Kedime Eş Arıyorum
Scottih fold oğlumuza gelin arıyoruz.10 aylık aşıları tam. Ankaradayız ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel arayabilir
Scottih fold oğlumuza gelin arıyoruz
İstanbul Güngören'de oturuyorum ve kızıma acil british shorthair eş arıyorum. İlgilenen olursa whatsapptan yazabilir. 🔒 Üyelere Özel
İstanbul Güngören'de oturuyorum ve kızıma acil british shorthair eş arıyorum. İlgilenen olursa whatsapptan yazabilir. 🔒 Üyelere Özel
Scottish fold kızıma uygun bir British eş arıyoruz. Kayseri'deyiz fakat çevre illerden (Ankara'dan da olabilir) damadı alıp getirmeyi yaparak evimizde ağırlayabiliriz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler
izmir urla ilçesinde ikamet edıyorum beyaz chinchilla ogluma acil gelin arıyorum
mail adresim 🔒 Üyelere Özel
British Shorthair oğlumuza çok acil scottish fold kız arıyoruz. Küçükçekmecede oturuyoruz.
🔒 Üyelere Özel
British Shorthair oğlumuza çok acil scottish fold kız arıyoruz. Küçükçekmecede oturuyoruz.
🔒 Üyelere Özel
Kizginlik donemine girmek uzere olan erkek kedimize cinsi fark etmeyen asilari tam evinde misafir edebilecek disi kedi ariyorum 🔒 Üyelere Özel
Merhaba,
biritish shorthair erkek 11 aylık kedime eş arıyorum.
istanbulda özellikle anadolu yakasında olanlardan haber bekliyorum.
🔒 Üyelere Özel numarasından ulaşabilirsiniz. olmadı mesaj atın.
GAZIANTEP DE BULUNMAKTAYIZ 🔒 Üyelere Özel CEP NUMARAM WHATSAPP :+359899039526
İki gün önce bir yaşına giren british shorthair oğlumuz için scottish fold kız arıyoruz. Küçükçekmece'de oturuyoruz. Çiftleştirmek için oğlumuzu dişinin evine de bırakabiliriz. Gelin kızımızı biz de evimizde misafir edebiliriz.
Berrin&Serhat
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Merhaba
Acil tatlı ve uysal fındığımız için eş aramaktayız.Bölge olarak istanbul her noktasında buluşabiliriz.Lütfen eş için resim paylaşırsanız sevinirim.Telefon ile görüşebiliriz.
🔒 Üyelere Özel Ibrahim
iletişim için 🔒 Üyelere Özel