gerçek anlamda bakacak ona tüm sevgisini verecek birisimi yoksa bu zavvallı kedicikleri damızlık maksatlımı istiyorlar lütfen arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun
slm
bende 2 tane van kedisi var hem erkek hem dişi dişinin gözleri farklı, ayrıca 3 tanede norveç orman kedisi bebekleri var bunlardan beğendiğinizi verip karşılığında büyük ırk köpek almak istiyorum, av köpeği, husky, rottweiler, doberman yada bunlara benzer olabilir yerim istanbul daha detaylı bilgi için 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel
annesi tarafından terkedilmiş , minişmi miniş güzelmi güzel
biraz sevgiye mutlulukdan çıldıran bir kediniz olsun istermisiniz.
resmini ekledim ismi ezme.
bi görseniz zaten hemen alıp gitmek istersiniz:))
ankarada oturuyorum kedileri çok seviyorum.özellikle iran ve siyam cinsini.kedilerinize çok iyi bakacağıma emin olabilirsiniz.bekliyorum 🔒 Üyelere Özel
ben yavru şeker bi kedi istiyorum. ona gerçekten iyi bakacağıma emin olabilirsiniz daha önce de baktım çünkü. ve şimdi bi kedi sevmeye hasret kaldım :).
......lütfen bana yardımcı olun......
ben yavru şeker bi kedi istiyorum. ona gerçekten iyi bakacağıma emin olabilirsiniz daha önce de baktım çünkü. ve şimdi bi kedi sevmeye hasret kaldım :).
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.