Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

ankara/BLUE POİNT dişi siyam kedisi (yavru) -
eger elinşzde yavru dısı sıyam kedınız varsa bana ulasın saygılar...en kısa zamanda kavusmak umıdıyle...(seal point de olabilir) sımdıden tesekkurler

ankara/BLUE POİNT dişi siyam kedisi (yavru) -
eger elinşzde yavru dısı sıyam kedınız varsa bana ulasın saygılar...en kısa zamanda kavusmak umıdıyle...(seal point de olabilir) sımdıden tesekkurler

beyaz bi bebiş istiyorum/Bursa -
bembeyaz uzun tüylü bi yavru kedi istiyorum hemde çok uzun süredir bekliyorum ama hala bulamadım uzun uzun tüyleri olsun bembeyaz...

beyaz bi bebiş istiyorum/Bursa -
bembeyaz uzun tüylü bi yavru kedi istiyorum hemde çok uzun süredir bekliyorum ama hala bulamadım uzun uzun tüyleri olsun bembeyaz...

acele iran kedisi arıyorum... -
meraba yavru iran kedisi arıyorum acele.ilgilenenler lütfen arasın makul fiyat düşünenler arasın... 🔒 Üyelere Özel ahmet

acele iran kedisi arıyorum... -
meraba yavru iran kedisi arıyorum acele.ilgilenenler lütfen arasın makul fiyat düşünenler arasın... 🔒 Üyelere Özel ahmet

Kedi Pansiyonu PisiPalas -
Pisi Palas pansiyonunda kedileriniz çok mutlu... Onlar rahat ve huzurlu.Sahiplerinin tatilden dönmesini beklerken,seviliyorlar ve itinayla bakiliyorlar. Bahçeli ve günesli bir ev ortaminda olan Pisi Palas Pansiyonu kedi dostlarimizin özel odalarinda, kendi yataklarinda yatacaklari, afacanlik yapma zamanlarinda oynayacaklari oyuncaklarin onlari bekledigi, arkadaslik yapip gerektiginde yalniz kalabilecekleri ilgi ve sevgi dolu bir mekan. Özledikleri tek sey siz olacaksiniz ve onlar da sizin gibi tatil yapacaklar... Istanbul-Boğaziçi 🔒 Üyelere Özel

yavru erkek siyam. çook sevilecek -
Olgun yaştayım ve yaşamımın ilk kedi bakma deneyimini yaşamak istiyorum. Olursada bari siyam olsun diyorum. Hoşçakalın.

Olgun yaştayım ve yaşamımın ilk kedi bakma deneyimini yaşamak istiyorum. Olursada bari siyam olsun diyorum. Hoşçakalın.