Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

ankara iran 8 aylık erkek kedime eş aranıyor -

ankara iran 8 aylık erkek kedime eş arıyoruz

Bursa- Van Kedisi Kızımıza eş arıyoruz -

Kızımız 12 aylık. aşıları tam ve sağır değil. kendisi gibi van kedisi veya beyaz bir eş arıyoruz. iletişim 🔒 Üyelere Özel  

fotoğraf atabilirim taliplerimizi bekliyoruzz

İstanbul Ataşehir den kızımız Merilyn inin Anne olmasına yardım edecek aday arıyoruz...😀 -

Kızımız çok uslu ve uysal yapıdadır.. 1 yaşında 2 aylık kırmadır... İlk kez çiftleşicektir... Oğlu olan arkadaşlar ırkının pek önemi olduğunu düşünmemekteyim sizler için, sonuçta oğlunuz kızgınlıktan kurtulucak😀 Resim isterseniz whatsapptan atabilirim... Tel: 🔒 Üyelere Özel

Scottisd fold oğluma eş arıyorum -

Scottish fold oğlumuza eş arıyoruz . Ayrıntılı bilgi için: 🔒 Üyelere Özel

Scottisd fold oğluma eş arıyorum -

Scottish fold oğlumuza eş arıyoruz . Ayrıntılı bilgi için: 🔒 Üyelere Özel

calico kızıma eş arıyorum -

1,5 yaşında calico kızıma eş arıyorum.istanbul tuzla yakınlarında olmalı.

SCOTİSH FOLD dişi kedime eş arıyoruz -
Dişi scotish fold kedimize British erkek kedi arıyoruz sakarya bölgesi tercihimizdir

tuzla disi kedime eş ankara van kirmasi acilll -
Tek Gözü mavi tek gözü kehribar.kendi cinsinden eş arıyoruz. Acil

dışı kedime eş ariyorum -
Van ankara kirmasi bi gözü mavi bi gözü kehribar.kendi cinsinden ve evimizde misafir edeceğimiz erkek kedi arıyoruz. Tuzla.istanbul.acilll🔒 Üyelere Özel

Kedime eş arıyorum -

Mia adında oğluma eş arıyorum Bursa içi tercihimdir

scottish fold point ogluma eş arıyoruz -

istanbul anadolu yakası, yavrulardan sadece 1 tane dişi istiyorum diğerleri karşı ailenin olabilir

Scottish Fold kızımıza British Shorthair eş arıyoruz Silivri/İstanbul -

Kızımız için acil eş arıyoruz. düzenli veteriner kontrolünde ve aşıları tamdır. ilk kedimiz olan british shorthair oğlumuzun dünyalar tatlısı biricik ve tek kızıdır :) 🔒 Üyelere Özel whatsapptan ulaşırsanız çok sevinirim.

İran kedisi oğluma iran veya chincila gelin arıyorum-istanbul/içerenköy -

Merhabalar cokk yakışıklı oğluma gelin adayı arıyorum aşılarımız tamdır..👍🏻 Dişi kedimiz evde misafir edilecek olup yavrulardan 1 tanesini kendime bakmak için alacagım.  🔒 Üyelere Özel

Merhabalar cokk yakışıklı oğluma gelin adayı arıyorum aşılarımız tamdır..👍🏻 Dişi kedimiz evde misafir edilecek olup yavrulardan 1 tanesini kendime bakmak için alacagım.  🔒 Üyelere Özel

ANKARA BRİTİSH SHORTHAİR OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ -
2 yaşında safkan British shorthair oğlumuza British veya schottish eş arıyoruz. İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel mail adresinden veya 🔒 Üyelere Özel numaradan whatsaaptan iletişime geçmelerini rica ederiz