Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

britisshorthair oğluma eş arıyorum bursa -

ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşabilirler. cinsi önemli deil sağlıklı olsun yeter 

britisshorthair oğluma eş arıyorum bursa -

ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşabilirler. cinsi önemli deil sağlıklı olsun yeter 

British Blue oğluma eş arıyorum. -

İstanbul 🔒 Üyelere Özel

İstanbul 🔒 Üyelere Özel

İstanbul 🔒 Üyelere Özel

İstanbul 🔒 Üyelere Özel

İstanbul 🔒 Üyelere Özel

İstanbul 🔒 Üyelere Özel

İstanbul 🔒 Üyelere Özel

İran ogluma eş arıyorum manisa -

Sarışın iran oglum bir yaşında ve aşıları tam saglıklı bakımlı bi kedisidir şu an eş arıyo uygun adayları bekliyoruz tel 🔒 Üyelere Özel sadece whatts app tan ulaşın lütfen dişi adaylarında aşılarının tam olmasını bekliyoruz

İran ogluma eş arıyorum manisa -

Sarışın iran oglum bir yaşında ve aşıları tam saglıklı bakımlı bi kedisidir şu an eş arıyo uygun adayları bekliyoruz tel 🔒 Üyelere Özel sadece whatts app tan ulaşın lütfen dişi adaylarında aşılarının tam olmasını bekliyoruz

Himalayan Bluepoint oğluma eş arıyorum - Acil İstanbul -

1 yaşında Himalayan Bluepoint oğlum şuan kızgınlık döneminde, İstanbul Göztepe köprüsünün orada ikamet ediyorum. İran, chinchilla, ankara, scottishfold farketmez :) Acil durumdayız.

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel mesaj attarsanız sevinirim.

Erkek Van cinsi oğluma eş arıyoruz-Antalya -

Erkek Van cinsi oğluma eş arıyoruz-Antalya

iletişim: 🔒 Üyelere Özel

Bursa dişi Ankara kedisi -

Bursa içinden dişi ''Ankara'' kedime eş arıyorum. Kedim 11 aylık ve aşıları tamdır. Ankara ve ya Van kedisi olanlar ulaşabilirseler sevinirim. (0507.842.35.59)

Dişi ankara kedime ırk farketmez eş arıyorum /BURSA -

Dişi ankara kedimiz pamuka eş arıyoruz. ırk farketmez. bursada eş arayanlar 🔒 Üyelere Özel numaralı hattan bana ulaşırlarsa sevinirim

Disi Scottish kedime es ariyorum acil -
Merhabalar disi scottish kirik kulakli kedime beylik duzu civarinda es ariyorum kizisma doneminde

Merhabalar disi scottish kirik kulakli kedime beylik duzu civarinda es ariyorum kizisma doneminde