Kedime Eş Arıyorum
Oğlumuz 1 yaşında safkan Scottishfold. Tüm aşıları mevcut. Ankara da ikamet eden dişi Britishshorthair eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel
iran chinchilla cinsi iki oğlum var ikisine de eş arıyorum . biri silver chinchilla diğeri beyaz chincilla ilginenler 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler
Oğlum Puding adı gibi kahverengidir,ender buluna bir renk ve tüm renk genetiklerini bulundurma özelliğine sahipmiş. 1yaşını yeni doldurdu aşıları tam ve çok sağlıklıdır gelin adayımıza çok iyi bakılacaktır.
Oğlum Puding adı gibi kahverengidir,ender buluna bir renk ve tüm renk genetiklerini bulundurma özelliğine sahipmiş. 1yaşını yeni doldurdu aşıları tam ve çok sağlıklıdır gelin adayımıza çok iyi bakılacaktır.
Oglumuz 9 aylik van ankara kirmasidir izmir bornova ataturk mah. Oturuyoruz gelin hanimi misafir edebiliriz cins gelin adaylari tercihimiz bana 🔒 Üyelere Özel daan ulasabilirsiniz.
Merhabalar, 1 yaşındaki gri scottish fold oğlumuz için british shorthair cinsi dişi kedi arıyoruz.
Merhabalar, 1 yaşındaki gri scottish fold oğlumuz için british shorthair cinsi dişi kedi arıyoruz.
chincilla tekir kırması 9 aylık erkek kedim var ona british shorthair veya güzel iran kedisi eş arıyorum yardımcı olur musunuz acil
chincilla tekir kırması 9 aylık erkek kedim var ona british shorthair veya güzel iran kedisi eş arıyorum yardımcı olur musunuz acil