Kedime Eş Arıyorum
ankara iran 8 aylık erkek kedime eş arıyoruz
Kızımız 12 aylık. aşıları tam ve sağır değil. kendisi gibi van kedisi veya beyaz bir eş arıyoruz. iletişim 🔒 Üyelere Özel
fotoğraf atabilirim taliplerimizi bekliyoruzz
Kızımız çok uslu ve uysal yapıdadır.. 1 yaşında 2 aylık kırmadır... İlk kez çiftleşicektir... Oğlu olan arkadaşlar ırkının pek önemi olduğunu düşünmemekteyim sizler için, sonuçta oğlunuz kızgınlıktan kurtulucak😀 Resim isterseniz whatsapptan atabilirim... Tel: 🔒 Üyelere Özel
Scottish fold oğlumuza eş arıyoruz . Ayrıntılı bilgi için: 🔒 Üyelere Özel
Scottish fold oğlumuza eş arıyoruz . Ayrıntılı bilgi için: 🔒 Üyelere Özel
1,5 yaşında calico kızıma eş arıyorum.istanbul tuzla yakınlarında olmalı.
Mia adında oğluma eş arıyorum Bursa içi tercihimdir
istanbul anadolu yakası, yavrulardan sadece 1 tane dişi istiyorum diğerleri karşı ailenin olabilir
Kızımız için acil eş arıyoruz. düzenli veteriner kontrolünde ve aşıları tamdır. ilk kedimiz olan british shorthair oğlumuzun dünyalar tatlısı biricik ve tek kızıdır :) 🔒 Üyelere Özel whatsapptan ulaşırsanız çok sevinirim.
Merhabalar cokk yakışıklı oğluma gelin adayı arıyorum aşılarımız tamdır..👍🏻 Dişi kedimiz evde misafir edilecek olup yavrulardan 1 tanesini kendime bakmak için alacagım. 🔒 Üyelere Özel
Merhabalar cokk yakışıklı oğluma gelin adayı arıyorum aşılarımız tamdır..👍🏻 Dişi kedimiz evde misafir edilecek olup yavrulardan 1 tanesini kendime bakmak için alacagım. 🔒 Üyelere Özel