben su anda yurt disinda oldugumuz icin kedimiz annemde kalmakta. 3 yasinda safkan Kirik kuyruk siyamdir. Irk ozelliklerini bozmak istemedigimiz ve ayni nitelikte sevimli yavrulari olmasini istedigimiz icin safkan kirik kuyruk damatlar ariyoruz. Benimle mail yolu ile iletisime gecerseniz sizi ailemle bulusturalibirim. Mail; 🔒 Üyelere Özel Tesekkurler.

Yakışıklı tekir oğlumuza gelin arıyoruz -
1 yaşını yeni bitiren yakışıklı oğlumuza gelin arıyoruz. Oğlumuzun aşıları tam ve çok uslu bir kedi. Gelin kedimizin cinsi önemli değil; aşılı, sağlıklı ve uyumlu olması yeterli. İstanbul`da ikamet ediyoruz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail adresi ile irtibata geçebilirlerse seviniriz.

Yakışıklı tekir oğlumuza gelin arıyoruz -
1 yaşını yeni bitiren yakışıklı oğlumuza gelin arıyoruz. Oğlumuzun aşıları tam ve çok uslu bir kedi. Gelin kedimizin cinsi önemli değil; aşılı, sağlıklı ve uyumlu olması yeterli. İstanbul`da ikamet ediyoruz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail adresi ile irtibata geçebilirlerse seviniriz.