Kedime Eş Arıyorum
ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşabilirler. cinsi önemli deil sağlıklı olsun yeter
ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşabilirler. cinsi önemli deil sağlıklı olsun yeter
İstanbul 🔒 Üyelere Özel
İstanbul 🔒 Üyelere Özel
İstanbul 🔒 Üyelere Özel
İstanbul 🔒 Üyelere Özel
İstanbul 🔒 Üyelere Özel
İstanbul 🔒 Üyelere Özel
İstanbul 🔒 Üyelere Özel
Sarışın iran oglum bir yaşında ve aşıları tam saglıklı bakımlı bi kedisidir şu an eş arıyo uygun adayları bekliyoruz tel 🔒 Üyelere Özel sadece whatts app tan ulaşın lütfen dişi adaylarında aşılarının tam olmasını bekliyoruz
Sarışın iran oglum bir yaşında ve aşıları tam saglıklı bakımlı bi kedisidir şu an eş arıyo uygun adayları bekliyoruz tel 🔒 Üyelere Özel sadece whatts app tan ulaşın lütfen dişi adaylarında aşılarının tam olmasını bekliyoruz
1 yaşında Himalayan Bluepoint oğlum şuan kızgınlık döneminde, İstanbul Göztepe köprüsünün orada ikamet ediyorum. İran, chinchilla, ankara, scottishfold farketmez :) Acil durumdayız.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel mesaj attarsanız sevinirim.
Erkek Van cinsi oğluma eş arıyoruz-Antalya
iletişim: 🔒 Üyelere Özel
Bursa içinden dişi ''Ankara'' kedime eş arıyorum. Kedim 11 aylık ve aşıları tamdır. Ankara ve ya Van kedisi olanlar ulaşabilirseler sevinirim. (0507.842.35.59)
Dişi ankara kedimiz pamuka eş arıyoruz. ırk farketmez. bursada eş arayanlar 🔒 Üyelere Özel numaralı hattan bana ulaşırlarsa sevinirim