Kedime Eş Arıyorum
kızım 5 yaşında ve safkan iran.şampanya rengidir.daha öncede doğum yapmış ve bebeklerine mükemmel bakan bir anne.istanbul acıbademde oturuyoruz ilgilenenler yazssın lütfen çok acil çünki 🔒 Üyelere Özel
kızım 5 yaşında ve safkan iran.şampanya rengidir.daha öncede doğum yapmış ve bebeklerine mükemmel bakan bir anne.istanbul acıbademde oturuyoruz ilgilenenler yazssın lütfen çok acil çünki 🔒 Üyelere Özel
yakisikli,uzun ve parlak tuylu,tum asilari tamam,asiri hareketli, 11 aylik harika bi kedi...resimlerine facebook hesabimda albumden ulasabilirsiniz teomanbircan yazarsaniz cikar.ilgilenenleri acil bekliyorum...
1yaşında tekir ev kedimize eş arıyoruz başakşehir-İstanbul
Kizimiz duman rengidir. Çiftleştirmek için safkan İran ırkından istiyoruz. Avrupa yakasında olması bizim için uygundur biz Şişli- mecidiyekoy de oturuyoruz.
Kizimiz duman rengidir. Çiftleştirmek için safkan İran ırkından istiyoruz. Avrupa yakasında olması bizim için uygundur biz Şişli- mecidiyekoy de oturuyoruz.
kızım aşıları tam kızgınlık döneminde olduğu için bizi mahvediyor ona acil eş arıyoruz izmir içindeyse biz gelebiliriz.... ilgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel adresinden bana mail atabilirlermi ve şu adresten
🔒 Üyelere Özel kızımın fotolarına bakabilirler
KIZIMIN BÜTÜN AŞILARI TAM HERKEZİ ÇILDIRTIYOR ACİL DAMAT ARIYORUZ
British shorthair dişi kedimiz..3 yaşında..eş arıyor...Güngören ,🔒 Üyelere Özel
safkan 10 aylık silver chinchilla kızıma safkan chinchilla damat arıyorum, yanlız durumumuz acil kızım kızışma dönemine girdi.. ilgilenenler detaylı bilgiler için 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşsınlar
kızım karamele renkli gözlü tercihen beyaz pofuduk bi sevgili arıyorum ilgilenenler mail atabilir (🔒 Üyelere Özel)
kızım karamele renkli gözlü tercihen beyaz pofuduk bi sevgili arıyorum ilgilenenler mail atabilir (🔒 Üyelere Özel)