Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Chinchilla ogluma gelin ariyoruz -
2 yasindaki yakisikli ogluma anadolu yakasindan gelin ariyoruz.

Chinchilla oğluma gelin arıyorum -
34 yasindayim.ogretmenim.2 yaşındaki yakisikli chinchilla oglum Fişek'e guzel bir gelin ariyoruz.anadolu yakasi tercih sebebidir.karnesi;asilari tam olan.

Ankara'daki erkek Scottishfold oğlumuza acil, dişi Britishshorthair eş arıyoruz -

Oğlumuz 1 yaşında safkan Scottishfold. Tüm aşıları mevcut. Ankara da ikamet eden dişi Britishshorthair eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

iran chinchilla iki ogluma eş arıyorum izmir -

iran chinchilla cinsi iki oğlum var ikisine de eş arıyorum . biri silver chinchilla  diğeri beyaz chincilla ilginenler 🔒 Üyelere Özel a  mail atabilirler

İzmir Scottish Fold oğluma eş arıyorum -

Oğlum Puding adı gibi kahverengidir,ender buluna bir renk ve tüm renk genetiklerini bulundurma özelliğine sahipmiş. 1yaşını yeni doldurdu aşıları tam ve çok sağlıklıdır gelin adayımıza çok iyi bakılacaktır.

İzmir Scottish Fold oğluma eş arıyorum -

Oğlum Puding adı gibi kahverengidir,ender buluna bir renk ve tüm renk genetiklerini bulundurma özelliğine sahipmiş. 1yaşını yeni doldurdu aşıları tam ve çok sağlıklıdır gelin adayımıza çok iyi bakılacaktır.

Damat adayi -

Oglumuz 9 aylik van ankara kirmasidir izmir bornova ataturk mah. Oturuyoruz gelin hanimi misafir edebiliriz cins gelin adaylari tercihimiz bana 🔒 Üyelere Özel daan ulasabilirsiniz.

Ankara-Gri Scottish Fold Oğlumuza Eş Arıyoruz -

Merhabalar, 1 yaşındaki gri scottish fold oğlumuz için british shorthair cinsi dişi kedi arıyoruz. 

Ankara-Gri Scottish Fold Oğlumuza Eş Arıyoruz -

Merhabalar, 1 yaşındaki gri scottish fold oğlumuz için british shorthair cinsi dişi kedi arıyoruz. 

kedime eş arıyorum -

chincilla tekir kırması 9 aylık erkek kedim var ona british shorthair veya güzel iran kedisi eş arıyorum yardımcı olur musunuz acil 

kedime eş arıyorum -

chincilla tekir kırması 9 aylık erkek kedim var ona british shorthair veya güzel iran kedisi eş arıyorum yardımcı olur musunuz acil 

kedime eş arıyorum -

kedime eş arıyorum -

british shorthair oglumuz eş arıyor. .. -
Robin 2 yaşında blue british shorthair. Oglumuza yine british shorthair istanbul da bulunan eş arıyoruz.

Robin 2 yaşında blue british shorthair. Oglumuza yine british shorthair istanbul da bulunan eş arıyoruz.

Kizimiza damat ariyoruz -
ZEYNA ADLI 11 AYLIK SCOTISH FOLD KIZIMIZA BRITISH DAMAT ARIYORUZ.MUMKUNSE EVIMIZDE AGIRLAMAK ISTERIZ.WHATSAPPTAN ULASABILIRSINIZ 🔒 Üyelere Özel İSTANBUL/BEŞİKTAŞ