Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

saf kan iran kızıma iran damat arıyorum -

kızım 5 yaşında  ve safkan iran.şampanya rengidir.daha öncede doğum yapmış ve bebeklerine mükemmel bakan bir anne.istanbul acıbademde oturuyoruz ilgilenenler yazssın lütfen çok acil çünki 🔒 Üyelere Özel

saf kan iran kızıma iran damat arıyorum -

kızım 5 yaşında  ve safkan iran.şampanya rengidir.daha öncede doğum yapmış ve bebeklerine mükemmel bakan bir anne.istanbul acıbademde oturuyoruz ilgilenenler yazssın lütfen çok acil çünki 🔒 Üyelere Özel

tekir erkek kedimize es ariyorum,ist/g.o.p -

yakisikli,uzun ve parlak tuylu,tum asilari tamam,asiri hareketli, 11 aylik harika bi kedi...resimlerine facebook hesabimda albumden ulasabilirsiniz teomanbircan yazarsaniz cikar.ilgilenenleri acil bekliyorum...

kedime eş arıyorum -

1yaşında tekir ev kedimize eş arıyoruz başakşehir-İstanbul

kedime eş arıyorum -

kedime eş arıyorum -

kedime eş arıyorum -

kedime eş arıyorum -

1 yaşındaki chinchilla kızıma eş arıyoruz. İstanbul-avr. -

smileyKizimiz duman rengidir. Çiftleştirmek için safkan İran ırkından istiyoruz. Avrupa yakasında olması bizim için uygundur biz Şişli- mecidiyekoy de oturuyoruz.

1 yaşındaki chinchilla kızıma eş arıyoruz. İstanbul-avr. -

smileyKizimiz duman rengidir. Çiftleştirmek için safkan İran ırkından istiyoruz. Avrupa yakasında olması bizim için uygundur biz Şişli- mecidiyekoy de oturuyoruz.

himalayan kızıma izmirden eş arıyorum -

kızım aşıları tam kızgınlık döneminde olduğu için bizi mahvediyor ona acil eş arıyoruz izmir içindeyse biz gelebiliriz.... ilgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel adresinden bana mail atabilirlermi ve şu adresten

🔒 Üyelere Özel kızımın fotolarına bakabilirler

HİMALAYAN KIZIMA ACİL EŞ ARIYORUM 'İZMİR' -

KIZIMIN BÜTÜN AŞILARI TAM HERKEZİ ÇILDIRTIYOR ACİL DAMAT ARIYORUZ

Bayan Luna eş arıyor.... -

British shorthair dişi kedimiz..3 yaşında..eş arıyor...Güngören ,🔒 Üyelere Özel

safkan chinchilla kızıma chinchilla damat arıyorum, acilllll (ist) -

safkan 10 aylık silver chinchilla kızıma safkan chinchilla damat arıyorum, yanlız durumumuz acil kızım kızışma dönemine girdi.. ilgilenenler detaylı bilgiler için 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşsınlar

egzotic shorthair kızıma renkli gözlü iran cinsi damat arıyorum (anadolu yakası) -

kızım karamele renkli gözlü tercihen beyaz pofuduk bi sevgili arıyorum ilgilenenler mail atabilir (🔒 Üyelere Özel)

egzotic shorthair kızıma renkli gözlü iran cinsi damat arıyorum (anadolu yakası) -

kızım karamele renkli gözlü tercihen beyaz pofuduk bi sevgili arıyorum ilgilenenler mail atabilir (🔒 Üyelere Özel)