Kedime Eş Arıyorum
İstanbul Maltepe de ikamet ediyorum. British short hair dik kulak dişi arıyorum evimde misafir edebilirim. Lütfen ticari amaçlı kişiler aramasın. 🔒 Üyelere Özel

İstanbul Maltepe de ikamet ediyorum. British short hair dik kulak dişi arıyorum evimde misafir edebilirim. Lütfen ticari amaçlı kişiler aramasın. 🔒 Üyelere Özel

Merhaba,
2,5 yaşında safkan dişi Van kedimiz var. Malum kızgınlık dönemi nedeniyle sorunlar yaşıyoruz, geceleri hiç uyutmuyor. Kedimizin hiçbir sağlık sorunu yoktur ve aşıları yapılıyor. Aynı cins veya başka cins erkek kedi taliplerini bekliyoruz. Kocaeli İzmit te ikamet ediyoruz.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Merhabalar, annesi iran olan kırma kedime eş arıyorum, daha 1.5 yaşında ve ilk defa çiftleştireceğim. İstanbul içi ilgilenenler whatsapp'ten ulaşabilirler 🔒 Üyelere Özel
Merhabalar, annesi iran olan kırma kedime eş arıyorum, daha 1.5 yaşında ve ilk defa çiftleştireceğim. İstanbul içi ilgilenenler whatsapp'ten ulaşabilirler 🔒 Üyelere Özel
Kedim ICE British Shorthair Beyaz ve mavi gözlüdür. 7 aylıktır. doğal olarak ilk çiftleşmesi olucak benimde ilk kedim olduğu için tedirginim. Çiftleştirmek istediğim schotish fold ve straight tir. iletişim için 🔒 Üyelere Özel
" />
İstanbul ataşehir de 2 yaşında
🔒 Üyelere Özel
2 yaşındaki kızımıza british short hair eş arıyoruz. İstanbuşl Ataşehirdeyiz. 🔒 Üyelere Özel
2 yaşındaki kızımıza british short hair eş arıyoruz. İstanbuşl Ataşehirdeyiz. 🔒 Üyelere Özel
15 AYLIK, 5 KG SCOTTİSH FOLD VE BRİTİSH SHORT HAİT KIRMASI OĞLUMUZ PERTEVE EŞ ARIYORUZ. DENİZLİ DE İKAMET ETMEKTEYİZ.
🔒 Üyelere Özel
Saf kan İran cinsi sarışın oğluma kendi cinsi veya yakın ırklardan eş arıyoruz. İstanbul Beyoğlu nda ikamet ediyoruz, oğlumuz utangaç olduğu için kendi evimizde ağırlamak üzere dişi (başta iran,ankara,van ırklarına ait olmak üzere) bayan partner arıyoruz.İletişim için 🔒 Üyelere Özel
13 aylık scottish fold erkek kedime british eş arıyorum. İstanbul'da olup ilgilenenler whatsapptan iletişime geçebilir. 🔒 Üyelere Özel
aşıları tam gri ve safkan scootish shortair oğlum kızgınlık döneminde. dişi arıyoruz 🔒 Üyelere Özel
aşıları tam gri ve safkan scootish shortair oğlum kızgınlık döneminde. dişi arıyoruz 🔒 Üyelere Özel