Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Van kedisi
VAN KEDİSİ ARIYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLAR OLURSA SEVİNİRİM
2 yaşında erkek van kedimiz var.kızımızın rahatsızlığı nedeniyle iyi bakacak bir aileye ücretsiz vermek istiyoruz.aşıları tamdır.ilgilenirseniz telefonumuz 224-2491327 BURSA akşam 20.00 den sonra ararsanız sevinirim.
selam 2 aylık van kedilerim var çok tatlılar ilgilenirseniz tel.03124802508---05366915399---05055809982...(ilk aşıları yapılmış veteriner hekimdennn.
slm viola izmitteysen bulvarda bir veteriner klinikleri var.onlara başvurabilirsin ücretsiz kedi için yardımcı olurlar...bende izmitte oturuyorum.bir tane bulmuştum ama çaldılar.umarım aradığını bulursun....sevgi ile kal...
slm benim bir oğlum var. adı pamuk. gözleri renkli. biri mavi biri sarı belirgin. ona çok iyi baktık. mükemmel bir kedi. tüm aşıları tamam. kısırlaştırmaya kıyamadım. evde iki tane daha kedim var onlar iran kedisi ve pamukla pek anlaşamıyorlar. o yüzden pamuğu vermeyi düşünüyorum. ilgilenirseniz bana e mail adresimden ulaşabilirsiniz. adresim [email protected]
merhabalar, bizim de bir van kedimiz var, isteyene ücretsiz verebiliriz, işyerinde olduğu için iyi bakılamıyor. tel: 0533 573 79 86