Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Maltepe Scottish fold erkek kedime ( casper ) British dik kulak dişi arıyorum. -

İstanbul Maltepe de ikamet ediyorum. British short hair dik kulak dişi arıyorum evimde misafir edebilirim. Lütfen ticari amaçlı kişiler aramasın. 🔒 Üyelere Özel

Maltepe Scottish fold erkek kedime ( casper ) British dik kulak dişi arıyorum. -

İstanbul Maltepe de ikamet ediyorum. British short hair dik kulak dişi arıyorum evimde misafir edebilirim. Lütfen ticari amaçlı kişiler aramasın. 🔒 Üyelere Özel

Safkan Van Kedimize erkek eş arıyoruz... -

Merhaba,

2,5 yaşında safkan dişi Van kedimiz var. Malum kızgınlık dönemi nedeniyle sorunlar yaşıyoruz, geceleri hiç uyutmuyor. Kedimizin hiçbir sağlık sorunu yoktur ve aşıları yapılıyor. Aynı cins veya başka cins erkek kedi taliplerini bekliyoruz. Kocaeli İzmit te ikamet ediyoruz.

🔒 Üyelere Özel 

🔒 Üyelere Özel

İran kırması dişi kedime eş arıyorum. -

Merhabalar, annesi iran olan kırma kedime eş arıyorum, daha 1.5 yaşında ve ilk defa çiftleştireceğim. İstanbul içi ilgilenenler whatsapp'ten ulaşabilirler 🔒 Üyelere Özel

İran kırması dişi kedime eş arıyorum. -

Merhabalar, annesi iran olan kırma kedime eş arıyorum, daha 1.5 yaşında ve ilk defa çiftleştireceğim. İstanbul içi ilgilenenler whatsapp'ten ulaşabilirler 🔒 Üyelere Özel

British shorthair Aslan parçama güzel kız istiyoruz schotish fold veya schotish straight arıyoruz. -

Kedim ICE British Shorthair Beyaz ve mavi gözlüdür. 7 aylıktır. doğal olarak ilk çiftleşmesi olucak benimde ilk kedim olduğu için tedirginim. Çiftleştirmek istediğim schotish fold ve straight tir. iletişim için 🔒 Üyelere Özel" />

Scottish Fold Kızımıza Acil British Shorthair Eş Arıyoruz. -

İstanbul ataşehir de 2 yaşında 

🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold Kızımıza Eş Arıyoruz... İstanbul - Ataşehir -

2 yaşındaki kızımıza british short hair eş arıyoruz. İstanbuşl Ataşehirdeyiz. 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold Kızımıza Eş Arıyoruz... İstanbul - Ataşehir -

2 yaşındaki kızımıza british short hair eş arıyoruz. İstanbuşl Ataşehirdeyiz. 🔒 Üyelere Özel

Scottish fold british short hair kırması oğlumuza eş Arıyoruz DENİZLİ -

15 AYLIK, 5 KG  SCOTTİSH FOLD VE BRİTİSH SHORT HAİT KIRMASI OĞLUMUZ PERTEVE EŞ ARIYORUZ. DENİZLİ DE İKAMET ETMEKTEYİZ. 

🔒 Üyelere Özel

umraniye iran kizimiza es -
Tecrubeli asi karnesi olan ve evimize gelebilecek damat adayi ariyoruz.kizim tarcin renginde 14 ayliktir.iletisim 🔒 Üyelere Özel

Safkan İran cinsi oğluma acil eş -

Saf kan İran cinsi sarışın oğluma kendi cinsi veya yakın ırklardan eş arıyoruz. İstanbul Beyoğlu nda ikamet ediyoruz, oğlumuz utangaç olduğu için kendi evimizde ağırlamak üzere dişi (başta iran,ankara,van ırklarına ait olmak üzere) bayan partner arıyoruz.İletişim için 🔒 Üyelere Özel

2 yaşında Scottish fold oğlumuza british shorthair eş arıyoruz. İstanbul bostancı -
Merhaba, Oğlumuz çok sağlıklı ve aşıları tamdır, daha önce 3 kere çiftleşti ve yavruları oldu :) İstanbul Bostancıda oturuyoruz kedimizi dişinin evine misafir olarak bırakabiliriz. Telefon numaram 🔒 Üyelere Özel buradan iletişime geçebilirsiniz.

Scotish fold oğluma acil gelin -
İstanbul umraniyedeyim 🔒 Üyelere Özel

Scotish fold oğluma acil gelin -
İstanbul umraniyedeyim 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold oğluma british eş arıyorum -

13 aylık scottish fold erkek kedime british eş arıyorum. İstanbul'da olup ilgilenenler whatsapptan iletişime geçebilir. 🔒 Üyelere Özel

scootishfold oğluma dişi arıyorum -

aşıları tam gri ve safkan scootish shortair oğlum kızgınlık döneminde. dişi arıyoruz 🔒 Üyelere Özel

aşıları tam gri ve safkan scootish shortair oğlum kızgınlık döneminde. dişi arıyoruz 🔒 Üyelere Özel