Merhabalar disi scottish kirik kulakli kedime beylik duzu civarinda es ariyorum kizisma doneminde
Merhaba erkek brıtısh Shorthair kedim için ben de Dişi arıyorum, ben Zeytinburnu'ndayım ama gelebilirim düşünürseniz. 🔒 Üyelere Özel
Guest75401 yazdı :
Merhabalar disi scottish kirik kulakli kedime beylik duzu civarinda es ariyorum kizisma doneminde
Guest75401 yazdı :
Merhaba,
British shorthair erkek kedim 8 aylik tum asilari tam ve gayet saglikli.Eger es arayisi devam ediyorsa irtibata gecebiliriz.
🔒 Üyelere Özel
Merhabalar erkek british shorthair oglumuZa dişi arıyoruz avrupa yakası sizin için de uygunsa 🔒 Üyelere Özel irtibata geçebiliriz
merhabalar,bizde beylikduzu civarindayiz ve erkek gri British shorthair oğlumuza es ariyoruz. sizinle irtibata gecmek isterim. 🔒 Üyelere Özel mailden ulasabilirsiniz.
Merhaba, british shorthair oğlumuz için eş arıyoruz, kızınızın eş arayışı devam ediyor mu?
Guest75401 yazdı :