Kedime Eş Arıyorum
1 YAŞINDA İKİ ANKARA CİNSİ OĞULLARIMIZA EŞ ARIYORUZ 🔒 Üyelere Özel
1 yaşında ki kızıma damat arıyorum.kızım safkandır beyaz tuylu ,gözleri mavi.damatın da ayni özelikleri taşımasını istiyoruz.istanbul avrupa yakası-bahçelievler
1 yaşında ki kızıma damat arıyorum.kızım safkandır beyaz tuylu ,gözleri mavi.damatın da ayni özelikleri taşımasını istiyoruz.istanbul avrupa yakası-bahçelievler
Merhabalar,
Tüm aşıları yapılmış, sağlıklı, yakışıklı 3 yaşındaki british shorthair cinsi oğlumuza gelin arıyoruz.
İstanbul avrupa yakasındayız.
İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail adresimizden de irtibata geçebilirler.
Sevgiler..
Çamur kızgınlığa girdi ve acilen gelin arıyourz.
British shorthair yada exotic shorthair dişi arıyourz.
🔒 Üyelere Özel adresinden iletişime geçebilirsiniz.
" style="width: 100px; height: 100px; border-width: 1px; border-style: solid; margin: 20px 2px; float: left;" />
Çamur kızgınlığa girdi ve acilen gelin arıyourz.
British shorthair yada exotic shorthair dişi arıyourz.
🔒 Üyelere Özel adresinden iletişime geçebilirsiniz.
" style="width: 100px; height: 100px; border-width: 1px; border-style: solid; margin: 20px 2px; float: left;" />
Aşılarımız tam, uzun tüylü ve çok sevimliyiz. Cins takıntınız yoksa, güzel kızınıza eş arıyorsanız misafir edebiliriz. Beylikdüzü adakentte oturuyoruz. 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz.
ankara kedimize acil damat arıyoruz.. 6.5 aylık kar beyaz bellamız.. 🔒 Üyelere Özel erman
ankara kedimize acil damat arıyoruz.. 6.5 aylık kar beyaz bellamız.. 🔒 Üyelere Özel erman
Bütün aşılarımız tamdır bu nedenle karşı tarafında öyle olmasını istiyoruz. İstanbul Anadolu yakasındayız, İstanbul dan eş arıyoruz.
(British,İran tercihimizdir)
Bütün aşılarımız tamdır bu nedenle karşı tarafında öyle olmasını istiyoruz. İstanbul Anadolu yakasındayız, İstanbul dan eş arıyoruz.
(British,İran tercihimizdir)
2 yaşında beyaz renkli safkan iran kızıma istanbul avrupa yakasından eş arıyorum.
2 yaşında beyaz renkli safkan iran kızıma istanbul avrupa yakasından eş arıyorum.
Merhabalar,
Bir yaşındaki kızımız Sofi ye eş arıyoruz.İstanbul da yaşıyoruz.
İlgilenenler mail atabilirler
Merhabalar,
Bir yaşındaki kızımız Sofi ye eş arıyoruz.İstanbul da yaşıyoruz.
İlgilenenler mail atabilirler
7 aylık chinchilla dişi kedime acil damat arıyoruz ...